Dosmanlije sve zivo od armije pozatvarali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elvin:
dimitrije šta su radili četnici ljotićevcima i obrnuto...nisu se baš mirisali...:wink:

kojju vojsku?koju?
onu što nije u stanju da pristojni nahrani vojnike već 15 godina?vojsku ti je uništio sloba,a njega pominješ u pozitivnom kontekstu...
i treba da bude profesionalna pa ko hoće nek se zaposli...možda obezbede normalne uslove profesionalnim vojnicima,kad već ne mogu regrutima...

Ja simpatisem milosevica :lol: :lol: :lol: :lol:
Na streljanje milosevica zajedno sa jos gorim dosmanlijama.
O tvojim dragim srbozderskim titoistima su dovoljno rekli Srpski heroji Nedic i Ljotic:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=1651051&postcount=7

Adalv:
Предухитрио си ме, Некс, у слању :lol:

@Елвин
Џедаји бране републику, иако су монархисти! :lol: :lol: :lol:

Драги моји џедаји, зна се шта је сада "Империја Зла". Ево написао сам нешто о томе како су издали идеале које су сами прокламовали, па бих волео да видим креативни допринос:
http://forum.krstarica.com/threads/78312

-Dimitrije-:
Prethodne godine istrazivacki centar u Srbiji za tenkove je zatvoren prošle godine zbog dosmanlijskog ulizavanja natovcima. Ove godine su zatvoreni istrazivacki centri za pvo u Srbiji. Srbi mogu i nuklearne rakete da proizvedu, ali i to je skroz zatvoreno ove godine. Srbiji nikad nisu pomogli Rusi, osim u diplomatiji. A to je bilo kad je Ruski Car bio ziv. Inače nikad nam nisu pomogli. Srbi su oduvek bili prepusteni sebe da brane. Samo vrlo naivna osoba ocekuje da ga Rus brani, a Grk hrani.
Samo ostri zakoni, da izdajicama sledi smrtna javna kazna. Zaledice se potencijalnim izdajicama krv u zilama pomisao na izdajstvo.

Kao primer. Kad je neko na dsovackom forumu postavio da izdajice treba zive da se spale kao poruka svim potencijalnim izdajicama. Odmah su to uklonili. Srbija je prepustena sebi. Kakvi rusi kakvi bakraci. Oni su svoje izdali, a srbima da pomognu. Od tog posla nema nista. Nego use u svoje kljuse.
Mislim...sta reci kada neko ovako nesto napise u 8:40 AM (za pojedine to je dvajes' do devet izjutra...iliti sabajle) :lol: Bez obzira da li je na poslu ili ne.
Apsolutno se slazem sa ovim u vezi ruske "pomoci".

PLESsitnihDEMONA:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A S-300 ? :lol:
Mislim...sta reci kada neko ovako nesto napise u 8:40 AM (za pojedine to je dvajes' do devet izjutra...iliti sabajle) :lol: Bez obzira da li je na poslu ili ne.
Apsolutno se slazem sa ovim u vezi ruske "pomoci".

Sudeci po tvojim plitkoumnim govorima. Trebalo bi da se nikad ne razmislja o srpstvu. I da se kao pravi demonkrata, uvek zalagati za unistenje srba.

Ma daj ne lupaj!
Moj plitkoumni stav...a kakav je onda tvoj stav,ovde pomenut o pravljenju srpske nuklearke? :lol: :lol: :lol:
Naravno da treba da se razmislja o srpstvu,ali znas na koji nacin? Ne kako da imamo sto vise tenkova i atomskih bombi,nego da nas ima sto vise. Da nam se sto vise dece radja,da se skoluju,da budu obrazazovani,da zive normalno,da mogu da rade i zarade...pa ce samim tim biti i vise tenkova,ako je to potrebno.
Ako me razumes.

Prethodne godine istrazivacki centar u Srbiji za tenkove je zatvoren prošle godine zbog dosmanlijskog ulizavanja natovcima. Ove godine su zatvoreni istrazivacki centri za pvo u Srbiji. Srbi mogu i nuklearne rakete da proizvedu, ali i to je skroz zatvoreno ove godine. Srbiji nikad nisu pomogli Rusi, osim u diplomatiji. A to je bilo kad je Ruski Car bio ziv. Inače nikad nam nisu pomogli. Srbi su oduvek bili prepusteni sebe da brane. Samo vrlo naivna osoba ocekuje da ga Rus brani, a Grk hrani.
.................................

Uvod: C,F

C Am F c G C
Dimitrijo sine Mitre, Majkino jedince,
C Am F C G C
Dimitrijo sine Mitro, moja zivorano,
C Am F C G C
Pet godine sine lega, nesi mi pitaja,
C Am F C G C
Nesi me pitaja sine Mitre octo majke lega.

C Am F C G C
Dimitrijo sine Mitre, majkina budalo,
C Am F C G C
Zar ne vidis, cedo moje da te zena vara.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back