Dosije X-Projekat"VELIKI BRAT":Operacija"FACEBOOK"

crni djordje

Primećen član
Poruka
868
Servira nam se jedna od najvecih globalnih manipulacija svih vremena,ako ne i najveca,a to je Fejsbuk.Koliko je samo registrovanih clanova sa svojim podacima,interesovanjima ,podacima o svojoj deci i prijateljima,fotografije i razne jos stvari preko kojih Veliki Brat gleda u nase domove.I nista nije sakriveno od njega,jer svi podaci idu u iste servere,preko kojih,za sada kompanije odredjuju stvari kao sto je vrsta proizvoda,ambalaza za isti,ciljna grupacija i reklama.
Preko politickih uverenja clanova odredjuje se politika prema svetskim vladama.Poceli su od reklama,a udarice na politicke i ekonomske sisteme,i to po stepenu razvijenosti drzava koje su u sistemu,kao i one van sistema.
Mislite o tome..Jer neko nas posmatra!

Ja mislim da nam je svima poznata ona prica o zabi,a ako nije da se podsetimo.Jednu zabu su ubacili u vrelu vodu a ona je odmah iskocila.Drugu zabu su stavili u sud sa hladnom vodom i zagrevali su vodu postepeno.Zaba se na kraju skuvala.
Toliko o tome sto nam je lepo

Да ли имаш мобилни телефон? Иста ствар. У сваком тренутку може да те нађе и ко треба и ко не треба. Преко свега сам бираш мелодију која ће да ти свира кад те нађу. :)

Да ли имаш мобилни телефон? Иста ствар. У сваком тренутку може да те нађе и ко треба и ко не треба. Преко свега сам бираш мелодију која ће да ти свира кад те нађу. :)

Кад могу да нађу Бин Ладена и Младића, сигурно им није проблем да пронађу обичног човека. Да не улазим сад у теорију завере.

Кад могу да нађу Бин Ладена и Младића, сигурно им није проблем да пронађу обичног човека. Да не улазим сад у теорију завере.

Nije ovo teorija zavere.Ovo je stvarnost.I ne mora niko da nadje obicnog coveka.Problem je sto cemo svi biti tagovani u naredne tri godine.Jer vec sada mogu da se pronadju ciljne grupe za koje je zainteresovan veliki brat.Na primer anarhisti,komunisti,navijaci..

Servira nam se jedna od najvecih globalnih manipulacija svih vremena,ako ne i najveca,a to je Fejsbuk.Koliko je samo registrovanih clanova sa svojim podacima,interesovanjima ,podacima o svojoj deci i prijateljima,fotografije i razne jos stvari preko kojih Veliki Brat gleda u nase domove.I nista nije sakriveno od njega,jer svi podaci idu u iste servere,preko kojih,za sada kompanije odredjuju stvari kao sto je vrsta proizvoda,ambalaza za isti,ciljna grupacija i reklama.
Preko politickih uverenja clanova odredjuje se politika prema svetskim vladama.Poceli su od reklama,a udarice na politicke i ekonomske sisteme,i to po stepenu razvijenosti drzava koje su u sistemu,kao i one van sistema.

hebe mi se sve u 16 za marketing analize
ne kupujem nijedan proizvod sa debilnom, nerealnom i fejk reklamom

Nije ovo teorija zavere.Ovo je stvarnost.I ne mora niko da nadje obicnog coveka.Problem je sto cemo svi biti tagovani u naredne tri godine.Jer vec sada mogu da se pronadju ciljne grupe za koje je zainteresovan veliki brat.Na primer anarhisti,komunisti,navijaci..

Ма, мислио сам на то да ли су Бин Ладен и Младић заиста пронађени или се сво време знало где су. Како таговани?

Информатика и технологија су толико напредовале да и ствари које се дешавају личе на теорију завере. Али, сад нема назад.

Ja mislim da nam je svima poznata ona prica o zabi,a ako nije da se podsetimo.Jednu zabu su ubacili u vrelu vodu a ona je odmah iskocila.Drugu zabu su stavili u sud sa hladnom vodom i zagrevali su vodu postepeno.Zaba se na kraju skuvala.
Toliko o tome sto nam je lepo

ma volimo i zabe :p
Neznam kakol ti gledas na zivot ali ja sam ubedjen da ima ljudi koji stvarno zaslusuju neke stvari sto im se desavaju u zivotu evo npr taj FB seljoberi otvaraju nalog svojim novorodjenim bebama i stavljaju slike od A-Z sta tu ima vise da se prica bilmez je bilmez i zaslusuje da ga karaju,pojedini po prirodi cim vide da nesto leti ka njima oni zinu da progutaju

Има назад, али то је виша сила. То Јапанци најбоље знају.

Ок, то за назад је више ствар тумачења сваког од нас. Виша сила, људска грешка, равнотежа природе...
Факат је да се све дефинитивно убрзава.

ma volimo i zabe :p
Neznam kakol ti gledas na zivot ali ja sam ubedjen da ima ljudi koji stvarno zaslusuju neke stvari sto im se desavaju u zivotu evo npr taj FB seljoberi otvaraju nalog svojim novorodjenim bebama i stavljaju slike od A-Z sta tu ima vise da se prica bilmez je bilmez i zaslusuje da ga karaju,pojedini po prirodi cim vide da nesto leti ka njima oni zinu da progutaju
::ok: bas tako,pomodarstvo je nasa najveca boljka

Ок, то за назад је више ствар тумачења сваког од нас. Виша сила, људска грешка, равнотежа природе...

Ubrzava se razvoj tehnike - ali ljudi mogu da idu napred samo do odredjene brzine, posle toga ne prate.
Imamo neravnotezu naglo rastuce tehnike prema sporohodnoj psihologiji.
Neko to koristi...

Secate se film Minority report? Ko nije, neka pogleda.

Dodatno, ko hoce moze da pogleda i Matrix, ima tamo poucnih misli.

Pa dobro nije tu bas sve tako crno, ocigledno je da svet ide ka harmonizaciji i homogenizaciji a put je naravno trnovit jer nisu svima koji ga pospesuju glavne namere upravo ta dva procesa... Mislim da su internet, facebook i slicne stvari u velikoj meri doprinele i doprinece da Svet bude mnogo lepse i bolje mesto za zivot, sada kada svi imaju net i face tesko da vlast vise moze manipulisati narodom jer ce svi ivdeti sveta i veka bar na slikama i video snimcima, takodje ljudi se mogu lakse organizovati, razbijati predrasude jedni o drugima, zakazivati masovne tuce posle skole, organizovati teroristicke kacije dakle ima tu i pozitivnih i negativnih efekata interneta i face-a ali mislim da su i da ce ovi pozitivni biti mnogo masovniji i jaci....

Одавно сам обрисао налог на фејсбуку.
А ово што кажеш је истина.

И то је истина. Све важније личности итекако контролишу преко мобилног.

Од недавно сам престао да користим мобилни телефон мада нисам никаква важна личност, бар политички :mrgreen:. Фиксни ми је сасвим довољан.
Нема више шеф да ме зивка кад сам на годишњем у вези са послом. :super:
Не морам више сваки час да га пуним, да се пипам по џеповима јесам ли га понео или не. :super: .....
Слобода. :super:

да, убрзава се, неки лудак је ставио циглу на папучицу за гас. папучица за кочницу не постоји а женско је возач, па макар носила и панталоне, чкапи је чкапи. погледаће у огледало да поправи шминку баш кад буде најопаснија кривина :)

Poslednja izmena:
nema nalog na fejsu, bas me briga, niti sam bitna licnost da bi se neko bavio mojom personom.internet uopste kapiram kao neku ogromnu biblioteku, info centar, gde mogu da nadjem svaku informaciju koja mi padne na pamet iz svoje sobe..ne prihvatam nista olako, formiram misljenje na osnovu zdravog razuma, sve moze da bude tako a i ne mora, eto otprilike takav stav.

nema nalog na fejsu, bas me briga, niti sam bitna licnost da bi se neko bavio mojom personom.internet uopste kapiram kao neku ogromnu biblioteku, info centar, gde mogu da nadjem svaku informaciju koja mi padne na pamet iz svoje sobe..ne prihvatam nista olako, formiram misljenje na osnovu zdravog razuma, sve moze da bude tako a i ne mora, eto otprilike takav stav.

Свиђаш ми се. :mrgreen:

Back