Досије Сребреница- Филм о злочинима Насера Орића

Semberac

Aktivan član
Poruka
1.051
Film o stradanju srpskog naroda u Podrinju, na podrucju Srebrenice, Skelana I Bratunca. Zasto se o Srebrenici govori iz samo jednog ugla i zasto sve zrtve nemaju isti tretman? O ovome govore priziveli Srebrenicani, Bratuncani i Podrinjci. Zasto zlocinci i danas hodaju slobodno? Najstrasnija svedocenja o ubistvima dece, zena I staraca, koja do sada nisu ugledala svetlost dana mjenjaju crno belu sliku o zbivanjima u ovom kraju.

http://www.rtvbn.com/live/dosije-srebrenica/

Ја сам плакао гледајући овај филм. Погледајте шта је геноцид!!!

Ја сам прошле године на Петровдан први пут био у Братунцу. Ишао сам са националистима на војничко гробље, био је парастос. И ако никога не познајем од убијених, плакао сам као мало дјете...и сада када гледам филм сузе ми иду!Овај злочин се не може поредити ни са Холокаустом. А онај Насер и дан данас на слободи. Шта би му радио само ако би га срео негдје у Бијељини на улици...

Да није било ђенерала Ратка, ко зна шта би се још десило...и сада га ови злотвори издадоше!Е волио би да БоТа дође у Братунац ако има петљу на Петровдан. И ја ћу бити тамо. Овдје у РС нема јаке полиције, неће га полиција спасити од линчовања народа!Неће га мајка у ћевапу препознати!

Што се тиче комунисте Тадића, требало би да одговара за велеиздају када падне с власти, као и Свилановић, Јовановић, Карлеуша, Михајловић..... и низ других министара од 2000. године па на овамо

Што се тиче комунисте Тадића, требало би да одговара за велеиздају када падне с власти, као и Свилановић, Јовановић, Карлеуша, Михајловић..... и низ других министара од 2000. године па на овамо
Upravo ta ekipa, kao i jos neki, su krivci i za Orica, Haradinaja ...

Upravo ta ekipa, kao i jos neki, su krivci i za Orica, Haradinaja ...

Управо тако ... Зато им и треба судити за велеиздају. Извињења су кренула далеко пре Тадића. Колико се сећам, први је био Горан Свилановић који се извињавао

Управо тако ... Зато им и треба судити за велеиздају. Извињења су кренула далеко пре Тадића. Колико се сећам, први је био Горан Свилановић који се извињавао
U medjuvremenu je covek magistar... i, pogodi gde je sad i sta radi? :cool:

Реците ми, зар је гријех лишити овакве монструме живота?Гдје су муслимани са форума да нешто прокоментаришу?Што се макар овдје не одграде од злочина?
Је.ем ти толеранцију и суживот у БИХ са исламистима!

Реците ми, зар је гријех лишити овакве монструме живота?Гдје су муслимани са форума да нешто прокоментаришу?Што се макар овдје не одграде од злочина?
Је.ем ти толеранцију и суживот у БИХ са исламистима!

Pa sto onda nije ubio Nasera, nego se Milosevic lizao sa njim u Hagu?

Pa sto onda nije ubio Nasera, nego se Milosevic lizao sa njim u Hagu?

Мене не занима Милошевић и не цјеним га. Насер је побјегао из Сребренице. На ту џукелу је штета потрошити метак, ту џукелу само тупим ножем треба приклати онако како је он лично клао и дјецу од 2 године!

Мене не занима Милошевић и не цјеним га. Насер је побјегао из Сребренице. На ту џукелу је штета потрошити метак, ту џукелу само тупим ножем треба приклати онако како је он лично клао и дјецу од 2 године!

Ja ne cenim nikog ko je na rat huskao i ubijao nenaoruzane.

Pa nije on nikakav fasista , sta je tebi . El znas ti u opste sta je fasizam .

Onje musliman iz Bosne ,il iz sandzaka ... mislim , isto je to
Nemoj da ga sakrivas iza raznih politickih organizacija .
Nije lepoprema poklanima .
Nema smisla .

Oric je krimos vulgaris, sto je i dokazao cim se vratio u Bosnu.

Oric je iz Podrinja, a rahmetli Juko Prazina je bio Sandzaklija.

Back