Giordanna
Zainteresovan član
- Poruka
- 379
Da li je neko posetio salon Dr Murad,koristio usluge njihovih lekara i kozmeticara i njihove preparate? Kakvi su utisci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a i cena im je feonomenalna
...mislim da to mi obicni smrtnici ne mozemo sebi da priustimo, posto ti ne treba samo jedna krema nego cela kolekcija od mleka tonika pa do kreme za noc i oko ociju pod obavezno ispadne ne pitaj da se zanesvestis. 

Ma da, ovde sve ribetine, a sve sede 24/7 ispred rachunara u nekim zagushenim sobama u Maloj Moshtanici

a guze se brišu samo onim troslojnim toalet papirom sa mirisom breskve![]()
!
a da me pitate zasto, ne bi' znala da vam kazem 
ma meni ovo Murad zvuci mnogo vulgarnoa da me pitate zasto, ne bi' znala da vam kazem
![]()

Da li je neko posetio salon Dr Murad,koristio usluge njihovih lekara i kozmeticara i njihove preparate? Kakvi su utisci?

) 
kada sam videla da tonik za lice iz njihove kolekcije kosta preko 100 eura, vise nisam ni citala za koji je tip koze![]()

uzela si a poredis sa najskupljom markom i sad kao nije skuponajskuplji tonik im je oko 4200 dinara sto i nije toliko puno obzirom na cene neke druge kozmetike (tipa la preire, la mer itd)
Koristila sam dr Murad dok mi je kuma radila u jednom salonu, pa su cene bile povoljnije.
Nisam bas pala u nesvest, vise mi prija na primer Clinique.
a te kreme su bez konzervansa, tako da ih obavezno morate drzati u frizideru. Meni se jedna pokvarila![]()
uzela si a poredis sa najskupljom markom i sad kao nije skupozavisi kolika ti je plata