Dosta je bilo! Dole sa komunistima i radnickom patnjom!

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.709
Bio sam komunista jesam! Ali nisam vise. Vidis ti kako je nas narod nepismen. Ne mogu brate vise da se borim za debile.

Ja sam visoko obrazovan i radim extra posao. Imam sve sto mi treba, ou ou da ne ureknem :D

Vreme je da stanemo i kazemo da li je nama dobro? Kome je dobro? Ko to danas moze posteno da radi i zaradi? PA SKOLOVANI!

ja mislim da mi skolovani, koji radimo i imamo super plate, vozimo kola, idemo na letovanja, treba da se uzmemo u pamet i da shvatimo da nama NIJE MESTO NA LEVOJ STRANI!

Bas me briga za nezaoslenost i bedu naroda ko ih yebe sto nisu sposobni.

1. Obavezno nastojte da narod bude sto nepismeniji jer ce tako nama malobrojnima skolovanima da bude bolje, lako cemo naci posao i imati dobru platu.

2. ne glasajte za levicare, vec za LDP ili neke druge desnicarske stranke koje su tu da oslobode sve i da dozvole da slobodna ekonomija bolje brine o nama skolovanima a ove mase neradnicke i nepismene da stavi na svoje mesto (u narodnu kuhinju)

3. Podrzavajte evropeizaciju srbije uvek i u svakom segmentu, jer i evropa je nista drugo do kapitalisticko-birokratska-tehnokratska tvorevina.

Ziveo LDP, zivele fakultetlije, ziveo kapitalizam.

Zasto kapitalizam? Zato sto je to sistem u kojem cemo se mi sposobni i skolovani lako snaci i uzivati, a masa smrdljivih i nepismenih ce da se skloni sa ulica da nam ne kvari uzitak u popodnevnoj setnji nakon dobrog rucka. :)

HOCEMO DA BUDEMO NAGRADJENI!

Kapitalizam je sistem koji je otpustio sve školvoane ljude, uništio im živote, fakultete, inteligenciju i nauku sveo na nivo cirkusa a nagradio nepismege gejake i seljačine sa parama i statusom u društvu.

ValterX

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.851
Bio sam komunista jesam! Ali nisam vise. Vidis ti kako je nas narod nepismen. Ne mogu brate vise da se borim za debile.

Ja sam visoko obrazovan i radim extra posao. Imam sve sto mi treba, ou ou da ne ureknem :D

Vreme je da stanemo i kazemo da li je nama dobro? Kome je dobro? Ko to danas moze posteno da radi i zaradi? PA SKOLOVANI!

ja mislim da mi skolovani, koji radimo i imamo super plate, vozimo kola, idemo na letovanja, treba da se uzmemo u pamet i da shvatimo da nama NIJE MESTO NA LEVOJ STRANI!

Bas me briga za nezaoslenost i bedu naroda ko ih yebe sto nisu sposobni.

1. Obavezno nastojte da narod bude sto nepismeniji jer ce tako nama malobrojnima skolovanima da bude bolje, lako cemo naci posao i imati dobru platu.

2. ne glasajte za levicare, vec za LDP ili neke druge desnicarske stranke koje su tu da oslobode sve i da dozvole da slobodna ekonomija bolje brine o nama skolovanima a ove mase neradnicke i nepismene da stavi na svoje mesto (u narodnu kuhinju)

3. Podrzavajte evropeizaciju srbije uvek i u svakom segmentu, jer i evropa je nista drugo do kapitalisticko-birokratska-tehnokratska tvorevina.

Ziveo LDP, zivele fakultetlije, ziveo kapitalizam.

Zasto kapitalizam? Zato sto je to sistem u kojem cemo se mi sposobni i skolovani lako snaci i uzivati, a masa smrdljivih i nepismenih ce da se skloni sa ulica da nam ne kvari uzitak u popodnevnoj setnji nakon dobrog rucka. :)

01ldp.jpg

HOCEMO DA BUDEMO NAGRADJENI!
AKO SI IKADA BIO KOMUNISTA TREBALO BI DA SE STIDIS OVOGA STO SI NAPISAO!!!

Drug Droid

Buduća legenda
Poruka
47.684
Ti krmaco ili sta si vec (krmaca nosorog hahaha) da cutis. ne znam sta vam nije jasno. Ajmo da vam nacrtam.

Ovo je LDP glasac, evropejac skolovan, dobar, bolji, aristokrata modernog kapitalizma. Nas nema mnogo, ima nas nekih 20% u Srbiji.. Tu vam upadaju mnogi drzavni sluzbenici, bankari, estradne zvezde i slicko (JK n pr.)

The-Hedonist-Gentleman-main.jpg

A ovo je prljava masa koja se seta ulicama gladna jer je nesposobna.

ZIDARI-VELIKA-1.jpg

I sad ja idem na letovanje ovde

64310_216_050_020.jpg

a ta masa nema da plati na racun za struju

Racun-za-struju.jpg

I KAKO SAD mi mozemo da budemo isti... Mi iz vise klase idemo po pozoristima, izletima, kolima malo u inostranstvo, ucimo jezike, a ova masa samo sedi kuci i drogira se Farmom.. i kako mozemo da budemo isti!

Iskreno.. treba oduzeti pravo glasa svakom ko nema neku nepokretnost u svom vlasnistvu, ko nema bar VI stepen skole i ko nema bar 110 IQ.

Kada bi tako ogranicili pravo glasa, onda bi samo razumni ljudi mogli da glasaju. A posto masa nije svesna nicega obuzdavati je treba jakom policijom.

protesti%20policija%20i%20borci.jpg

Dace Bog pa ce nas Ceda doci na vlast.. pa ce velikom metlom da pocisti sve i da svakog stavi na svoje mesto!

Ceda.jpg