DOSTA GLUMATANJA,SIZIFE...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 4554

Buduća legenda
Poruka
39.135
Tvoja dvoličnost je zaista dostigla najviši stupanj...Tvoj dogovor sa satanistima da se pobune da im,kao fol brišeš poruke priča su za malu djecu....Zahvaljujući tebi oni su se ovdje razbaškarili kao kod kuće...No javnost će VRLO BRZO reagirati na takovo tvoje ponašanje,to TI OBEĆAVAM!!!!
E,slatko se nasmijah čitajući dijalog dva Satanista,kao otišla im tema....A onda slijedi Sizif kao satanska vila da da savjet....
Ako je i od Sizifa DOSTA je.... :shock:

Abdurrahman:
Incognito:
Eh, Sizif je dvolican... al' zasto bi to tebi smetalo... pa ti verujes u Boga koji ne da je dvolican, nego je i trolican :lol: :lol: :lol:

:D Tako mi Jednoga Boga Uzvisenog, nasmijao sam se na sav glas kad sam procitao ovaj komentar, heh trolican... to je ono trojstvo cini mi se ... :?

:)

Abdi,u krevet,sutra rano hodža arlauče sa minareta...valja ustati na vrijeme... :shock:

srebro:
Ja ne znam šta ti je taj Sizif zgrešio ni ko je on,ali znam da nemaš pametnija posla nego da ovde izigravaš žrtveno jagnje a i prilično sam siguran da te nije obrisao bez razloga....

Srebro,imajući u vidu tvoje sexualno opredeljenje mislim da ovo nije pravo mjesto za tebe....ali da ti odgovorim...Nije on mene izbrisao već je dao blagoslov za dolazak satanista na forumu... :roll:

Tražeći_ljubav:
srebro:
Ja ne znam šta ti je taj Sizif zgrešio ni ko je on,ali znam da nemaš pametnija posla nego da ovde izigravaš žrtveno jagnje a i prilično sam siguran da te nije obrisao bez razloga....

Srebro,imajući u vidu tvoje sexualno opredeljenje mislim da ovo nije pravo mjesto za tebe....ali da ti odgovorim...Nije on mene izbrisao već je dao blagoslov za dolazak satanista na forumu... :roll:

Nije meni niko dao blagoslov, vecj me je pozvao Urbat. Uostalom, ovo je forum religija a ne pravoslavlje vs. islam 8) Osecjash se ugrozheno od strane Sataniste? Vera ti i nije toliko jaka mali veseljache.

Harborym:
Tražeći_ljubav:
srebro:

Nije meni niko dao blagoslov, vecj me je pozvao Urbat. Uostalom, ovo je forum religija a ne pravoslavlje vs. islam 8) Osecjash se ugrozheno od strane Sataniste? Vera ti i nije toliko jaka mali veseljache.

Ne brini se ti za moju vjeru, Sotono... :shock:

Na ovoj diskusiji moje simpatije uvek idu ljudima koji znaju šta je kulturan razgovor, bez obzira kojoj veri pripadaju.

Ti si uvređen što ja ne vređam sataniste i što ih ne brišem samo zato što veruju u nešto drugo od tebe. To je izuzetno sebično ponašanje primereno maloj deci a ne odraslim osobama.

Ako si primetio ima toliko i hrišćana i muslimana sa kojima ja nemam problema. Ti si taj koji je problem jer patiš od nedostatka verske tolerancije, ovo ti kažem sasvim iskreno, jer tako stvarno mislim.

Što se tiče dvoličnosti, to si sam izmislio, nadam se da imaš mogućnosti da potkrepiš tu izjavu.

Tražeći_ljubav:
Harborym:
Tražeći_ljubav:
srebro:

Ne brini se ti za moju vjeru, Sotono... :shock:

O, pa zashto bi? Pripremio sam ti specijalni lonac za kvrchkanje :twisted: See ya in Hell :twisted: 8)

Sizif:
Na ovoj diskusiji moje simpatije uvek idu ljudima koji znaju šta je kulturan razgovor, bez obzira kojoj veri pripadaju.

Ti si uvređen što ja ne vređam sataniste i što ih ne brišem samo zato što veruju u nešto drugo od tebe. To je izuzetno sebično ponašanje primereno maloj deci a ne odraslim osobama.

Ako si primetio ima toliko i hrišćana i muslimana sa kojima ja nemam problema. Ti si taj koji je problem jer patiš od nedostatka verske tolerancije, ovo ti kažem sasvim iskreno, jer tako stvarno mislim.

Što se tiče dvoličnosti, to si sam izmislio, nadam se da imaš mogućnosti da potkrepiš tu izjavu.

Tolerantan sam za sve koje vjeruju u Gospoda Boga... i ponosim se time....A zagovarati toleranciju sa jedne strane, i brisati pravoslavne poruke sa jedne, a dovoditi Sataniste sa druge strane, nije ista priča, Sizife...
No, svako zlo aka,aka pa doaka.... :D
Ostaj mi dobro, Sizife, i neka te Bog čuva... :D
(onaj isti Bog koga toliko omalovažavaš)....

Harborym:
Incognito:
Eh, Sizif je dvolican... al' zasto bi to tebi smetalo... pa ti verujes u Boga koji ne da je dvolican, nego je i trolican :lol: :lol: :lol:

Hahaha :) Trofazni vernici imaju trolichnog boga 8)
Harboriume,imao sam priliku da se upoznam sa osobom koja je dugi niz godina praktikovala satanizam,i mogu ti reci da sa njom vidno nesto nije u redu,neznam koliko si star ali ti preporucujem da se sto pre okrenes nekim drugim stvarima u zivotu.

Sizif:

Sizif je otišao toliko ispred čitavoga svijeta, te je rešio DA ON PRVI izjednači vjerujuće ljude (hrišćane, jevreje, muslimane,budiste...) sa satanistima kojima je očito i on pristupio...
Forum religija bi trebao poslužiti za razmijenu mišljenje između RAZLIČIH vjerujućih U BOGA i ateista...
SATANISTI stop!!!!Sa njima treba da se bave psihijatri i ministarstvo unutrašnjih poslova....
Zar da se zarad SIZIFOVOG skepticizma koje proliferira ka Satanizmu Čitav Forum Krstarice bude proglašen za Satanističkim,a Krstarica za Satanistički hram.... :shock:
Jeli dostojno upropastiti rejting čitave Krstarice zarad duhovne praznine jednoga čovjeka.... :shock:
Satanisti laju li laju ko pobesneli, a Sizif hladno briše moju temu PLAČ STARE SRBIJE u kojoj citiram istoimeno djelo srpskoga monaha Pećke patrijaršije i manastira Dečani u kojima on Albance zove agarjanski okot....Nisu li oni to...
Oni ni islam ne fermaju mnogo, već samo kada im je to od koristi...
Ali Sizife, Bog sa nebesa sve gleda i iskreno se nadam da i tvoja nije dovijeka.... 8)

jan bibijan:
Harborym:
Incognito:

Hahaha :) Trofazni vernici imaju trolichnog boga 8)
Harboriume,imao sam priliku da se upoznam sa osobom koja je dugi niz godina praktikovala satanizam,i mogu ti reci da sa njom vidno nesto nije u redu,neznam koliko si star ali ti preporucujem da se sto pre okrenes nekim drugim stvarima u zivotu.

Satanizam je shirok pojam. Ja sam isto vidjao svakakve hrishcjane. Sve je ovo individualno.

Tražeći_ljubav:
Sizif:

Sizif je otišao toliko ispred čitavoga svijeta, te je rešio DA ON PRVI izjednači vjerujuće ljude (hrišćane, jevreje, muslimane,budiste...) sa satanistima kojima je očito i on pristupio...
Forum religija bi trebao poslužiti za razmijenu mišljenje između RAZLIČIH vjerujućih U BOGA i ateista...
SATANISTI stop!!!!Sa njima treba da se bave psihijatri i ministarstvo unutrašnjih poslova....
Zar da se zarad SIZIFOVOG skepticizma koje proliferira ka Satanizmu Čitav Forum Krstarice bude proglašen za Satanističkim,a Krstarica za Satanistički hram.... :shock:
Jeli dostojno upropastiti rejting čitave Krstarice zarad duhovne praznine jednoga čovjeka.... :shock:
Satanisti laju li laju ko pobesneli, a Sizif hladno briše moju temu PLAČ STARE SRBIJE u kojoj citiram istoimeno djelo srpskoga monaha Pećke patrijaršije i manastira Dečani u kojima on Albance zove agarjanski okot....Nisu li oni to...
Oni ni islam ne fermaju mnogo, već samo kada im je to od koristi...
Ali Sizife, Bog sa nebesa sve gleda i iskreno se nadam da i tvoja nije dovijeka.... 8)

Ti bi mogao da kresnesh neshto. Shto se tiche "lajanja"... dovoljno je da neko pogleda tvoje postove i da zakljuchi da patish od teshkih psihoza. I Mihail je hrishcjanin pa mogu normalno da pricham s njim, shto se ne bi moglo recji za tebe.
Onda, prilichno si nesiguran i prilichno zatucan. Izgleda da nosish sharage kao konj. Jer vidish

Ma nije valjda? Zashto ti mislish da je jehova jedini bog? Ochigledno se plashish bilo kakvih diskusija, i krijesh se iza jedne knjige koju je napisao ko zna ko (i ko zna na chemu).
Evo shta kazhe rechnik: Belief in and reverence for a supernatural power or powers regarded as creator and governor of the universe.

Za mene to je Lucifer, dakle i ja sam religiozan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back