mladjo82
Primećen član
- Poruka
- 847
Да ли ће Србија успјети изњедрити поново политичара са способностима др. Зорана Ђинђића? Шта Србији недостаје?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

O zašto, zašto ne date pokojniku da mirno leži u grobu ??
Дај бре,
шта ћемо,
сад опет да подгревамо више од 8 година стар леш ????
Зорана треба памтити, јер је он био једина свијетлост која је обасјала наше поднебље и о коме са поносом пишем.

Зорана треба памтити, јер је он био једина свијетлост која је обасјала наше поднебље и о коме са поносом пишем.
Иди бре на гробље,
однеси му цветић и фарбана јаја,
боље и то, него да нас овде давиш будалаштинама ...
Чуј наслова теме .....
tesko da cemo imati politicara takve snage i velicine, ali mislim da je uspeo da zada odlucujuci udarac snagama tame i bezumlja i da vise nikad nece moci da nas vrate na njihov put beznadja, smrti, bede i jada.
Zorane
nema nazad, plachite samo .![]()

kakav car. kao da kaze: ipak sam vas zajebao nikad se necete vratiti
![]()
Auuuuuu, decko, al' si ti prso. Osim ako se ne sprdas.![]()

Ако ти тема није по вољи онда ниси требао ни да остављаш свој коментар, нити сам га ја тражио.
Хвала.

Какве је то способности показао премијер Ђинђић ? Још увек нисам успео од поштоваоца његовог лика и дела да добијем одговор на питање шта је он то урадио за Србију ? Једини одговор који сам добио је тај да је скинуо Милошевића са власти што није истина јер је то урадио Коштуница.Доалском снага предовђених Коштуницом а у које спада и покојни премијер почела је епоха безобзирне пљачке државе и свођење овог народа на ниво обесправљене и најјефтиније радне снаге у Европи.
Какве је то способности показао премијер Ђинђић ? Још увек нисам успео од поштоваоца његовог лика и дела да добијем одговор на питање шта је он то урадио за Србију ? Једини одговор који сам добио је тај да је скинуо Милошевића са власти што није истина јер је то урадио Коштуница.Доалском снага предовђених Коштуницом а у које спада и покојни премијер почела је епоха безобзирне пљачке државе и свођење овог народа на ниво обесправљене и најјефтиније радне снаге у Европи.
tesko da cemo imati politicara takve snage i velicine, ali mislim da je uspeo da zada odlucujuci udarac snagama tame i bezumlja i da vise nikad nece moci da nas vrate na njihov put beznadja, smrti, bede i jada.
Zorane
nema nazad, plachite samo .![]()
Да ли ће Србија успјети изњедрити поново политичара са способностима др. Зорана Ђинђића? Шта Србији недостаје?
sto dolazite na temu ako vam se ne svidja?sta ste pritrcali odmah?
Да ли ће Србија успјети изњедрити поново политичара са способностима др. Зорана Ђинђића?
sto dolazite na temu ako vam se ne svidja?sta ste pritrcali odmah?