- Poruka
- 14.125
Dosta nam je parkova, hoćemo još zgrada.
Gde god vidiš zelenu površinu ti zgradu posadi po mogućstvu bez parkinga....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na zalost u ovoj zemlji nema razlike izmedju vlasti i opozicije.Meni je zanimljiva jedna stvar, niko iz opozicije nije najavio promenu zakona koja bi u gradovima forsirala više zelenih površina. Tako da su male šanse da će se to promeniti. Koga zanima zelenilo, nema razloga da menja gradsku vlast![]()
stvar je u tome da niko ne zeli jer i ovi koji nisu u vlasti zele da dodju na vlast samo da bi nastavili i preuzeli od ovih..Ovo se sve reši za mesec dana doslovno, samo ako se želi.
stvar je u tome da niko ne zeli jer i ovi koji nisu u vlasti zele da dodju na vlast samo da bi nastavili i preuzeli od ovih..
Prvi deo klipa je Lion Bregalnička,@doppler a koji je to deo grada?
sad nisam u mogucnosti da pogledam klip jer sam na nekom online sastanku pa mogu samo da listam forum dok neki tamo tupe na zoomu i slusam ih sa pola uha![]()
Meni je zanimljiva jedna stvar, niko iz opozicije nije najavio promenu zakona koja bi u gradovima forsirala više zelenih površina. Tako da su male šanse da će se to promeniti. Koga zanima zelenilo, nema razloga da menja gradsku vlast![]()
ma samo da uzmu pare na brzinu.Urbanizam u celoj Srbiji je uzas, horor.
A bukvalno je dobar urbanizam glavna stvar za kvalitet zivota u gradovima.
na zalost u ovoj zemlji nema razlike izmedju vlasti i opozicije.
realno svako ko je sad u opoziciji je u jednom trenutku bio na vlasti.
svi se samo bore da njima bude bolje a ne nama, zato sam ja politici odavno okrenuo ledja i ne zanima me.. necu nikome da pomognem da drpise preko mojih ledja.
zato na izbore nisam izasao od pada slobe.
To izgleda pevaju i ovi naši u Novom Sadu.Dosta nam je parkova, hoćemo još zgrada.
To izgleda pevaju i ovi naši u Novom Sadu.
Meni su ta rjesenja novogradnje bez ili sa nedovoljno parkinga fantasticna. Vidi se da se razmislja o zdravlju gradjana. Vise kretanja ne skodiDosta nam je parkova, hoćemo još zgrada.
može i tako, ali ljudi koji žive tu traže da ostane park, samo sređen , nov.Meni su ta rjesenja novogradnje bez ili sa nedovoljno parkinga fantasticna. Vidi se da se razmislja o zdravlju gradjana. Vise kretanja ne skodi![]()
Zato u Srbiji ne investiram u stanove - danas ti stan gleda na park - sutra na prozor ili zid od nove zgrade.
Danas imas 30 parking mesta - sutra 10.
Smejurija od urbanizma.
Jos malo pa kao favele u Riu.
Isto sam doziveo u Novom Sadu.Meni stan imao pogled takav da sam dvogledom mogao da gledam delove grada, sad imam drugu zgradu na 10 metara od mene i uredno se gledam sa komšijom dok on presvlači sina bolesnog, a ja jedem za stolom u trpezariji. Naravno, kad smo kupovali stan tu nije bilo ništa apsolutno, pa su na jednu parcelu veću uvalili dve zgrade.
Sreća imam svoje parking mesto zatvorenog tipa u sklopu zgrade, inače pakao.
pa kupi BGh2o , sa pogledom na Savu , tu nema šta da ti nikne.....Zato u Srbiji ne investiram u stanove - danas ti stan gleda na park - sutra na prozor ili zid od nove zgrade.
Danas imas 30 parking mesta - sutra 10.
Smejurija od urbanizma.
Jos malo pa kao favele u Riu.
Neka hvalapa kupi BGh2o , sa pogledom na Savu , tu nema šta da ti nikne.....