Dozvolili smo Vučiću da nas odvuče od Rusije sa kupovinom zapadnog naoružanja posledice ćemo tek osetiti

nesko101

Elita
Poruka
19.121
Autorska
Teško da ovo dolazi do Srpske tvrde glave koja je uvek stradala baš zato što je takva.
A kakva je to?
Svako iole pametan vidi da dok je rat između istoka i zapada i ako smo u toj priči nezvanično neutralni mi smo sa vojne tačke gledišta već odabrali stranu a posledice se vide već sa Kurtijevom sinoćnom bahatošću na Severu Kosova to čeka i sam narod u Srbiji kada bude branio prirodu Srbije od prljavih rudnika.Bog neka vam je u pomoć ali vam neće doći jer ga i ne zaslužujete takvi.

e91458c0339976dd3d3c0dca27cebb319faec568_00.jpg

fc4igrDGqfklh9vVJnq5M1ql0mdY1o5C5zQS9Jicd-U.jpg

fd201294-fd70-427a-8870-ded88928be4b_text.gif

Autorska
Teško da ovo dolazi do Srpske tvrde glave koja je uvek stradala baš zato što je takva.
A kakva je to?
Svako iole pametan vidi da dok je rat između istoka i zapada i ako smo u toj priči nezvanično neutralni mi smo sa vojne tačke gledišta već odabrali stranu a posledice se vide već sa Kurtijevom sinoćnom bahatošću na Severu Kosova to čeka i sam narod u Srbiji kada bude branio prirodu Srbije od prljavih rudnika.Bog neka vam je u pomoć ali vam neće doći jer ga i ne zaslužujete takvi.
moraš prvo biti realan i svjestan činjenica da oko oružja sve pomno prati usa. bez blagoslova usa tesko bi to islo a da srbija ne osjeti posledice. dakle ako je to i ucinjeno sa oružjem sto napominješ onda je jasno da su to ideje usa. a to ne mora odmah da znači isključivo da je vlast izdjanička i proamerička. jer se prvo moraš zapitati da nisu to možda predložil ii naredili ?

pa zna i budala da iza rata u ukrajini stoji pre svega vasington. ali vidimo da i ostali iz eu i zapada salju naoružanje, prvo kako bi olaksali usa da nema jedina trosak drugo kako ona ne bi jedina bila u tome. svakako to ne cine jer vole vec sto mroaju da slusaju usa.

isto tako i ovde, ne pitas se da li je to možda nametnut predlog trgovine ? a iza stojali uslovi oko smanjenja investicija ili puta oko eu ili sta ti ja znam vec kakvih ucjena po srbiju a znamo da ih imamo konstantno.

to mo duodje onda sah mat pozicija, take it or live it zar ne...

tako ej to kad si mali, popustas malo ovima malo onima , a trudis se da balansiras... samo jako je to tesko da iz svega toga izadjes neuprljan... jbg zveri su to...

Autorska
A kakva je to?
Nije to nikakva Kurtijeva bahatost

To je uradjeno sa sve aminom iz Beograda na direktivu Evrope

Kurti se tu ne pita ama bas nista, samo izvrsava

Nije to nikakva Kurtijeva bahatost

To je uradjeno sa sve aminom iz Beograda na direktivu Evrope

tacno

2010 godina

Beograd u dogovoru sa Briselom revidirao rezoluciju

U izmenjenom Predlogu rezolucije izostavljene su odrednice o "neprihvatljivosti jednostrane secesije", kao i poziv da se kroz dijalog rešavaju sva "otvorena pitanja"

izostavljene su odrednice o "neprihvatljivosti jednostrane secesije" :per: :per: :per:

U saopštenju Kancelarije Predsednika Srbije navodi se da je predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da je zajednička rezolucija Srbije i EU proizvod zajedničkog rada.

prvo je jeremić (koji tvrdi da je to po nalogu BG i tadića) prebacio pitanje KOSOVA iz SB UN u brisel a posle koje godine je tadić blagosiljao promenu rezolucije 12 44!!!
i to bas ono sto je ponistavalo jednostranu secesiju siftara ... :per:

djubre veleizdajnicko! a sad je neko drugi kriv jel de ko dobio vruc krompir u ruke....

Poslednja izmena od moderatora:

tacno

2010 godina​

Beograd u dogovoru sa Briselom revidirao rezoluciju​

U izmenjenom Predlogu rezolucije izostavljene su odrednice o "neprihvatljivosti jednostrane secesije", kao i poziv da se kroz dijalog rešavaju sva "otvorena pitanja"

izostavljene su odrednice o "neprihvatljivosti jednostrane secesije" :per: :per: :per:

U saopštenju Kancelarije Predsednika Srbije navodi se da je predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da je zajednička rezolucija Srbije i EU proizvod zajedničkog rada.

prvo je jeremić (koji tvrdi da je to po nalogu BG i tadića) prebacio pitanje KOSOVA iz SB UN u brisel a posle koje godine je tadić blagosiljao promenu rezolucije 12 44!!!
i to bas ono sto je ponistavalo jednostranu secesiju siftara ... :per:

djubre veleizdajnicko! a sad je neko drugi kriv jel de ko dobio vruc krompir u ruke....
Ajde botu vučićevski pa dijalog ovakav tvoj Vučić i nije smeo da vodi i ne bi došlo do ovoga.Pogotovo direktan dijalog i potpisivanje dokumenata sa Kurtijem.

Dajemo Francuzima u kešu tri milijarde za gvožđuriju koja ne služi ničemu sem aero mitinzima. Da dođe do bilo kakvog sukoba preko puta je NATO i skršiće nam to sve još na zemlji za 5 min.

Srbija vraca pare koje je uzela na prodaji granata koje su otisle u Ukrajinu

Time kupuje milost EU da Vucic ostane na vlasti jos malo

Al nije samo to, postoji neki minimalni broj aviona koje drzava mora imati za kontrolu civilnog saobracaja, i ovo je otprilike to za sledecih 10-15 godina.

Oni migovi 29 koje je kupio, u medjuvremenu je ukapirao da je bacio pare u bunar

Autorska
A kakva je to?
ма каки

Ajde botu vučićevski pa dijalog ovakav tvoj Vučić i nije smeo da vodi i ne bi došlo do ovoga.Pogotovo direktan dijalog i potpisivanje dokumenata sa Kurtijem.
osim vređanja i nametanja isključivo svog viđenja i stava kako ovo objasnjavas ?

2010 godina​

Beograd u dogovoru sa Briselom revidirao rezoluciju​

ovim je aminovana jednostrana secesija siftara i potpuno popisana rezolucija 12 44 , a pre toga je jeremic prebacio pitanje kosova uiz SB UN u brisel. da bi posle dve godine tadić dovršio započeto i poništio ono što je bilo kost u grlu za usa- rezoluciju 12 44 koju je modifikovao!

tim je kosovo poptuno izdato ! i nije ti ostavljena stavka da pljujes i osporavas jednostranu secesiju kosova! vec je to zataskano i prihvaceno kao gotova stvar!

pa majku mu dokle ce te se praviti naivni i preskacuci najbitnije ???

tada nisi skakao na tadića i isao u bg da ga hvatas za vrat???

Odluka Beograda da kupi francuske vojne avione je izbor Srbije, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov povodom posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu, tokom koje je potpisan ugovor o nabavci 12 novih aviona „rafal“.

„Ne, to je izbor naših srpskih prijatelja. Prirodno je da se svaka zemlja rukovodi ekonomskim i drugim motivima pri donošenju ovakvih odluka“, rekao je Peskov reagujući na jučerašnju izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da trenutno nije moguće za Beograd da kupi avione iz Rusije ili Kine, piše RIA Novosti.

Kako su prenele „RIA Novosti“, Vučić je juče izjavio da će Srbija kupovinom „rafala“ prvi put dobiti avione zapadne proizvodnje. Dodao je da je svestan da ga sada mnogi u Srbiji napadaju i pitaju se zbog čega je odlučio da vojne avione dobije iz Francuske, a ne Rusije ili Kine.

Dajemo Francuzima u kešu tri milijarde za gvožđuriju koja ne služi ničemu sem aero mitinzima. Da dođe do bilo kakvog sukoba preko puta je NATO i skršiće nam to sve još na zemlji za 5 min.
najbolji deo je što će prvi avion da bude isporučen 2028. ako ne dođe do nekog odlaganja...znači posle eventualnog trećeg svetskog rata

Autorska
A kakva je to?
То млатите сваки дан, а онда кад вас Захарова и Лавров демантују, ви их пљујете..

Досадни ђиласовски ботови.

Back