Gost
Vec,pa,slobodno mogu reci godinama imam problema sa zeludcem.Znaci bolovi,muka,gubljenje apetita i preterano,ali preterano podrigivanje.Isla sam i kod gastroenterologa(Zemunska bolnica) kada su bolovi bivali nepodnosljivi,snimali su me,slali na ispitivanje neke bakterije(putem krvi,mislim da je pilori ili tako nesto).Po nalazima doktor je zakljucio da nije nista strasno i dao mi je kao terapiju Famotidin 40mg.i stvarno mi je bilo bolje,sve prestalo osim preteranog podrigivanja.I dan danas,svaki dan,sta god pojedem ili cak popijem(voda,sok),ma cak i kad ne jedem ja strasno puno,ali puno podrigujem.Bolovi vise nisu toliko ucestali,ali ovo podrigivanje stvarno smeta.Napominjem da ne jedem tesku hranu,nikad se ne prejedem,ne jedem brzo...itd.Stvarno ne znam sta je u pitanju.Da bi vam "docarala"ovaj problem,jednom sam posle jela podrignula 25 puta za redom!!!!(jeste smesno,mozete zamisliti kad sam pocela da brojim!!!!)Pritom napominjem da to ne radim na silu,vec mi samo nadolazi.Pozdrav i hvala unapred(e da,imam 20 god.ako to nesto znaci)