Sizif:
Na ovoj diskusiji moje simpatije uvek idu ljudima koji znaju šta je kulturan razgovor, bez obzira kojoj veri pripadaju.
Ti si uvređen što ja ne vređam sataniste i što ih ne brišem samo zato što veruju u nešto drugo od tebe. To je izuzetno sebično ponašanje primereno maloj deci a ne odraslim osobama.
Ako si primetio ima toliko i hrišćana i muslimana sa kojima ja nemam problema. Ti si taj koji je problem jer patiš od nedostatka verske tolerancije, ovo ti kažem sasvim iskreno, jer tako stvarno mislim.
Što se tiče dvoličnosti, to si sam izmislio, nadam se da imaš mogućnosti da potkrepiš tu izjavu.
Sizif je otišao toliko ispred čitavoga svijeta, te je rešio DA ON PRVI izjednači vjerujuće ljude (hrišćane, jevreje, muslimane,budiste...) sa satanistima kojima je očito i on pristupio...
Forum religija bi trebao poslužiti za razmijenu mišljenje između RAZLIČIH vjerujućih U BOGA i ateista...
SATANISTI stop!!!!Sa njima treba da se bave psihijatri i ministarstvo unutrašnjih poslova....
Zar da se zarad SIZIFOVOG skepticizma koje proliferira ka Satanizmu Čitav Forum Krstarice bude proglašen za Satanističkim,a Krstarica za Satanistički hram.... :shock:
Jeli dostojno upropastiti rejting čitave Krstarice zarad duhovne praznine jednoga čovjeka.... :shock:
Satanisti laju li laju ko pobesneli, a Sizif hladno briše moju temu PLAČ STARE SRBIJE u kojoj citiram istoimeno djelo srpskoga monaha Pećke patrijaršije i manastira Dečani u kojima on Albance zove agarjanski okot....Nisu li oni to...
Oni ni islam ne fermaju mnogo, već samo kada im je to od koristi...
Ali Sizife, Bog sa nebesa sve gleda i iskreno se nadam da i tvoja nije dovijeka.... 8)