Bili The Kid
Buduća legenda
- Poruka
- 25.147
I find it frivolous to talk about medicine you are not a doctor
Iz teksta se jasno vidi da je taj Fejsbuk pedijatar bio u pravu, mada sam generalno protiv tog savetovanja "na daljinu" oko takvih stvari.Procitaj pa komentarisi .
Posebno obrati paznju na " ne bi trebalo" detalj, a jos vise na ono da bi trebalo razgovarati sa lekarom.
Lekarom, a ne fejsbuk prdijatrom iz Zrenjanina koji leci preko interneta.
Iz teksta se, naprotiv, vidi da je ordinirajući lekar bio u pravu i u obavezi da odloži vakcinaciju pošto je pregledao dete.Iz teksta se jasno vidi da je taj Fejsbuk pedijatar bio u pravu, mada sam generalno protiv tog savetovanja "na daljinu" oko takvih stvari.
Još samo da nas uputiš na član zakona koji propisuje da se jedno neobavezujuće mišljenje dato preko javne mreže sankcioniše odizimanjem dozvole za rad.Za lečenje preko fejsbuka ovom pokvarenjaku treba oduzeti dozvolu za rad
Tog zakonaJoš samo da nas uputiš na član zakona koji propisuje da se jedno neobavezujuće mišljenje dato preko javne mreže sankcioniše odizimanjem dozvole za rad.
Pričekaćemo.
Nema potrebe da te ja upućujem , uradiće to pravnici na sudu.Još samo da nas uputiš na član zakona koji propisuje da se jedno neobavezujuće mišljenje dato preko javne mreže sankcioniše odizimanjem dozvole za rad.
Pričekaćemo.
u ovoj recenici je sustina - iluzija iskorenjivanja sa sve vecim strahom sta ce se desiti kada divlji soj mutira jer iskorenjujemo prirodni imunitet, i onda se vrtimo u zacaranom kruguMuad doesn't have a doctor's degree, so he shouldn't talk about medicine!
Sramota.Očajničko hvatanje za slamke, evo Neša je još citirao član zakona koji pokazuje da buudala lupeta po običaju. U uputstvu vakcine piše da se porazgovara sa lekarom, upravo su to uradili, porazgovarali. Nakon razgovora dete će ipak biti pregledano pre vakcine, zar ne?
A da vidimo na šta buudala svesno zatvara oči:
(buduća bivša) dr Stojković je u maju prošle godine u emisiji „Balkan info” izjavila da je dr Stevanović „glup, nenormalan i da ima psihijatrijsku dijagnozu”
Daj nam pravno tumačenje ovog lekarskog postupka bu(u)dalo? Psihijatar koji je javno postavio sramnu dijagnozu nekome koga nije pregledao. Pa još kolegi?
ALIMS - vas bolide je stojkovicka ubedila da je srbija Somalija. evo ti primer da slusas bolida
https://www.alims.gov.rs/ciril/files/lekovi/smpc/515-01-2964-11-001.pdf
nema tajne...
Očajničko hvatanje za slamke, evo Neša je još citirao član zakona koji pokazuje da buudala lupeta po običaju. U uputstvu vakcine piše da se porazgovara sa lekarom, upravo su to uradili, porazgovarali. Nakon razgovora dete će ipak biti pregledano pre vakcine, zar ne?
A da vidimo na šta buudala svesno zatvara oči:
(buduća bivša) dr Stojković je u maju prošle godine u emisiji „Balkan info” izjavila da je dr Stevanović „glup, nenormalan i da ima psihijatrijsku dijagnozu”
Daj nam pravno tumačenje ovog lekarskog postupka bu(u)dalo? Psihijatar koji je javno postavio sramnu dijagnozu nekome koga nije pregledao. Pa još kolegi?
..............sramotaLečnje preko fb je van pameti.
Ko je glup a ko pravno pismen se vidi u činjenici da je on jednu tužbu protiv nje već dobio i olakšao je za 75.000, pravosnažno....a da je glup, vidi se po tome kako je podneo tužbu
Bez obzira.Ko je glup a ko pravno pismen se vidi u činjenici da je on jednu tužbu protiv nje već dobio i olakšao je za 75.000, pravosnažno.
kera moramo protiv besnilaвакцином овог квалитета вакцинисали кера, а камо ли дете.
razviti simtome bolesti, kao npr, otekla jaja, pise ti iznad - vakcinama sire bolesti, na poliu dokazano, iskorenjuju pitomi soj, dok ne strefi divlji jer su ''iskorenjivanjem'' iskoreneli prirodni imunitet - naravno, oni ce tvrditi da je imunitet ''istekao'', da se mora revakcinisati sve cesce, a onda ce kada udari divlji mutirani, oni samo promeniti naziv virusa, i dati mi sta znam spanski.marsovsaki djavolskiШто ће рећи да ће и нека вакцинисана деца оболети.
Iz teksta se jasno vidi da je taj Fejsbuk pedijatar bio u pravu, mada sam generalno protiv tog savetovanja "na daljinu" oko takvih stvari.
Али тако „заштићен” ниси хтио са мном кад сам ти јавно понудио да одемо у собу са обољелима, ја да се са сваким обољелим изгрлим и изљубим, а ти само да будеш ту и да нас снимаш.Ja sam u prvoj ili drugoj generaciji u SFRJ koja je primila MMR davne 1981, nikad nisam imao zauške koje uzrokuju oticanje testisa, nikad nisam imao ni rubelu a ni morbile koje su ubile njih 15 sada već preprošle godine.
Bio je u pravu da obična prehlada nije kontraindikacija za vakcinu, lepo piše u uputstvu. Slinav nos bez temperature nije ništa neuobičajeno za decu tog uzrasta u vrtiću.U čemu je bio u pravu aloooo