Dozvolili smo Vučiću da uplaćuje 417 mil.evra rate Francuzima za rafale koji su bezvredni za rat sa Zapadom

I jel to nisu laži, a ti ih kao ne podnosiš.

Sada ih pravdaš nekim višim ciljem.

Tako se to radi u fašizmu.

Modelirali su te u fašistu.
Vojna tajna je vojna tajna. Nitko nije rekao da se ništa nije dogodilo, nego su priznali da su otkrili uzrok i slijed događaja, ali da o tome ne smiju javno razgovarat. Držanje vojne tajne nije laganje.

Naravno da vjeruješ da sam fašist, jer su tebi kao Srpkinji svi Hrvati fašisti. To vam usađuju od rođenja.

Smaraš. I ti i ja i cijeli forum znamo da ti nisi Hrvatica. Tebe sada brine kako sam te prokljuvio, a ne bi da je bilo teško. Nisi baš neki majstor kamuflaže, znaš?
Mene ništa ne brine a najmanje tvoje halucinacije.

Forumu svjedno tko sam i što sam, kao i meni zapravo;)

Ionako bih da sam mlađa otišla u Rusiju živjeti.

HR je zemlja trećeg svijeta po svemu.

Vojna tajna je vojna tajna. Nitko nije rekao da se ništa nije dogodilo, nego su priznali da su otkrili uzrok i slijed događaja, ali da o tome ne smiju javno razgovarat. Držanje vojne tajne nije laganje.

Naravno, vjeruješ da sam fašist, jer su tebi kao Srpkinji svi Hrvati fašisti. To vam usađuju od rođenja.
Pa jadan ne bio što radiš na srpskom forumu?

Mazohist u duši;)

A glede vojne tajne, pad drona uz kojeg je Plenkošenko opaljivao selfije nikako ne može biti vojna tajna.

Bilo na internetu. Stoltenberg laprdao da je pao outside of Zagreb, a pao u širi centar grada.

Pa jadan ne bio što radiš na srpskom forumu?

Mazohist u duši;)

A glede vojne tajne, pad drona uz kojeg je Plenkošenko opaljivao selfije nikako ne može biti vojna tajna.

Bilo na internetu. Stoltenberg laprado da je pao outside Zagreb, a pao u širi centar grada.
Nisi baš neka bistrina. Nije vojna tajna da je dron pao u Zagreb, nego odakle je došao.

Nisi baš neka bistrina. Nije vojna tajna da je dron pao u Zagreb, nego odakle je došao.
Da su ga poslali Rusi bilo bi isto vojna tajna?

Ili ne bi?

1. Ako bi, to bi značilo da je NATO u strahu od Rusije i ne brani zemlju članicu iako ju je Rusija napala
  2. Ako ga je poslala Ukrajina to znači da smo izabrani kao najbeznačjnija zemlja da budemo pokusni kunić za testiranje dometa.

Koje su tvoje indicije?

UDAR NA JARUN

Sada je napokon potpuno jasno tko je ispalio dron na Zagreb! Ali, stvar se i dalje želi zataškati zbog blamaže NATO-a...​

Iz premijerovih riječi jasno je da za hrvatsku Vladu nije upitno tko je ispalio dron
Piše:
Krešimir Žabec
Objavljeno: 06. studeni 2024. 09:15

Trideset i jedan mjesec nakon što je 10. ožujka 2022. godinedron Tupoljev Tu-141 pao u blizini Studentskoga doma Stjepan Radićna Savi u Zagrebu, jedan visoki hrvatski dužnosnik potvrdio je dasu dron ispalili Ukrajinci! Doduše, ne direktno, ali vrlo blizutome... "Mi smo pitali Ukrajinu da nam kaže što je bilo. Kolikoje meni poznato, ukrajinska država nam do sada nije rekla što sedogodilo. Postoje li nečije analize, spekulacije kako se dogodilo,to je nešto drugo. Ali čvrstu informaciju - a) bila je greškaili b) bila je namjera - ja nikad nisam vidio od onih odakle jedron krenuo", izjavio je premijer AndrejPlenković ovog tjedna.

Autorska
Neki će Srbi sada reći pa nećemo da ratujemo sa Zapadom ali to važi i za Albaniju,Hrvatsku ali i za Istok kao što je Turska.Zar mislite da nećemo više nikada ratovati sa Nemcima?
Pa stvarno nismo normalan narod.
Не рачунајући први светски рат, у другом светском рату зависи на чијој страни су ти били преци. Ако су твоји ратовали за интересе комуниста и оног црвеног усташе, онда имаш право да мрзиш Немачку.
Ми комунисте не сматрамо Србима и немачка окупација је била дечија игра у поређењу са окупацијом која је уследила 1945. и чије последице трпимо и данас.
Увек уз Немачку, никад против Русије.
АфД.

Не рачунајући први светски рат, у другом светском рату зависи на чијој страни су ти били преци. Ако су твоји ратовали за интересе комуниста и оног црвеног усташе, онда имаш право да мрзиш Немачку.
Ми комунисте не сматрамо Србима и немачка окупација је била дечија игра у поређењу са окупацијом која је уследила 1945. и чије последице трпимо и данас.
Увек уз Немачку, никад против Русије.
АфД.
Današnja Njemačka je američka lutka na koncu.

Ne smiju glavu dignut dok im kauboj ne da dozvolu.

Autorska
Neki će Srbi sada reći pa nećemo da ratujemo sa Zapadom ali to važi i za Albaniju,Hrvatsku ali i za Istok kao što je Turska.Zar mislite da nećemo više nikada ratovati sa Nemcima?
Pa stvarno nismo normalan narod.
Kakva "autorska"?
Čiji si retardirani YouTube gledao pa nam prenosiš iz konteksta?

Ovo nezadovoljstvo je realnost zbog primicanja ka zapadu (EU) s figom u džepu!
Ako su čiste namjere, onda nema problema - jer nema ni ratova više sa susjedima... ovako, u glavama interes za lovicom sa zapada, a u srcu čežnja za prisvajanjem nekih teritorija...
Malo bi surađivali sa zapadom, pa bi malo ratovali - ne ide to tako...

Današnja Njemačka je američka lutka na koncu.

Ne smiju glavu dignut dok im kauboj ne da dozvolu.
Што је најгоре личи на марионету којој се секу ти канапи, а она и даље трчи за Американцем да поново привеже те канапе.

Back