DRAGAN ĐILAS JE SLUĐEN - SKROZ-NA-SKROZ !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Miran bre glupane! Ta greska nema veze sa pravopisom niti sa padezima! To se zove lapsus! Ako malo bolje pogledas tastaturu videces da su O i I jedno pored drugog! E gluplje stvorenje od tebe davno nisam sreo!

Лупеташ, бре, полуписмена досманлијо - баш лупеташ ! У будуће ако ти падне на памет да пишеш о лапсусима онда бар кажи да постоје три и то:

- lapsus linguae (обично се преводи као грешка код изговора - језичка грешка),
- lapsus calami (грешка код писања ) и
- lapsus mentis (грешка мишљења).

То су заиста општепознате ствари и на њима не желим да губим време. Они стручњаци који мало боље познају класичну филологију као што је случај са мојом маленкошћу нормално да знају и много више "лапсуса" - lapsus de memoria и сл.

Крстан Ђ. Ковјенић

Covek je na pocetak stavio; braco Srbi i sestre Srpkinje

znaci dzelat nije za tebe napisano ;)

Zasto se bunis;)

Sonnet,praviš se pametna,a nisi!
Ja nemam nikakvu potrebu da se dokazujem nekom da li sam Srbin!
Naravno da jesam i to 100%,počev od prvog mog dalekog rođaka!
Ja nisam polutan kao ovaj mamlaz Krstan,ili možda čak i ti,pa da moram da se dokazujem
i smaram ljude,kao vas 2 debila!To u krajnjoj liniji nije ni bitno sem vama-2 debila,tebi
i onom smradu Krstanu!Razumeš!
Nego lepo sam ti objasnio 5 puta,koji je tvoj problem!Tebi treba RACKU.To je normalno,
samo nemoj to tvoje nezadovoljstvo i tvoje frustracije ovde da prosipaš!
Eno lepo Darko te zove da se "družite",a ti dečka odbijaš i smaraš se sa mandovima,starim slovenima,onda podržavaš ovaj prdež zvani Krstan......
Prema tome idi lepo kod Darka i dečko će lepo sve da ti objasni,da ti "pomogne" i veruj mi
biće i tebi lepo,a i nama jer nas nećeš više smarati!Poslušaj ovaj dobronamerni savet i uživaj!!Nadam se da je nešto ušlo u tu tvoju ćelavu glavu!!

Лупеташ, бре, полуписмена досманлијо - баш лупеташ ! У будуће ако ти падне на памет да пишеш о лапсусима онда бар кажи да постоје три и то:

- lapsus linguae (обично се преводи као грешка код изговора - језичка грешка),
- lapsus calami (грешка код писања ) и
- lapsus mentis (грешка мишљења).

То су заиста општепознате ствари и на њима не желим да губим време. Они стручњаци који мало боље познају класичну филологију као што је случај са мојом маленкошћу нормално да знају и много више "лапсуса" - lapsus de memoria и сл.

Крстан Ђ. Ковјенић

Glup li si bre pa to ti je! Mozes bre da znas sve na ovom svetu ali to nema veze sa tvojom inteligencijom! A, vidim, i ti si od one sorte sto vise vole da se prave pametni nego sto to jesu! Zivis za to, a? Moras da nesto naglasis mada nema nikakve potrebe za tim! I? Kakav je to osecaj? To ti dodje kao neko samozadovoljavanje, a? Ja ti kazem da ne ulazim u tvoja ubedjenja politicka, zivotna ili koja vec! Samo glasno razmisljam da spadas u onu niku grupu ljudi koja vapi da je tu negde oko svih! A u sustini si verovatno retard koji tako nesto moze samo na netu! :sad:

Glup li si bre pa to ti je! Mozes bre da znas sve na ovom svetu ali to nema veze sa tvojom inteligencijom! A, vidim, i ti si od one sorte sto vise vole da se prave pametni nego sto to jesu! Zivis za to, a? Moras da nesto naglasis mada nema nikakve potrebe za tim! I? Kakav je to osecaj? To ti dodje kao neko samozadovoljavanje, a? Ja ti kazem da ne ulazim u tvoja ubedjenja politicka, zivotna ili koja vec! Samo glasno razmisljam da spadas u onu niku grupu ljudi koja vapi da je tu negde oko svih! A u sustini si verovatno retard koji tako nesto moze samo na netu! :sad:

Твој проблем сигурно није у томе што си мало луд, већ што си мало паметан !

Са жаљењем,

Крстан Ђ. Ковјенић

Пошто си, ем балија, ем досманлија ред је да ти не узвратим истом мером, већ да ти посветим ове стихове. Уживај !

*******************************************************************************************************
BOŠNJA ZEMLJA BEADKA
(fragment iz epa BOŠNJAKUS MAJMUNUS)

Bilo je to u nekoj zemlji bedaka
Kraj ladne Drine, al` s` onu stranu
Živelo je pleme poturčenih ludaka
J.e.b.e.m im nanu balijsku usranu !

U Stambol, kažu, da svi su išli
Da p.u.š.e k.a.r.u sultanu staru
Sa uma svi su već davno sišli
Duša im gori u paklenom žaru.

Izdali svi su zemlju i brata
Hristovu veru pradedova svojih
Turski sultan ih zauzd`o k`o ata
Dao im zemlju praotaca mojih.

Sada ta gamad po srpkoj grudi
Koti se i smrad poturički širi
Ono što osta od nekdanjih ljudi
Je brabonjak što im iz čakšira viri.

Krmećim jezikom ta gamad zbori
Zavijaju turski k`o džukci svezani
Dok miris tamjana i kandilo gori
Neće se množit` turski jarani.

Kidisala gamad na nejač našu
Na naše crkve i naše dvore
Slušaju sotonu i turskog pašu,
Te zemlju srpsku hteše da razore.

Srpski junaci Ratko i Rašo
Kliknuše: "Diži se, Srbine brate !
Čekaj nas pogani turski pašo
Da ti Srbi za zulume vrate !"

Zastenja pogan u Saraj`vu gradu
Nastade graja srbomrzih baja
Povede Đinđa svoju gay-brigadu
Da se brani raja "srpskih nasrtaja".

Udovice crne, DOS i komunjare
Postaše čauši Alije Balije
Crnopoturice i ustaše stare
Pogan od pogani i zmija od zmije.

Republika Srpska nasta iz pepela
Stvoriše je naši sinovi i kćeri
Radovan i Rašo uzdignuta čela
Poručiše Đinđi: "Daj, bre, ne seri !"

Sada se Srbijom turska pogan šeće
Pljuju po nama i svetoj veri
Gasi nam kandila i slavske sveće
DOS gay-paraderi i ostale zveri

Turski barjak Bobi Taći nosi
Bošnjakus ludi iz Prdenca kraja
U Srbiji nama Srbima prkosi
Nek` zna baja ostaće bez jaja.

Da, beše, ljudi, zemlja bedaka
Kraj ladne Drine, al` s` onu stranu
Bošnjom je zvaše čopori ludaka
J.e.b.e.m im nanu balijsku usranu !

--------------------
Krstan Dj. Kovjenic

S verom u Boga, vaskoliko S R P S T V O, ujedinjenje svih zemalja S R P S K I H i RADIKALNO BOLJE sutra za SRBE, MAJKU SRBIJU i sve druge zemlje S R B I N O V E !!!

Slušaj,Krstane siso smrdljiva ovo DOBRO!
Puši ćeš ti moju motornu testeru,ja ti TVRDIM!
Samo da znaš,ustvari SAZNAĆEŠ,tako sam je dobro podmazao i sredio za tebe!
Radi kao singerica i iseckaću te na veličinu atoma!

Slušaj,Krstane siso smrdljiva ovo DOBRO!
Puši ćeš ti moju motornu testeru,ja ti TVRDIM!
Samo da znaš,ustvari SAZNAĆEŠ,tako sam je dobro podmazao i sredio za tebe!
Radi kao singerica i iseckaću te na veličinu atoma!

Види овог што се успалио!:D:
А,шта се ти колега узбуђаваш?Видиш како је симпатична песмица о Ружи...:lol:

Ovo je strasno pa ti covece brukas i Srbe i Srrbiju i Pravoslavlje za koje se ti toliko zalazes,reci mi majke ti koliko si puta bio ove godine u crkvi,2-3,koliko puta pricestio,krko svinju celi casni post,koliko se puta ispovedio,ma pune crkve radikala(hahahahaha),koliko puta pomogao sirotinji pa bila ona srpska ,siptarska katolicka.Mome prijatelju pravoslavnom svesteniku kada mu je dete bilo bolesno najvise su pomogli jedan Goranac koji prodaje voce na pijaci(koji kada je cuo da mu je dete bolesno je posleo svoju rodbinu koja radi u bolnoici da redovno obilazi popadiju i donosi joj sta da jede i sta god joj je bilo potrebno) i jedan katolicki svestenik.A sada pogledaj koliko si puta obruko Srbiju ,Srbe ,uivredi sve oko sebe.Ti nemas veze ni sa dobritom ni sa cim dobrim za Srbiju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back