Dostava pošiljke, problem

zavrtanj m4

Obećava
Poruka
97
GOspodo ,na vratima sam naśao obavjest da me nema kući da primim pośiljku,napisao pośtar i pobjego ,
A bio sam u kući,
dodao da se javim u pośtu u roku 5 dana,ovo se deśava treći put,nisam mu drag
Pośto ne mislim ići ,sta se desi sa pośiljkom i możeli se dići na drugom mjestu
Ja sam kontaktiro śefa pośte koji brani pośtara,i pośto sam mu j ...maj....ne mislim ulazit u to smrdljivo śtakorsko gnijezdo,
Pa nek se zemlja okrene ,a nek pisma vraća i ne treba mi niśta ,jedino kad śefu polomim rebra ,onda odo u policiju bez poziva
Hvala .....na razumjevanju,imam joś dobit par robe sa Ebaya ,nek propadne

GOspodo ,na vratima sam naśao obavjest da me nema kući da primim pośiljku,napisao pośtar i pobjego ,
A bio sam u kući,
Ja sam kontaktiro śefa pośte koji brani pośtara,i pośto sam mu j ...maj....ne mislim ulazit u to smrdljivo śtakorsko gnijezdo,
Pa nek se zemlja okrene ,a nek pisma vraća i ne treba mi niśta ,jedino kad śefu polomim rebra ,onda odo u policiju bez poziva

Поштари увек оставе цедуљче да се онај коме је пошиљка упућена јави у пошту.

Прошетај до поште.

Да видиш и будеш виђен.

Можеш и мало да флертујеш са шалтерушом, шта фали?

zavisi koja je roba.
ako je sa alija i slicno nepredata roba ide na javnu aukciju.

ako je nesto ozbiljnije onda se vraca posiljaocu.

sve zavisi kako je poslata.
ono sta ljudi ne znaju..roba sa alija se salje kao i klasicno pismo.

A bio sam u kući,
Nema razloga šefu da lomiš rebra ..dešava se to..verovatno je paket veci pa je poštar ostavio obaveštenje da odeš u poštu i podigneš paket
Meni se jednom desilo tako nešto ..otišla sam u poštu i dobila uredno svoj paket..imaš 7 radnih dana da odeš i podigneš svoj paket..ako ne podigneš paket vratice ga pošiljaocu

Ja sam mislio isto kao i vi , da i za pisamce, i za medu igracku i za karticu , ostave poruku i onda moras do poste, ja sam tako primao avio posiljke casopisa, znaci nije ni 100g .....
A onda sam promenio postara, ali ne i postu ....i opet se desavalo samo sto je koverta stizala, nisam morao do poste ovaj put..

A onda sam promenio i postu..I tri paketa svaki po 20 kg , ove sto primaju u posti od mene robu su kolutale ocima, samo su trebale da prenesu od vagice do magacina....ali me mrze..a da , predavao sam na onoj istoj posti na kojoj vise ne primam...to su bile stvari sa tog mesta gde vise ne stanujem...

A prijem je isao na kucna vrata, jos 3 sprat bez lifta...Dakle nije bilo nikakve zamerke, paket je urucen na kucnu adresu...
Tako da posta u jednom slucaju naplati 700 dinara i ostavi listic, a u drugom naplati to isto ali donese na vrata...
Razlika je u postovanju prema primaocima, tj ako postar radnik hoce, on ce ti doneti, ako nece on ti nece doneti...i onda ce posta naravno stati u zastitu tog radnika..
Ali ima caka..

Od januara 2025 , posta ce izgubiti mnogo od svojih prihoda putem finansijskih transakcija...samo da se Turci dosete...

Imali naćina da ga podignem na drugom mjestu ,a ne na mojoj pośti
I gdje ga vrati i kome,odem ja svugdje samo u moju postu viśe nikad
Nema ovo veze sa postom ,ovo je inat śefa i pośtara ,pa ne moram ja biti svakom drag
Imaju oni dobre plate ,siti ,i silni ,dobre aute ,ali auto se nekad zapali usljed samozapaljenja
Je...te drżav...gdje je pośtar osion i silan i ponosan
Svugdje u svijetu ti je pośta olićenje pośtenja i rada i reda
Kod nas pośta postala mafija sa dobrim podzemnim vezama

Evo meni kasnilo ljubavno pismo od parkng servisa ,mesec dana ga drzala posta pa stiglo zajedno s pretnjom o tuzbi,to je samo oko 1000 din moglo me kosta a pre toga od suda je moglo 20 000€ rociste za koje nisam znao i koverat koji se opet kasnije pojavio

Pośiljka je vjerovatno vezana za slużbeno drżavne poslove ,i ja je nikad neću dići u pośti,pa nek se organizuju ,prijete i sile i predaju na sud ,po pośtanskoj proceduri pośtar je dużan urućiti na adresi,jer ja sam bio u stanu ,a njemu je żelja da me maltretira da hodam,pośtar iz nekog sela oko Pala se umislio i zanio ,a nije imo gaća na guzici,
A stvari koje sam narućio na Ebey nije neka velika cijena ,nek propadne
Ali moj dosije će biti ażuriran kad se negdje sretnemo pośtar ja i njegov śef
Pola drżave i viśe se upokondirilo i zanijelo ,sujetni i samozaljubljeni i żeljni vlasti i komande
Pa udarili i na moje ,,pismo,,
Izvinite na mome revoltu,u doba kraljevine Srbija je pored Rusa imala najbolju pośtansku službu
Vidi danas.

A bio sam u kući,
У питању је Пост Експрес брза пошта, најусранија брза пошта у Србији. Очекујем пошиљку на кућну адресу а ставе ми папир у сандуче да преузмем у Пошти.

У питању је Пост Експрес брза пошта, најусранија брза пошта у Србији. Очекујем пошиљку на кућну адресу а ставе ми папир у сандуче да преузмем у Пошти.
Tako je i kod mene.Mene zovu telefonom da je stigla posiljka i da neko dodje da je podigne.Ostale sluzbe dodju pred zgradu,a ima njih koji mi donose i na vrata.Cist bezobrazluk.

Tako je i kod mene.Mene zovu telefonom da je stigla posiljka i da neko dodje da je podigne.Ostale sluzbe dodju pred zgradu,a ima njih koji mi donose i na vrata.Cist bezobrazluk.
Платио сам брзу пошту и подразумева се достава на врата а не да губим време и гориво тражећи пошту.

Back