DOSVIDANIJA RUSIMA? Nova vlada je i Vučićeva PORUKA SVETU, da li je Srbija pred ZAOKRETOM u spoljnoj politici

Pa ceo članak je zasnovan na istim predpostavkama , čak i izvučenim iz konteksta

Dakle ako neko veruje da neko stoji iza nekih političara - američki ili nemački interes, zašto dovodi u pitanje da iza nekih stoji ruski interes?
Pa ocigledno da clanak to i ne dovodi u pitanje, nego kaze da je taj uticaj sada manji, skoro minoran.

Kao što rekoh već: nije baš tako sve jednostavno kako bi propaganda da predstavi .

Ne znam zašto uvek kada se ugrozi propaganda ti kreneš sa drugim modelom propagande

To ti je u paketu? Da ne bude zabune ne mislim ja da ti mnogo grešiš oko opisa preduzeća , ali zar oni nisu upravo takvi da bi svakakva propaganda mogla proći

Zar nije malo čudno da takvi raspadi od firmi ipak sasvim pristojno održavaju te "koridore" .. nešto meni tu ne štima

Nije tema o organizacionoj strukturi već čime se bave ta preduzeća u osnovi i ko ima uticaj na njih
Da, da , gde bi ovde bili korumpirani neradnici u politici i javnom sektoru , to je samo da zavaramo Švabu i njegovu propagandu .
A održavaju ih inače dosta loše , nije da sam neki ekspert za puteve , al je definitvno mnogo gore nego u drugim zemljama , recimo susednim Hrvatskoj,Bugarskoj i Madjarskoj ,da ne bude da se sada poredimo sa Norveškom i Holandijom .

Da, da , gde bi ovde bili korumpirani neradnici u politici i javnom sektoru , to je samo da zavaramo Švabu i njegovu propagandu .
A održavaju ih inače dosta loše , nije da sam neki ekspert za puteve , al je definitvno mnogo gore nego u drugim zemljama , recimo susednim Hrvatskoj,Bugarskoj i Madjarskoj ,da ne bude da se sada poredimo sa Norveškom i Holandijom .

Mi ovde ne raspravljamo o sistemu, već o tome da propaganda nameće i plasira zaključke koji nisu utemeljeni .

Ja kažem neću da mi neko nameće svoje stavove , a šta ja mislim o sistemu i vladi i kuda treba ova država da ide nema veze , jedino što mi je bitno to je da ga ne oblikuje propaganda

Spoljni poslovi i odnosi se kreiraju u državi , a ne neko samoincijativno, i koliko znam tamo je postavljen onaj ljigavi Selaković
Ma dobro, tacno, sve je sastavljeno tako kao da "moz' da bude i ne mora da znaci", ali ne mogu da se pomirim sa onim sporazumom pa to ti je a ne znam kako i oni mogu - "do juce smo bili Rusi, sad smo Amerikanci".

Ko vrsi duznost predsednika ako se predsedniku nesto desi pa bude sprecen?
Dacic.

Ma dobro, tacno, sve je sastavljeno tako kao da "moz' da bude i ne mora da znaci", ali ne mogu da se pomirim sa onim sporazumom pa to ti je a ne znam kako i oni mogu - "do juce smo bili Rusi, sad smo Amerikanci".

Cilj ovakvih "članaka" je da se stekne takav utisak .. mene više zanima kome je to interes od ovih što sočinjavaju vladu

Bezbeli, a gde su ti argumenti ?

Јашта, аргументе у корист мојих тврдњи износи твој дечко Банди.

Крајње је време да узмете собу и престанете са изливима љубави на ПДФ Политика.

Јашта, аргументе у корист мојих тврдњи износи твој дечко Банди.

Крајње је време да узмете собу и престанете са изливима љубави на ПДФ Политика.

Ne poznavam čeloveka ..

Nekako se mnogo lepi sa svojim dugim ispraznim pisanijima na moje viđenje određenih događaja i okolnosti na ovom prostoru i u ovom vremenu

Da po njima je minoran predsednik skupštine , minoran je ministar policije ..

Daj molim te ... a bitna je Čomićka sa nekim "dijalogom"?
Čomićka je još nebitnija , ona i Dačić su tu negde po nebitnosti ,pošto nemaju nikakvu stvarnu funkciju i vlast , a Vulin je jedino bitan u smislu da sada Prva Familija u potpunosti preuzima kontrolu nad MUP-om i da će kriminalne šeme moći da se obavljaju bez smetnje i disonantnih tonova kao što je bio slučaj sa Jovanjicom .

Ne znam, dosta njih ne znamo i novi su.

Recimo u Libanu postoje neke tri grupe koje vrše vlast tako što su se podelili pa jedni daju Predsednika, drugi premijera a treći predsednika skupštine . I opstaju nekoliko decenija

Kod nas se dogodi da kao "nečiji" čovek dobije poziciju predsednika skupštine i onda krenu likovi koji se u sve razumeju da tvrde kako je to neka smešna funkcija , bez ikakvog uticaja

Šta je onda poenta - da diskvalifikuju osobu koja obavlja tu funkciju, da diskvalifikuju funkciju, da diskvalifikuju onaga ko stoji iza ili da nam zamagle pogled

Ova tri me baš ni ne zanimaju, jer su to njihovi obračuni, ali ovo da zamalgle mi smeta , jer ne možemo donositi ispravne odluke , ma kakve da su .

Čomićka je još nebitnija , ona i Dačić su tu negde po nebitnosti ,pošto nemaju nikakvu stvarnu funkciju i vlast , a Vulin je jedino bitan u smislu da sada Prva Familija u potpunosti preuzima kontrolu nad MUP-om i da će kriminalne šeme moći da se obavljaju bez smetnje i disonantnih tonova kao što je bio slučaj sa Jovanjicom .

Zbog "Čomićke" se natezalo par meseci

Back