Dragan Bujosevic ponizava Srbe iz Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
21.521
„Ja mislim da jeste obaveza Radio-televizije Srbije da promoviše ljude iz ovog kraja. Jednostavno ovde postoji, a to smo videli već, dovoljno talentovanih ljudi, dovoljno dobrih ljudi koji mogu da rade serije kao što se rade u Beogradu i bolje nego što se rade u Beogradu“, rekao je generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević.

http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/film-i-tv/3491226/nakon-mesa-snimaju-se-kosti.html

Ostatak teksta na linku.

Od kada je RTS postao bosanska prcija??? Zasto generalni direktor javnog servisa koji placaju gradjani i narod Srbije (a ne Bosne) ponizava isti taj narod... Ako u Banja Luci mogu da prave bolje serije nego u Beogradu zasto onda dolaze ovamo? Ko im brani da tamo prave sta hoce.....

Kako moze on da kaze da su oni talentovaniji od nas.... Ovo je sovinizam i omalovazavanje. Pisanje po Srbima.

Svaki dan u medijima se susrecemo sa bosansko-crnogorsko-krajiskim....... itd.. degradiranjem Srbijanaca i na to svi cute. Oni pljuju, a mi cutimo. Kao da smo nesto zgresili, kao da smo im nesto krivi....

A ko ih je oslobadjao i ginuo i za svoju i za njihovu slobodu i vecito stradao zbog njih. Eto to nam je hvala.

Niste vi jedini Srbi niti imate tapiju na ime Srbija. To sto ste sebi prigrabili ime Srbija je okay, ali nemate tapiju na Srbe i Srbiju.

Imamo tapiju. Svojom krvlju smo je zaradili u jednom veku dva puta izgubivsi po trecinu stanovnistva. To je cena nasih pobeda. Ko je vama branio da se oslobadjate i stvarate drzavu? Mislis da je slucajno sto je Srbija ovde a ne kod vas?

- - - - - - - - - -

Samo napred, svaka saradnja sa RS je dobrodosla!!!!!

Svi slucajni Srbi, neka cute!

Ja nemam nista protiv saradnje, ali imam protiv vredjanja i omalovazavanja Srba iz Srbije.

Poslednja izmena od moderatora:
Imamo tapiju. Svojom krvlju smo je zaradili u jednom veku dva puta izgubivsi trecinu stanovnistva. To je cena nasih pobeda. Ko je vama branio da se oslobadjate i stvarate drzavu? Mislis da je slucajno sto je Srbija ovde a ne kod vas?

Nije tacno, niste vi jedini krvlju platili. i drugi su. Nemate vi ni u Beogradu ni u Srbiji tapiju nad srpstvom. Niste jedini!

56811349_2734663699883509_4878340403029344256_n.jpg

_nobody_

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back