Dr Murad

evo mene, ziva sam. :)
evo ovako je bilo: htela sam da radim tretman vitaminom C, ali nisu hteli da mi rade, :( kazu da mi nije lice za taj tretman grrrrrrrrrrrr.
pa sam uradila samo obicno ciscenje lica, pa kao i u svakom drugom salonu, jedino sto se za sirenje pora koristi nekakvo ulje, a ne ona topla maska...namazala me je na kraju sa njihovom kremicom za dubinsku hidrataciju, super mi je prijala, dala mi je njihov katalog sa proizvodima i preporukom za moju kozu...
to mu je to.
i da, rade tretman sa vocnim kiselinama i leti, jer, kako kaze, sve njihove kreme imaju zastitni faktor pa nije problem (ne znam bas tacno sta ovo znaci...)
i jos nesto, ne preporucuje se suncanje 10 dana pre ni posle tretmana.

evo mene, ziva sam. :)
evo ovako je bilo: htela sam da radim tretman vitaminom C, ali nisu hteli da mi rade, :( kazu da mi nije lice za taj tretman grrrrrrrrrrrr.
pa sam uradila samo obicno ciscenje lica, pa kao i u svakom drugom salonu, jedino sto se za sirenje pora koristi nekakvo ulje, a ne ona topla maska...namazala me je na kraju sa njihovom kremicom za dubinsku hidrataciju, super mi je prijala, dala mi je njihov katalog sa proizvodima i preporukom za moju kozu...
to mu je to.
i da, rade tretman sa vocnim kiselinama i leti, jer, kako kaze, sve njihove kreme imaju zastitni faktor pa nije problem (ne znam bas tacno sta ovo znaci...)
i jos nesto, ne preporucuje se suncanje 10 dana pre ni posle tretmana.

hvala na informacijama :super:
to sigurno znaci da si nakon tretmana vocnim kiselinama u nekoj vrsti obaveze da koristis upravo te njihove kreme koje imaju zastitni faktor :hahaha:
mislim da je sama krema dosta skuplja od tretmana :thumbdown:
znaci jedan tretman vocnim kiselinama (u zavisnosti od toga da li je samo premaz ili u seriji) + kremica dodje nesto manje od 100 eura :whistling:

nisam giordanna jos nista kupila, kad potrosim ovo sto sada koristim (i dobijem platu :lol:) cu razmisliti.
evo ovde su cene, pa koga zanima nek baci pogled.

http://www.murad.rs/kucna/

sta znam, svidjaju mi se one pene za ciscenje, to cu sigurno da kupim (1600 dinara), kreme su od 2000 do 12000 :roll: i tako...
alexandra, sto se tice vocnih kiselina, jos sam se rapitala i kazu da se tretman zavrsava sa kremom koja ima faktor zastite, tako da mozes da izadjes napolje (tj. na sunce), a ti posle koristis zastitu koja ti odgovara... ne mora da bude njihova.
s tim sto preporucuju seriju tretmana, tad su najbolji rezultati, a tretman je (u seriji, bez ciscenja) 2350 dinara, pa puta 6-7 minimum... hm, pa i nije tako skupo. :think:

nisam giordanna jos nista kupila, kad potrosim ovo sto sada koristim (i dobijem platu :lol:) cu razmisliti.
evo ovde su cene, pa koga zanima nek baci pogled.

http://www.murad.rs/kucna/

sta znam, svidjaju mi se one pene za ciscenje, to cu sigurno da kupim (1600 dinara), kreme su od 2000 do 12000 :roll: i tako...
alexandra, sto se tice vocnih kiselina, jos sam se rapitala i kazu da se tretman zavrsava sa kremom koja ima faktor zastite, tako da mozes da izadjes napolje (tj. na sunce), a ti posle koristis zastitu koja ti odgovara... ne mora da bude njihova.
s tim sto preporucuju seriju tretmana, tad su najbolji rezultati, a tretman je (u seriji, bez ciscenja) 2350 dinara, pa puta 6-7 minimum... hm, pa i nije tako skupo. :think:

Ni ja jos nisam!Jos trosim moj Vichy pa razmisljam da li da krenem sa Muradom ili ne?:???:

Preporucila bih doktorku Bihorac. Kod nje sam isla jos dok je radila u neka 2 druga salona. Koristila sam masku za lice za problematicnu kozu Murad i izuetno mi prija, nisam sigurna za tacan naziv maske. Tretmani jesu skuplji, i kozmetika jeste skuplja....ali pobogu, pa nije valjda da morate 648 stvari na lice da stavite...bolje jedno ali vredno....ono sto je meni smetalo i odvratilo me od ovog salona jeste sto se dosta cekalo na zakazivanje, pa onda i sam tretman toooliko dugo traje...ja stvarno nisam mogla ceo jedan dan da izdvojim za tretman lica....

Pre par godina isla kao kod nekog dermatologa privatnog zbog uklanjanaj fleke nastale od opekotine. Nije bila velika povrsina, ali me je nervirala i ta zena mi je preporucila tretman samo u periodu jesen- zima, odnosno kad nema sunca ili da taj deo radim leti, ali da se ne izlazem suncu. Uradila sam 6 tretmana jedan jednom nedeljno i fleka se relativno povukla, medjutim bilo je potrebno 6 meseci da se skroz povuce- period regeneracije koz eje inace 6 meseci do godinu dana.
Inace moze da pece, ako se tretman ne izvodi pravilno i ono vreme koje kazu da treba drzati kremu je relativno i zavisi od tipa koze, meni je ova skidala kremu cim bi pocelo d as ecrveni.

Back