Dozvolili smo Vučiću da uplaćuje 417 mil.evra rate Francuzima za rafale koji su bezvredni za rat sa Zapadom

Autorska
Neki će Srbi sada reći pa nećemo da ratujemo sa Zapadom ali to važi i za Albaniju,Hrvatsku ali i za Istok kao što je Turska.Zar mislite da nećemo više nikada ratovati sa Nemcima?
Pa stvarno nismo mormalan narod.
Ma bre to vucic dao iz svog dzepa, vidis kako daje i kapom i sakom i RTS-u daje po 110 miliona evra godisnje iz svog dzepa.

Autorska
Neki će Srbi sada reći pa nećemo da ratujemo sa Zapadom ali to važi i za Albaniju,Hrvatsku ali i za Istok kao što je Turska.Zar mislite da nećemo više nikada ratovati sa Nemcima?
Pa stvarno nismo normalan narod.
Nesko, ne zazivaj vraga! Vi da samostalno zaratite s Nijemcima, od vas bi ostala samo crna mrlja na srušenom zidu.

Krade i otima od siromasnih a daje bogatima, heroj.
A i sebi stavi par miliona evra u dzep da ima za uzinu a par milijardi na tajnim racunima.
superhik.jpg

Lepo sam govorio da smo trebali da kupimo kineske J-11 koji su bazirani na SU-27. Jeftinije bi prošli.
Točno je da je srpska kupovina Rafala čisto bacanje novca u vjetar, jer ti Rafali neće imati ni približno istu opremu i naoružanje kao oni članica NATO-a, a i doista je upitno bi li se automatika isključila kada bi pokušali napasti bilo koji NATO-ov avion.

Točno je da je srpska kupovina Rafala čisto bacanje novca u vjetar, jer ti Rafali neće imati ni približno istu opremu i naoružanje kao oni članica NATO-a, a i doista je upitno bi li se automatika isključila kada bi pokušali napasti bilo koji NATO-ov avion.
Da, da, svi rafali imaju čuveni killswitch koji će onemogućiti avionu da funkcioniše pritiskom na jedno dugme. Naši avio inženjeri, avio mehaničari i tehničari su retardirani i neće proveravati avion kada će ići na obuku u Francuskoj, ili kada bude došao u Srbiju.

Da, da, svi rafali imaju čuveni killswitch koji će onemogućiti avionu da funkcioniše pritiskom na jedno dugme. Naši avio inženjeri, avio mehaničari i tehničari su retardirani i neće proveravati avion kada će ići na obuku u Francuskoj, ili kada bude došao u Srbiju.
To su uvjeti kupovine. Vučić kupuje nefunkcionalnu robu. Ili je ipak toliko pametan pa se priprema da se priključi NATO-u. U tom slučaju bi se radilo o dobroj kupovini.

To može misliti samo idiot bez škole. Dok ste vi bili roblje Turcima, a zemlja vam bila izbrisana sa svake karte, mi smo uživali znatne priviligije, imali svoj teritorij, granice, sudstvo, upravu, vlastito plemstvo, građanstvo, bana, Sabor, svoju vojsku.

Nijedna država izvan NATO-a NE MOŽE kupiti jednakovrijednu i jednako opremljenu robu kao članice tog saveza. Prvo se raspitaj prije nego što se počneš sramotit ovdje.
Zašto smo mi kupovali stare kante a nemo dovljno ni najobičnijih rendgena?

Jel zato što smo u NATO-u pa smo ucijenjeni?

Autorska
Рафали су од користи за рат са Западом, али нису корисни за рат ПРОТИВ Запада

Autorska
koji "mi"

ti ne placas porez Srbiji ti si Kosovar

ti punis budzet Aljbinu Kurtiju

To može misliti samo idiot bez škole. Dok ste vi bili roblje Turcima, mi smo uživali znatne priviligije, imali svoj teritorij, granice, sudstvo, upravu, vlastito plemstvo, građanstvo, bana, Sabor, svoju vojsku.
Imali ste svoju teritoriju, granice i vojsku unutar Monarhije. hahahahahahahahah
Vi Hrvati i dan danas imate problem da razumete pojam nezavisnosti. Uvek ste bili (i ostali) njihove sluge, dok smo mi Srbi prolovali krv boreći se za našu nezavisnost.

Nijedna država izvan NATO-a NE MOŽE kupiti jednakovrijednu i jednako opremljenu robu kao članice tog saveza. Prvo se raspitaj prije nego što se počneš sramotit ovdje.
Znam to kretenčino retardirana, zato sam i govorio da je ovo idiotska odluka. Ti tvrdiš da avioni mogu da se "ugase" na daljinu ako Srbija zarati sa NATO, a da naši avio mehaničari i tehničari ne mogu da otkriju takvu anomaliju u vojnom sistemu. To jedino može da tvrdi imbecil.

How yes no:)

Ovo je eksplozivna stvar. Nova studija RAND-a, daleko najutjecajnijeg političkog think tanka u SAD-u, zaključuje (kao što je David Ignatius podijelio u ovom WaPo članku): "Sjedinjene Države možda posrću prema padu od kojeg se malo koja velika sila ikada oporavila." Studija opisuje ovaj pad kao "ubrzavajući" i ne čini se optimističnom glede oporavka: "Oporavak od značajnog dugoročnog nacionalnog pada je rijedak i teško ga je otkriti u povijesnim zapisima. [...] Kada su velike sile skliznule s položaja nadmoći ili vodstva zbog domaćih čimbenika, rijetko su preokrenule taj trend.” Što uzrokuje pad? Otprilike sve što biste očekivali: “vojna preopterećenost”, “sebične i zaraćene elite”, “ovisnost o luksuzu i dekadenciji”, “neuspjeh u držanju koraka s … tehnološkim zahtjevima,” “okoštala” birokracija, “gubitak građanskog vrlina”, “neodržive ekološke prakse” itd. Zaključak Davida Ignatiusa, dugogodišnjeg kolumnista Washington Posta: "Ako ne možemo pronaći nove vođe i dogovoriti rješenja koja odgovaraju svima, potonuli smo." A s obzirom da su izbori između Bidena i Trumpa... pa

Ne znam tko to mi? Ti si Srpkinja pa se izjasni na koga točno misliš? Srbija je u programu za članstvo u NATO-u, ali (još) nije punopravna članica.
Ja sam Hrvatica rođena u ZG od majke Dalmatinke i oca Zagrepčanina.

Kada govorim mi, mislim na Hrvate.

Also, dakle, zakaj smo kupili stare kante a nemamo rendgene po domovima zdravlja koji delaju?

Jel nas to saveznici reketare?

Srećom HR nikad nije bila pod Osmanlijama, kao ni Bosna.
Prvo, Turci nisu nikada osvojili čitavu Hrvatsku. Neki dijelovi Hrvatske poput Istre, Međimurja, Zagorja, Zagreba, Karlovca, Zadra, Splita, Trogira, Šibenika, Dubrovnika, Brača, Hvara, Visa, Mljeta, Ugljana, Pašmana, Kornata... nisu nikada bila pod turskom vlašću. Drugo, od ovih dijelova koji jesu pali pod tursku vlast više je njih bilo pod Turcima do 100 godina, a ostali dijelovi do 200 godina. Tek rijetki dijelovi su se nalazili pod osmanskom vlašću nešto dulje od toga. Stoga, neusporedivo sa Srbijom u bilo kojem smislu.

Шта ти мислиш, да ћу дебатовати са твојим копипејстовима кремаљског пропагандног сајта?

Чуј "геополитика њуз"? Типичан назив
А гледај вести
Pogledajte prilog 1639525
Sve je prorusko i rusko, pomiri se s time.

Nova era počinje.

Back