ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 11.762
Ćerka mi je ostavila momka nakon 6 godina veze. Rekao sam joj da ću joj kupiti novog klia. Da li sam dobro postupio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćerka mi je ostavila momka nakon 6 godina veze. Rekao sam joj da ću joj kupiti novog klia. Da li sam dobro postupio?
Bordo. 1.2 , 16v al to nije temaкоја боја?
A zasto si u dilemi? Mislis da poklon nije uopste bio potreban ili je preskup ili?Bordo. 1.2 , 16v al to nije tema
Bordo. 1.2 , 16v al to nije tema
A zasto si u dilemi? Mislis da poklon nije uopste bio potreban ili je preskup ili?
A zasto si u dilemi? Mislis da poklon nije uopste bio potreban ili je preskup ili?
Da li kao nagradu, ili kao utehu?Ćerka mi je ostavila momka nakon 6 godina veze. Rekao sam joj da ću joj kupiti novog klia. Da li sam dobro postupio?
Je li bivši vidio auto?
Ja ništa ne razumem....Ćerka mi je ostavila momka nakon 6 godina veze. Rekao sam joj da ću joj kupiti novog klia. Da li sam dobro postupio?
Ako je nagrada, onda neki bolji, hahahahAko je auto kao uteha za težak period u životu onda narandžasti Valensija ,
ali ako je nagrada zato što je ostavila dečka na tvoju molbu ondawtf!*?!?!?!
Ma auto je manje bitan. Čuli smo se jutros. Živimo razdvojeno. Žao mi, rekao sam da razmisli i da ću uvek biti uz nju, kao podrška. Taj momak je stvarno ok, ali je prilično zatvoren, a ona puna života. Ona radi i studira, njega gde pustiš, tu ostane. Nema ambicija ni nekih ideja u životu,a ona ne želi više da ga šlepa sa sobom. Sva je potonula i onda ja ono, aj bre, diž se, idemo dalje. Jedan život živimo, iskoristi ga najbolje. Novi život, novi auto. Čujem nasmejala se, i tako dođosmo do tog klia.A zasto si u dilemi? Mislis da poklon nije uopste bio potreban ili je preskup ili?
Pa ako je to problem onda nije trebalo cekati 6 godina za taj izgovorMa auto je manje bitan. Čuli smo se jutros. Živimo razdvojeno. Žao mi, rekao sam da razmisli i da ću uvek biti uz nju, kao podrška. Taj momak je stvarno ok, ali je prilično zatvoren, a ona puna života. Ona radi i studira, njega gde pustiš, tu ostane. Nema ambicija ni nekih ideja u životu,a ona ne želi više da ga šlepa sa sobom. Sva je potonula i onda ja ono, aj bre, diž se, idemo dalje. Jedan život živimo, iskoristi ga najbolje. Novi život, novi auto. Čujem nasmejala se, i tako dođosmo do tog klia.
Ma auto je manje bitan. Čuli smo se jutros. Živimo razdvojeno. Žao mi, rekao sam da razmisli i da ću uvek biti uz nju, kao podrška. Taj momak je stvarno ok, ali je prilično zatvoren, a ona puna života. Ona radi i studira, njega gde pustiš, tu ostane. Nema ambicija ni nekih ideja u životu,a ona ne želi više da ga šlepa sa sobom. Sva je potonula i onda ja ono, aj bre, diž se, idemo dalje. Jedan život živimo, iskoristi ga najbolje. Novi život, novi auto. Čujem nasmejala se, i tako dođosmo do tog klia.
Podrzavam to sto si ucinio.Ma auto je manje bitan. Čuli smo se jutros. Živimo razdvojeno. Žao mi, rekao sam da razmisli i da ću uvek biti uz nju, kao podrška. Taj momak je stvarno ok, ali je prilično zatvoren, a ona puna života. Ona radi i studira, njega gde pustiš, tu ostane. Nema ambicija ni nekih ideja u životu,a ona ne želi više da ga šlepa sa sobom. Sva je potonula i onda ja ono, aj bre, diž se, idemo dalje. Jedan život živimo, iskoristi ga najbolje. Novi život, novi auto. Čujem nasmejala se, i tako dođosmo do tog klia.
Možda je zet imao nešto što je održavalo vezu toliko dugo...Pa ako je to problem onda nije trebalo cekati 6 godina za taj izgovor
Možda je zet imao nešto što je održavalo vezu toliko dugo...![]()
I gdje će joj sada biti kraj!!!Ma auto je manje bitan. Čuli smo se jutros. Živimo razdvojeno. Žao mi, rekao sam da razmisli i da ću uvek biti uz nju, kao podrška. Taj momak je stvarno ok, ali je prilično zatvoren, a ona puna života. Ona radi i studira, njega gde pustiš, tu ostane. Nema ambicija ni nekih ideja u životu,a ona ne želi više da ga šlepa sa sobom. Sva je potonula i onda ja ono, aj bre, diž se, idemo dalje. Jedan život živimo, iskoristi ga najbolje. Novi život, novi auto. Čujem nasmejala se, i tako dođosmo do tog klia.