DOWNLOAD - PROBLEM

• Začetnik teme Začetnik teme AMETYST 777
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A

AMETYST 777

Gost
Ovo mi se nije nikada desavalo.Prilikom skidanja programa sa neta tj downloada,program mi skida u Vin.med.Plajeru.Tako da ne mogu da izvrsim instalaciju skinutog programa.Sta treba da uradim da bi mogao da vratim na normlan rad tj. download ? ISKRENO SE NADAM DA CE TE MI POMOCI.
UNAPRED HVALA

AMETYST 777:
Ovo mi se nije nikada desavalo.Prilikom skidanja programa sa neta tj downloada,program mi skida u Vin.med.Plajeru.Tako da ne mogu da izvrsim instalaciju skinutog programa.Sta treba da uradim da bi mogao da vratim na normlan rad tj. download ? ISKRENO SE NADAM DA CE TE MI POMOCI.
UNAPRED HVALA
Pa skidaj ga pomocu nekog managera a on te uvek pita gde ces da ga sacuvas, odaberes i to je to!!!

AMETYST 777:
UNAPRED HVALA
To se i meni desava ali samo na racunarima sa win2000
i win media player9 sto se tice XP probaj da kliknes na media kada se otvori imas dole levo media options
kliknes tu paides na setings i onda reset.Posle toga probaj da skines nesto i kada te win pita nesto ne secam se tacno sta pise ti klikni na NO trebalo bi da prodje, a ako nista ne uradis deinstaliraj win. med.player jer pretpostavljam da je u pitanju verzija 9 koja je kriva za sve bar je tako kod mene a ja sam inace postavljao pitanje pod pomoc download

Back