teardrop
Aktivan član
- Poruka
- 1.388
Obrisano. Odavno je bilo vreme za brisanje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teardrop:Da li ste svesni koliko je tema zaključavano samo zbog glupavih prepucavanja i pljuvačina?! Morate li se stalno svadjati?! Čitam šta pišete i skoro da čujem krešteće i vrišteće glasove! "Ti si meni ovo..." "Ja sam ono..." Kome se je*e za vaše nesuglasice? U*erete svaku temu pljuvačinama!
KAKO SE TO PONAŠATE, MAJKU MU?! SMEJTE SE, LJUDI! ZABAVLJAJTE SE!
Baš me briga da ova tema bude izbrisana, moderatori rade svoj posao. Samo se nadam da će makar neko od forumaša-svadjalica da pročita šta je pisao i da se zamisli.
Umete li da shvatite ovaj nestvarni svet kao kutak za šalu? Budite pristojni! Budite ljudi! Da li ste svesni da ste srećni što ste se jutros probudili, što je jutro uopšte svanulo?
Koga si zamisljala dok si cepala poslednje ostatke vrece ili ti dzakadivlja u srcu:Ma boli me ruka i nadula se, sad ce i da poplavi. :-(
Nema takvih sada, draga gospođo. Nema, i tačka!Hellen:Kако то све пикантерије протекну без мене?
Осећам се као Воја Коштуница...
aKO SI IM REAKO/LA!!!!!!!!!!!!!!mAJKU MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!teardrop:Da li ste svesni koliko je tema zaključavano samo zbog glupavih prepucavanja i pljuvačina?! Morate li se stalno svadjati?! Čitam šta pišete i skoro da čujem krešteće i vrišteće glasove! "Ti si meni ovo..." "Ja sam ono..." Kome se je*e za vaše nesuglasice? U*erete svaku temu pljuvačinama!
Baš me briga da ova tema bude izbrisana, moderatori rade svoj posao. Samo se nadam da će makar neko od forumaša-svadjalica da pročita šta je pisao i da se zamisli.
Umete li da shvatite ovaj nestvarni svet kao kutak za šalu? Budite pristojni! Budite ljudi! Da li ste svesni da ste srećni što ste se jutros probudili, što je jutro uopšte svanulo?
teardrop:Da li ste svesni koliko je tema zaključavano samo zbog glupavih prepucavanja i pljuvačina?! Morate li se stalno svadjati?! Čitam šta pišete i skoro da čujem krešteće i vrišteće glasove! "Ti si meni ovo..." "Ja sam ono..." Kome se je*e za vaše nesuglasice? U*erete svaku temu pljuvačinama!