Došao sam i prvi član

radio sam u seoskoj pc igraonici u koju je dosao internet pola veka kasnije nego u grad.

tada sam komsijama paorima "ukljucivao ono gde se dopisujes sa zenskama" sto je bila Krstaricina pricaonica.
tu se najavljivao "forum uskoro"
pa forum novo

pa sam napravio svoj prvi nalog. staznam, mozda sam bio medju prvih par stotina korisnika

i neko ko nije mogao da odoli trolovanju seljaka po pricaonici i sto mu je to bila zabava, sasvim je bilo normalno da i na tom forum novo, nastavi u istom duhu

najlepse mi je stajala uloga seoske domacice iz banata. :aha:

bila je bese korisnih ??? (tri upitnika) secam se sa ninom smo razmenjival(e) recepte.

sa adminom ivanom smo imali pricu da je njegov otac predavao mom bratu na gradjevinskom univerzitetu i da je pomogao u projektovanju djerdapa1 :hahaha:

inace Petar je preminuo prosle godine
https://sr.wikipedia.org/wiki/Петар_Петровић_(инжењер)

ma krstarica rulz :cool:

Ja sam u početku svaštarila, dok nisam rekla da sam udata i samim tim ostala bez udvarača :mrgreen: a onda sam upala na književnost, neka sila il sudbina, šta li je ;) tu upoznala članove koji su mi baš 'legli' osim @Red za koju sam mislila u početku da je neka nadžak baba, @Red , potvrdila sam kako prvi utisak može da vara ;) Sa @Paula sam razmenila prvi pp, dala mi uputstva , nešto sam izgrešila :mrgreen: ostale pp neću da pominjem ;) Inače Tab iliti @Admin Sredoje mi je delovao kao neki ozbiljan profesor dok nije zalepio zanimljivu sličicu koja me malo šokirala ;) i tu je prvi utisak bio pogrešan :mrgreen: dakle, kada dođete, ne sudite po prvim postovima i prvim nesporazumima ;)

Number 1 Dancing GIF by PlayStationDE

Back