Досовско протеривање Срба из Србије!

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.187
ауторска тема

Досовци су још од деведесетих година били и остали највећи претеривачи Срба из Србије , својом пропагандом о црнули , сивилу Србије о немогућем животу крунусали су своје политичке каријере , усавршили своје лажи и пропаганду и довели је на лествицу савршенства .

Када би човек данас питао како је у Србији једног досовско политичара , он би одговорио да народ нема хлеба да једе , да ништа не функционише и да сви беже а тај политичар је сигурно тежак неколико милиона и удобно живи целу деценију ..

Данас они раде све , све што је у њиховој моћи да протерају народ , да искриве слику о Србији ..гледам да криве друге а они су највећи заговарачи одласка из Србије , он славе када човек оде јер тако испуњавају своје квоте , лече своје сујете ..Пропагандна машинерија којом управљају им дозвољава да шире своје лажи и да трују народ ..

Искрено ја не знам зашто би неко отишао из Србије , специјално млад човек , човек који може да уради шта пожели у свом животу и коме држава може у томе да помогне ..Досовци су једном протерали народ , други пут им то неће проћи,,доста са њиховим лажима .

Искрено ја не знам зашто би неко отишао из Србије , специјално млад човек , човек који може да уради шта пожели у свом животу и коме држава може у томе да помогне

Odlaze zbog korupcije, odlaze jer ne mogu ovde slobodno da misle i govore- ako to urade, policija ih zove na informativni razgovor.

Odlaze zbog nasilja, kriminala. Odlaze zato što su ih školovali finansijski roditelji a ne država.

Odlaze da žive i rade za veću platu...

Odlaze zbog korupcije, odlaze jer ne mogu ovde slobodno da misle i govore- ako to urade, policija ih zove na informativni razgovor.
Ili namerno lažeš ili si neobaveštena, cenim da je ovo prvo.
Koliko likova iz "oporbe" je pozivalo na ubistvo predsednika i njegove dece?
Koliko njih je završilo u zatvoru?
Ne znaš nijednog?
Tako sam i mislio... :mazi:

Стварно, ако ти не ваља у Србији, слободно можеш ићи. Има и других држава сем Србије. :)
Ovo je vrhunski SNS SPS patriotizam....
Ako ti ne odgovara ni ti nama ne odgovaras i treba da odes....da bude sto manje Srba u Srbiji.....
Uvek sam zadivljen tom strategijom koja se lako prima kod Srba....idite bice vise za nas....
Sto naravno sigurno vodi do 4 mil Srba za pocetak....a ostali su samo upisani radi imovine ...

Ali zato imamo povecavanje Srpskih roma, imamo povecavanje drugih stranaca....
Za sada samo Kinezi imaju neke kolicine zemlje i arapi, dok ostali imaju nekretnine uglavnom...
Posto se samo to racuna i vidi u glavama Srba...
Imas nemas..

Sad cemo da placamo da strankinje radjaju, a oterasmo Srbe da umru kao samci u bedi....ili osami...
To ce da ojaca Srbe, to je sigurno....i Srbiju , to vec nije ista prica, .....

Ali vecina Srba je za tu pricu , znaci bukvalno cim vide nekog da radi kako treba, vecina se obrusi na njega.....radi preventive...

Plan da se napravi da zene budu inteligentnije od muskaraca ce se pretvoriti u plan da stranci budu inteligentniji od Srba....

Cuo sam da je u logorima bilo takvih prica....ako logoras napravi nesto nemaju jelo a ako ga prijave onda ga sluzbe ubiju pa podele njegovo....ne kazem da je zrelo za oportunisticku logiku , ali posadis klicu i gledas kako raste....

Cuo sam za ono , ako das pitchke bice komad leba, to je vec visevekovna ponuda....
Ali bilo je nesto i u ovom smislu , ako proberete samo dobre radnike, i mirne, dobicete bonus...

A secam se i jednog filma o ruskom sibir logoru koji bas govori o tome....ne znam istinitost...

Back