Доста је било: Желимо у власт да бисмо спроводили своју политику

Ja ne mrzim srpsku tradiciju, ja je podržavam, takođe podržavam slogu u narodu a da bi se došlo do sloge moramo se otarasiti nakaradnih ideologija koje šire mržnju među narodom. Kad se pojavi neko ko se suprostavi podeli naroda maksimalno ga satanizujete i zamerate mu da je deo drugog tabora baš kao što je slučaj i ovim mladićem, koji je ustao protiv nametnutih podela:

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1571079-ovog-momka-koji-je-pljuvao-cetnike-i-partizane-pratila-bi-cela-srbija-video-foto

Pogledaj komentare ispod "Radi za DB", "Amerikanac" i slične gluposte koje i ti ovde iznosiš, ali opet ima i komentara ljudi koji nisu podlegli ni jednoj zlotovrskoj ideologiji i koji razmišljaju svojom glavom, a upravo to i jeste glavni neprijatelj tvojih nadređenih - da uništi slobodoumlje!

Не интересује ме ваша пропаганда, поготове не ботови плаћени који пишу оно што им се нареди. Јел ти стварно мислиш да смо ми веверице и да те ваше приче пролазе негде сем у вашим кружооцима? Ти неком кажеш да намеће једноумље а продајеш ми комуњарски верзију коју свом снагом подржавају усташе и балије ? Ти си слободоуман?:D Јеси, ако реч протумачим да си ослобођен ума, али да јеси био би у нирвани и неби овде смрдео најодвратнију могућу пропаганду. Мржња те је изјела, разболећеш се на крају..

Не интересује ме ваша пропаганда, поготове не ботови плаћени који пишу оно што им се нареди. Јел ти стварно мислиш да смо ми веверице и да те ваше приче пролазе негде сем у вашим кружооцима? Ти неком кажеш да намеће једноумље а продајеш ми комуњарски верзију коју свом снагом подржавају усташе и балије ? Ти си слободоуман?:D Јеси, ако реч протумачим да си ослобођен ума, али да јеси био би у нирвани и неби овде смрдео најодвратнију могућу пропаганду. Мржња те је изјела, разболећеш се на крају..

hahahah sve ovo što si napisao si ti trolino

Радула 10 посто је имао по његовој рачуници наравно 10 посто значи покрали су га више него Двери:D

Brate, znaci ovo-ono, moras, brate, u svakom komentaru da stavis `Radula 10 posto`, znas ono, brate, ako `oces da te ljudi ozbiljno shvate. Znaci, nista muda-sarma, nego ono, brate, `Radula 10 posto` u svakoj recenici, jeb.ote.

Veliki problem za Vucica ce biti Radulovic. Za godinu, dve ce morati da mu preda vlast. Nasilno ili ne, sa naprednjacima je sve moguce. Drugo, mislim da Premijer trenutno ne moze da spava od TV N1. Konacno se pojavila nezavisna televizija koju ne moze da kontrolise jer N1 je CNN koji je kao korporacija neuporedivo mocniji od srbije a samim tim i Vucica i on tu ne sme da pisne. Jos da se narod opameti i da promeni kanal sa ruzicaste televizije.

Poslednja izmena:
Brate, znaci ovo-ono, moras, brate, u svakom komentaru da stavis `Radula 10 posto`, znas ono, brate, ako `oces da te ljudi ozbiljno shvate. Znaci, nista muda-sarma, nego ono, brate, `Radula 10 posto` u svakoj recenici, jeb.ote.

А шта треба да читам његов програм да би озбиљно причали.:D Тржиште све регулише итд. Искрено, боле ме уво за Радула и његову партију него досадили сте с њим.

Veliki problem za Vucica ce biti Radulovic. Za godinu, dve ce morati da mu preda vlast. Nasilno ili ne, sa naprednjacima je sve moguce. Drugo, mislim da Premijer trenutno ne moze da spava od TV N1. Konacno se pojavila nezavisna televizija koju ne moze da kontrolise jer N1 je CNN koji je kao korporacija neuporedivo mocniji od srbije a samim tim i Vucica i on tu ne sme da pisne. Jos da se narod opameti i da promeni kanal sa ruzicaste televizije.

kakve bajke . Vucica ni tito ne bi danas mogao da skine. Covek je za raju robin hud, uhapsio miskovica,cuva radna mesta itd . A stvarnost je takva da je ovo prvi put u istoriji da zemlju vodi ovakav retard

А шта треба да читам његов програм да би озбиљно причали. :D Тржиште све регулише итд.

Ma jok, kakav program da čitaš, mnogo bolja varijanta ti je da "pričaš iz guzice", kako kaže jedna fraza.

Možda ti neko sličan i poveruje da se DJB programski zalaže za deregulisani kapitalizam, a dokaz za to je stavka u njihovom programu koja govori o uvođenju progresivnog oporezivanja. :lol:

Lupetanje na kub.

Ma jok, kakav program da čitaš, mnogo bolja varijanta ti je da "pričaš iz guzice", kako kaže jedna fraza.

Možda ti neko sličan i poveruje da se DJB programski zalaže za deregulisani kapitalizam, a dokaz za to je stavka u njihovom programu koja govori o uvođenju progresivnog oporezivanja. :lol:

Lupetanje na kub.

И ти лепо све то уредно читаш и онда Радуле дође на власт и уради тендер за 10 посто. Само ти читај:D Тако су и ови из Двери терали да се чита њихов програм или они пре Манифест КП. Што морам да читам програм глупих политичких партија да би писаљо на глупим форумима о политичарима када о њима најбоље говеоре њихова дела. Има бољих ствари да се чита. Либерални капитализам који заступа Радуле преко ММФ је најгора ствар за мале и неразвијене земње као што је Србија и то се показало од Регана, М. Тачер па до данас. Задужили су нас до гуше, ништа не производимо, само увозимо. Какво прогресивно опорезивање у Србији када нико не ради, нема посла, кога да опорезујеш? То видео Радуле у Немачкој па сада овде продаје неке идеје да би узео власт а онда се зна...

Да ли ова маса сендвичара мисли да Сабвеј Вучић не би досада ухапсио Радуловића око четрнаест пута да је овај заиста нешто украо?
Хапсио је Вучко и за мање ствари, а сигурно би и политичког противника да га је ухватио са нечим опипљивим. Зна се ко сме у овој земљи да краде.

Либерални капитализам који заступа Радуле преко ММФ је најгора ствар за мале и неразвијене земње као што је Србија и то се показало од Регана, М. Тачер па до данас.

Pinočea ne pominješ zato što Vučko sve više na njega liči?

Регана, М. Тачер

Шта се живота ти показало у раду ове две громаде Англосфере, других по реду најзначајнијих државника у обе земље током протеклог века?

Ако се не сећате, Реган је вашем омиљеном СССР-у поклонио банкрот, редове за хлеб и уље, угасио их је као свећу, а Тачерка је спровела праву конзервативну револуцију у британској економији, од које и данас купе плодове, о томе да је одлучно одбранила Фокланде од стране окупације и згазила бубашвабе у Улстеру и да не говоримо.

Крадуле је Вучићев спавач...ђубре које је направило садашњи робовски Закон о раду...

Врло могуће, мени је све то иста банда, па ко који ресор освоји....

Pinočea ne pominješ zato što Vučko sve više na njega liči?

Па не знам баш. Пре бих рекао да га је АВ отерао јер је Радула хтео да буде већи Пиноче од њега и више отпушта људе. Далеко од тога да мислим да је АВ нешто бољи од Радулета, све су то продане душе, али ми смо тренутно под окупацијом и треба спасавати све што се може и правити се луд док Руси не ојачају и дођу да нам помогну као 1944. Да не осиромашимо скроз и постанемо права банана републике, а за то је рецепт Радулета сигуран пут.

Па не знам баш. Пре бих рекао да га је АВ отерао јер је Радула хтео да буде већи Пиноче од њега и више отпушта људе. Далеко од тога да мислим да је АВ нешто бољи од Радулета, све су то продане душе, али ми смо тренутно под окупацијом и треба спасавати све што се може и правити се луд док Руси не ојачају и дођу да нам помогну као 1944. Да не осиромашимо скроз и постанемо права банана републике, а за то је рецепт Радулета сигуран пут.

Pazi, Rusi nikada neće doći.

Zato je najbolje da uspostavimo demokratsku vlast, i zbog toga je Smenjivost premijera ključna.

Крадуле је Вучићев спавач...ђубре које је направило садашњи робовски Закон о раду...

хаха то нисам знао, нисам га пратио у то време:D. Мислио сам да је само радио тендере и стечај за Боту и АВ, а да је овај закон направио онај полудели Вулин. Да је био министар за здравље увео би Радула као онај Јапанац да људи после 70 година не треба да живе јер нису продуктивни, троше паре од пореских обвезника и тиме успоравају економски раст.

MUIfyVy.jpg

Back