Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 84.654
Не млатиSve je prorusko i rusko, pomiri se s time.
Nova era počinje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не млатиSve je prorusko i rusko, pomiri se s time.
Nova era počinje.
Što je 100 godina, treptaj krila leptira...Prvo, Turci nisu nikada osvojili čitavu Hrvatsku. Neki dijelovi Hrvatske poput Istre, Međimurja, Zagorja, Zagreba, Karlovca, Zadra, Splita, Trogira, Šibenika, Dubrovnika, Brača, Hvara, Visa, Mljeta, Ugljana, Pašmana, Kornata... nisu nikada bila pod turskom vlašću. Drugo, od ovih dijelova koji jesu pali pod tursku vlast više je njih bilo pod Turcima do 100 godina, a ostali dijelovi do 200 godina. Tek rijetki dijelovi su se nalazili pod osmanskom vlašću nešto dulje od toga. Stoga, neusporedivo sa Srbijom u bilo kojem smislu.
Ti nisi Hrvatica. Možda varaš samu sebe, ali Hrvatica nisi. Ako nisi Srpkinja, onda si Jugoslavenka, ali nisi definitivno Hrvatica. Uostalom, i Srbi su građani Zagreba, a u Dalmaciji su živjeli i Srbi. Također, nisi ni dobro upućena u nabavku zrakoplova. To nisu "stare kante", već trenutno zadnja generacija Rafala (nova je tek sada u proizvodnji), s primjercima starima između 10 i 13 godina. Saveznici nas ne reketare, barem ne vezano uz zrakoplove, jer svaka normalna država mora imati svoje ratno zrakoplovstvo. Prave kante, ruski MiG-ovi, su bili za otpad i njih se MORALO zamijeniti s novim zrakoplovima.Ja sam Hrvatica rođena u ZG od majke Dalmatinke i oca Zagrepčanina.
Kada govorim mi, mislim na Hrvate.
Also, dakle, zakaj smo kupili stare kante a nemamo rendgene po domovima zdravlja koji delaju?
Jel nas to saveznici reketare?
Uzalud ti pokušaji, jer ne poznaješ ni povijest ni geografiju. Dalmatinski priobalni gradovi su također južno od Save, kao i svi otoci.Što je 100 godina, treptaj krila leptira...
Sve ispod Save Turci su tlačili.
Pa nisu rafali namenjeni za rat sa zapadom nego sa RusijomAutorska
Neki će Srbi sada reći pa nećemo da ratujemo sa Zapadom ali to važi i za Albaniju,Hrvatsku ali i za Istok kao što je Turska.Zar mislite da nećemo više nikada ratovati sa Nemcima?
Pa stvarno nismo normalan narod.
Amerikanci su barem svjesni svoje situacije i mogu se njoj prilagoditi. Gore će proći ovi koji narcisoidno vjeruju da su na vrhuncu moći (Putinova Rusija), a ustvari su u poluraspadnom stanju. Dakle, samosvijest Amerikanaca o sebi vidim kao plus koji zapravo ide njima u prevagu.How yes no
Ovo je eksplozivna stvar. Nova studija RAND-a, daleko najutjecajnijeg političkog think tanka u SAD-u, zaključuje (kao što je David Ignatius podijelio u ovom WaPo članku): "Sjedinjene Države možda posrću prema padu od kojeg se malo koja velika sila ikada oporavila." Studija opisuje ovaj pad kao "ubrzavajući" i ne čini se optimističnom glede oporavka: "Oporavak od značajnog dugoročnog nacionalnog pada je rijedak i teško ga je otkriti u povijesnim zapisima. [...] Kada su velike sile skliznule s položaja nadmoći ili vodstva zbog domaćih čimbenika, rijetko su preokrenule taj trend.” Što uzrokuje pad? Otprilike sve što biste očekivali: “vojna preopterećenost”, “sebične i zaraćene elite”, “ovisnost o luksuzu i dekadenciji”, “neuspjeh u držanju koraka s … tehnološkim zahtjevima,” “okoštala” birokracija, “gubitak građanskog vrlina”, “neodržive ekološke prakse” itd. Zaključak Davida Ignatiusa, dugogodišnjeg kolumnista Washington Posta: "Ako ne možemo pronaći nove vođe i dogovoriti rješenja koja odgovaraju svima, potonuli smo." A s obzirom da su izbori između Bidena i Trumpa... pa
Не млати
Ja sam Hrvatica, i to nit je moja zasluga nit je nekaj čime bi se ponosila, samo činjenica da sam te nacije. Osim toga nacije su novotvorevina, tek koju stotinu godina postoji, tako da ne razumijem budale koje se na to lože.Ti nisi Hrvatica. Možda varaš samu sebe, ali Hrvatica nisi. Ako nisi Srpkinja, onda si Jugoslavenka, ali nisi definitivno Hrvatica. Uostalom, i Srbi su građani Zagreba, a u Dalmaciji su živjeli i Srbi. Također, nisi ni dobro upućena u nabavku zrakoplova. To nisu "stare kante", već trenutno zadnja generacija Rafala (nova je tek sada u proizvodnji), s primjercima starima između 10 i 13 godina. Saveznici nas ne reketare, barem ne vezano uz zrakoplove, jer svaka normalna država mora imati svoje ratno zrakoplovstvo. Prave kante, ruski MiG-ovi, su bili za otpad i njih se MORALO zamijeniti s novim zrakoplovima.
Možeš ti lagati do sutra tko si i što si, uzalud ti je. Riječi te otkrivaju.Ja sam Hrvatica, i to nit je moja zasluga nit je nekaj čime bi se ponosila, samo činjenica da sam te nacije. Osim toga nacije su novotvorevina, tek koju stotinu godina postoji, tako da ne razumijem budale koje se na to lože.
A propos Jugoslavije, pa to je bila država sa svim obilježljima države za razliku od svih ovih ex banana državica.
A stare kante su stare kante i to je tako. Kupili smo ih jer moramo jer nas NATO, kao i Vatikan, reketari.
Sluganska i slučajna država smo, baš kak je to Zoki kazao.
I ja, Amerika se konačno mora početi baviti sama sobom jer ima previše problema a svijet ostaviti na brigu pametnijima, sposobnijima i jačima.Amerikanci su barem svjesni svoje situacije i mogu se njoj prilagoditi. Gore će proći ovi koji narcisoidno vjeruju da su na vrhuncu moći (Putinova Rusija), a ustvari su u poluraspadnom stanju. Dakle, samosvijest Amerikanaca o sebi vidim kao plus koji zapravo ide njima u prevagu.
A biti Hrvat je nešto uzvišeno?Možeš ti lagati do sutra tko si i što si, uzalud ti je. Riječi te otkrivaju.
Nažalost, nema tih pamaetnijih, sposobnijih i jačih. Volio bih da postoje, jer nije baš da su Amerikanci idealni za ulogu svjetskog vođe koju su preuzeli.I ja, Amerika se konačno mora početi baviti sama sobom jer ima previše problema a svijet ostaviti na brigu pametnijima, sposobnijima i jačima.
Nije Hrvat ništa uzvišeno, kao ni biti Srbin ili Rumunj. Ali je bijedno i odvratno lagati otvoreno drugome u komunikaciji.A biti Hrvat je nešto uzvišeno?
Pa kad bi si birala naciju, onda bih bila Ruskinja, a sigurno ne Hrvatica.
Kauboji bez kulture, ukusa i povijesti. Vidi se da nemaš ni trunke ukusaNažalost, nema tih pamaetnijih, sposobnijih i jačih. Volio bih da postoje, jer nije baš da su Amerikanci idealni za ulogu svjetskog vođe koju su preuzeli.
Koje dokaze imaš da lažem?Nije Hrvat ništa uzvišeno, kao ni biti Srbin ili Rumunj. Ali je bijedno i odvratno lagati otvoreno drugome u komunikaciji.
Zna se što se dogodilo, ali je proglašeno vojnom tajnom. Dakle, "oni" znaju, mi možemo tek nagađati.Btw, jel se zna tko i zašto nam je poslao onaj dron u ZG?
Što kažu saveznici?
Tako se to radi u demokraciji.Zna se što se dogodilo, ali je proglašeno vojnom tajnom. Dakle, "oni" znaju, mi možemo tek nagađati.
Nije da me osobito zanima, ali jesi li ti možda ljuta zato što smo ti pokazali put u Oluji? Čisto da znam otkud tvoja mržnja.Tako se to radi u demokraciji.
Isprobavaš domet na majmunčićima i još to proglasiš vojnom tajnom
Al, što očekivati od banana države i saveznika
Zašto bi Srbi glumili Hrvate, daj to pojasni?Vas Srbe je nemoguće ne prepoznati, jer se toliko odajete da je to smiješno. Jednostavno, niste u stanju prikriti ono što vas čini takvima. Padnete na prvu.
Koja mržnja? Ti nisi u stanju prepoznati činjenice i istinu koliko si ogrezao u bajkama (lažima).Nije da me osobito zanima, ali jesi li ti možda ljuta zato što smo ti pokazali put u Oluji? Čisto da znam otkud tvoja mržnja.
Pogledaj rusku zastavu na dnu svog profila pa će ti sve biti jasno.Zašto bi Srbi glumili Hrvate, daj to pojasni?
Prije bi bilo obrnuto, jer oni nisu okupirani, imaju svoju državu za razliku od nas, i razumljivo bi bilo da se mi sramimo a ne oni.
Zato što je netko zeznuo. Vjerojatno se radilo o "prijateljskoj vatri" i sada je NATO-u bruka to priznati.Koja mržnja? Ti nisi u stanju prepoznati činjenice i istinu koliko si ogrezao u bajkama (lažima).
Dakle, objasni zašto bi pad drona na ZG bio vojna tajna?
Gledam ju kao i izraelsku, obje su lijepe.Pogledaj rusku zastavu na dnu svog profila pa će ti sve biti jasno.
I jel to nisu laži, a ti ih kao ne podnosiš.Zato što je netko zeznuo. Vjerojatno se radilo o "prijateljskoj vatri" i sada je NATO-u bruka to priznati.
Tvoja mržnja, ne razgovaram s ježom, nego s tobom.
Smaraš. I ti i ja i cijeli forum znamo da ti nisi Hrvatica. Tebe sada brine kako sam te prokljuvio, a ne bi da je bilo teško. Nisi baš neki majstor kamuflaže, znaš?Gledam ju kao i izraelsku, obje su lijepe.
A sad odgovori na pitanja.