- Poruka
- 77.729
prvi razgovor, prvi nesporazum , prva svađa, ili bilo šta vaši prvi utisci i dešavake na Krstarici
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da postavim sliku 19 pa nek ide život@milance19 moje prvo obraćanje tebi, citirala sam te negdje:
-19 u nicku su godine
-ne, nisu godine..
Kakvi li su na tom ondaДошао сам овде бежећи од лудог Б92 форума.
Аууу, што су тамо ненормални ...
Тако да ми је овде одмах било добро,
нормални људи, нормални резони.
Kakvi li su na tom onda
Nikad nisam čuo za b92 forum
eh da...i ja sam sa Pričaonice došla na forum...Prvo što sam uradio po pravljenju naloga je bilo pitanje u vezi sa problemom oko povezivanja na pričaonicu Krstarice. Dobio sam samo jedan odgovor koji i nije bio baš konkretan, i iskreno, ne sećam se kako sam rešio stvar. Inače, u tom prvom periodu sam često postavljao neka pitanja u vezi sa tehnikalijama i radom foruma, ali i mog PC-ja. Sad kad pogledam, neka od njih mi se baš čine glupim, ali tada sam o svemu tome znao daleko manje nego danas.
I @Kćerka Direktora Cirkusa mi je imala duhovite objave, i zanimljiv niknejm.
A za @Manga Hilux sam neko vreme mislila da je žensko.
b92 forum je ugašen, ali sad postoji pod drugim imenom, čak mislim da neki s tog foruma paralelno šire svoj smrad i na ovom forumu.Ко зна да ли још постоји,
стигле их моје клетве ...
Стално су ме бановали !!!
Мој "први члан" који ми се обратио је @milance19 .Желео бих још једном да му се захвалим на томе.prvi razgovor, prvi nesporazum , prva svađa, ili bilo šta vaši prvi utisci i dešavake na Krstarici