Download Accelerator Plus - da li stvarno radi?

Hitchcock

Aktivan član
Poruka
1.685
sa ovim programom sam doživeo stvarno velike brzine ali pitam se da li je to stvarno išlo brzo kao što je i pisalo? skeptičan sam malo jer nema nikakve logike da ubrza download...
znači da li je ono što piše ona brzina da li je to stvarna brzina downloada ili to piše da bi se korisnici napalili? (znam da je malo gramatički nelogična rečenica al ajd :mrgreen:)

Ljudi, propusna moc je propusna moc.
Ne mozes ti da izvuces vecu brzinu od one koju maksimalno mozes da postignes pa da si kifla :lol:

Sve su to gluposti koje kao optimizuju saobracaj. Ako imas dobru vezu (ADSL, Kablovski) onda ti takve stvarcice ni ne trebaju. To jedino mozda malo moze da pomogne onima na dialup-u ali iskljucivo zbog resuminga.
Brzina ne moze da bude veca, shvatite to.

To bi bilo kao kad bi seo u Jugo i u njega stavio neko ultra gorivo i nagario ga 250km/h
Nemere :lol:

Ima samo ono.
Ti gledas trenutne promene brzina.
Desavaju se takozvani "vrhovi" kad ti kao sibne brzina na nesto vecu ali ubrzo (par sekundi kasnije) pada.

Док сам раније имао дајал-ап ДАП ми је мислим био од користи, или је то била аутосугестија па сам мислио да је од помоћи. Данас имам бежични интернет и углавном ми веза пичи око 15 до 20 кб/s, међутим задњих 10 дана зна бити и 60 кб/s. Не верујем да би ми ДАП могао бити од помоћи данас, а разлог је то што је ТАБ503 већ објаснио.

Ma da to je cista propaganda.Taj program nije besplatan i da bi se prodavao mora nesto dobro da ponudi.
Kao sto rece tab503 prava i jednina korist od takvih programa je resuming.Mozda po jos koja funkcija tipa konektovanje kad pukne veza ili da uradi nesto nakon gotovog downloada...Ali sto se brzine tice ona je onolika kolikom je provajder nacini.

Ako neko neveruje nek uzme stopericu u ruke pa nek meri da vidi jel pokazuje dobro kad za dual-up napise 8 li 9 kb/s.

Nemozes ti kroz prolaz gde jedva prodje jedan covek da guras dvojicu jednog pored drugog...

Imas samo uspone i padove a program se koncentrise samo na uspone i njih ti prikazuje kao trenutni protok.

A sta ja tupim toliko kad se prvh 10 poruka kasnije nece videti,ako sam dobro razumeo.Nema veze,imam ja vremena :D

Flash Get novija verzija podrzava torrente i zapanjujuce vrlo fino radi, premda sam navikao na utorrent pa ga i dalje forsiram :lol:

KAd vec spominjemo te programe ja sam nasao vrlo korisnu svrhu flashgeta.
Posto imam premium rapid jednostavno sve fajlove (posto su velicine po 100MB) strpam u flashget i onda on sam skida jedan po jedan. Ja mogu da odem da spavam :lol:

samo da dodam za ovo što je tab napisao na početku...to sam i ja isto mislio i zato sam sumnjao kad mi je brzina došla na 70 (imam download 512 kbps, a to je znači 64 kBps) ali baš danas evo skidao nešto ne znam ni ja šta kad ono gledam ne verujem...brzina download-a 200 kBps :shock: i krenula polako da opada i stala na 52...zaebana stvar :lol:

Ljudi, propusna moc je propusna moc.
Ne mozes ti da izvuces vecu brzinu od one koju maksimalno mozes da postignes pa da si kifla :lol:

Sve su to gluposti koje kao optimizuju saobracaj. Ako imas dobru vezu (ADSL, Kablovski) onda ti takve stvarcice ni ne trebaju. To jedino mozda malo moze da pomogne onima na dialup-u ali iskljucivo zbog resuminga.
Brzina ne moze da bude veca, shvatite to.

To bi bilo kao kad bi seo u Jugo i u njega stavio neko ultra gorivo i nagario ga 250km/h
Nemere :lol:

Ima samo ono.
Ti gledas trenutne promene brzina.
Desavaju se takozvani "vrhovi" kad ti kao sibne brzina na nesto vecu ali ubrzo (par sekundi kasnije) pada.

Pogledaj temu koju sam postavio...probaj taj program i garantujem ti da ce ti povecati brzinu...

Back