Dr. Dabić pio vlastiti urin i snimao nezamislive seksualne perverzije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

roggyDA

Zainteresovan član
Poruka
181
NJEMAČKI listovi "Der Spiegel" i "Die Welt" u svojim današnjim izdanjima donose tekstove o bizarnim praksama bivšeg vođe bosanskih Srba Radovana Karadžića, koji je za vrijeme svoje prakse kao doktor Dragan Dabić pio vlastiti urin.

Nejasno je odakle je došla informacija, jer se njemački mediji pozivaju na bosansko-hercegovačke, a bosansko-hercegovački na njemačke.

Urin kao čudotvorni lijek

U članku naslova Urin doktora Dabića "Der Spiegel" piše: "Proces protiv bivšeg vođe bosanskih Srba Radovana Karadžića bi mogao iznova šokirati javnost. Ovaj put s nekim bizarnim detaljima. To je rekao ministar Srbije za socijalna pitanja Rasim Ljajić, koji je također nadležan i za suradnju sa Haškim tribunalom".

Naime, u Karadžićevom stanu su pronađeni video snimci na kojima se, pored ostalog, vidi kako doktor Dabić jednu cijelu litru vlastitog urina i svojim pacijentima demonstrira njegovo čudotvorno djelovanje u liječenju impotencije, problema sa prostatom i kancerogenim oboljenjima", stoji u članku.

"Na desetak drugih video kaseta, bivši vođa bosanskih Srba se može vidjeti u ekstremnim seksualnim perverzijama", stoji u članku, a istražitelji su se navodno nakon gledanja Dabićevih seksualnih pothvata morali ispovraćati.

Dodatni zlokobni detalji

"No, proces protiv Karadžića bi mogao na svjetlo dana iznijeti i još jedan užasan detalj.
Naime, Karadžić je kao psihijatar navodno 2003. godine duže vremena boravio u Bratuncu, dakle, u neposrednoj blizini Srebrenice, gdje je tada radio u tamošnjem psihijatrijskom zavodu u koji su, nakon ubojstava njihovih muževa i sinova, upućene mnoge bošnjačke žene. Karadžić i Ratko Mladić su optuženi za ubojstvo oko 8.000 Bošnjaka nakon zauzimanja Srebrenice 1995.," piše "Der Spiegel".

Također se navodi da bi proces protiv Karadžića, koji se sada ponovno "predstavlja kao ugledni državnik", mogao odužiti sve do 2013. godine.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dr-dabic-pio-vlastiti-urin-i-snimao-nezamislive-seksualne-perverzije-/445539.aspx
 
Nejasno je odakle je došla informacija, jer se njemački mediji pozivaju na bosansko-hercegovačke, a bosansko-hercegovački na njemačke.

А је л' би могао ЈЕДАН ЛОКОТ на овакву тему - која је очигледно отворена на "провереним" информацијама!!!
 
А је л' би могао ЈЕДАН ЛОКОТ на овакву тему - која је очигледно отворена на "провереним" информацијама!!!

Zašto?
Jel ima link ka izvoru? Ima.
Jel tema o političkoj ličnosti? Jeste.

E sad, što to pojedincima ne odgovara, je njihov problem. :mrgreen:
 
Ma naravno. Stara dobra skola u kojoj treba coveka predstaviti nezamislivim monstrumom.....

Ovaj lik sa hrvatskog foruma je sve rekao:
tipično srbin vidi i čuje ono šta želi vidit i čut. eto tako i vidite ovaj čin ispijanja urina kao ustašku i svetsku urotu protiv srba
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top