Dr Miroljub Petrovic- Kako je izgledao Isus Hrist?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
42.370
Dr. Miroljub Petrovic kaze - kako izgleda Isus, zavisi od toga koga ga crta.
U Africi, crtacu Isusa kao Crnca
z black.jpg

U Americi, Indijanci crtaju Isusa kao Indijanca
z am.jpg

Japanci crtaju Isusa sa kosim ocima
z japan.webp

Mada Dr Miroljub Petrovic kaze da je Isus bio Jevrejin, a oni su kao mi, samo malo tamnoputiji, tako da bi to bio pravi izgled Isusa.
:think:

Dr Miroljub Petrovic- Kako je izgledao Isus Hrist?​

Serija Oz najkomičnija scena ikada kada onaj mučenik Bičer kaže onom nacisti da je Isus bio tamnije puti jer u tadašnjoj Judeji su svi bili tamnije puti a nacista mu mrtav ladan vadi neku biblijicu ili ko zna šta gde je Isus naslikan kao plavokosi i plavooki hipik uz opasku da li tebi ovo liči na crnčugu? lol

Poslednja izmena:
Isusa su opisali rani crkveni oci kao izrazito ružnog i niskog čoveka

Origen, - Isus je bio malen rastom a lik mu beše toliko ružan što je izazivalo gađenje
Tertulijan - Njegov lik beše lišen bilo kakve lepote i privlačnosti
Euzebij - Isus beše nizak rastom i ružan
Kiprijan, Augustin - Isus je nizak i ružan

e sad kako od svih ovih najranijih opisa Isusa stigosmo do nabildanog manekena kakvog ga prikazuju - ni sam bog ne zna

Pogledajte prilog 1872861
Pogledajte prilog 1872862
Pogledajte prilog 1872863
Mada Dr Miroljub Petrovic kaze da je Isus bio Jevrejin, a oni su kao mi, samo malo tamnoputiji, tako da bi to bio pravi izgled Isusa.

Ovaj na dalekom istoku izgleda kao Dzon Vik :kokice:

Pogledajte prilog 1872861
Pogledajte prilog 1872862
Pogledajte prilog 1872863

Zidovljub Petrovic udbasevac neka lepo ode u zatvor

Zidovljub Petrovic udbasevac neka lepo ode u zatvor

Mislim da je bio u zatvoru i da je posle platio određenu kaznu zbog dvoje ljudi koje je ubila njegova " terapija". Bili su onkološki pacijenti koji su prekinuli redovnu terapiju kako bi kod njega kupovali i pili neke sokove i kapi ili šta već pravi ovaj nadrilekar.

Za to dvoje ljudi znamo jer su porodice obavestile i medije a ko zna koliko je ljudi umrlo zbog te terapije, mislim da " leči " brojne bolesti.

Zašto ovaj čovek objašnjava vernicima kako je izgledao Isus Hrist?

Mislim da je bio u zatvoru i da je posle platio određenu kaznu zbog dvoje ljudi koje je ubila njegova " terapija". Bili su onkološki pacijenti koji su prekinuli redovnu terapiju kako bi kod njega kupovali i pili neke sokove i kapi ili šta već pravi ovaj nadrilekar.

Za to dvoje ljudi znamo jer su porodice obavestile i medije a ko zna koliko je ljudi umrlo zbog te terapije, mislim da " leči " brojne bolesti.

Zašto ovaj čovek objašnjava vernicima kako je izgledao Isus Hrist?
bio je u kao nekom zatvoru ali je posle toga zakacio sebe za sns kao i bukvalno svaka javna licnost pa je shodno time fasao manju kaznu

sada bundja gluposti tu neke kao sto je i oduvek radio, crkva ga je pametno prozivala da je neka budaletina i da nema veze sa hriscanstvom

Back