Kor
Poznat
- Poruka
- 7.634
Ма какви, одакле ти то. Извини ако само тако деловао, далеко је од тога, веруј ми.
Нисам наметао ту логику него ми она личи на неке небулозе које у скорије време излазе из бошњачке и црногорске кујне, а то је да су Срби западно од Пиве и Дрине генетски "различити" у односу на Србе источно одатле.
Зар Цвијић није писао о психолошким типовима, а не о антрополошким? Да ниси можда мислио на Малеша (Бранимира)?
Sumadija (kao "PRAVA" Srbija) je u sustini I2a HG. To se moze videti i iz one karte gore. Isto tako su stanovnici CG sa zapada i istoka dosta geneticki razliciti (posto je oko Podgorice dominantniji E3b nego I2a). Isto tako jug Srbije ima vise upliva genetike iz Grcke kao sto Vojvodjani imaju upliv sa severa t.j. R1a ( tzv. slovenskog markera) Ne vidim da tu ima ista strasno. A pro bosanske muslimane mi nista ne govori posto svaki od njih zna ko mu je bio pradeda pa ih to najvise u svemu i boli.
Ne, mislio sam bas na Cvijica a njegovu kartu sam nalazio i na Innternetu . On je govorio da su CG, Hercegovina i Krajina rasadnik srpstva.

)