Došao sam i prvi član

Ono što me je oduševilo na Krstarici i što me je vjerovatno i zadržalo ovdje je predivan, srdačan, topao doček početnika-što i jesam bila, novih.
Već sam se nakon par dana osjećala kao da sam tu godinama. A šetala sam temama, svugdje je bilo isto. Svi su bili srdačni i spremni pomoći za pitanja o forumu.
Posebna je sreća bila što su me dočekali najbolji od najboljih, da ih ne nabrajam. Sreki i ekipa :(
Sreki, ma gdje bila volim!!

Дошао сам овде бежећи од лудог Б92 форума.
Аууу, што су тамо ненормални ...

Тако да ми је овде одмах било добро,
нормални људи, нормални резони.
Kakvi li su na tom onda🙄
Nikad nisam čuo za b92 forum

Prvo što sam uradio po pravljenju naloga je bilo pitanje u vezi sa problemom oko povezivanja na pričaonicu Krstarice. Dobio sam samo jedan odgovor koji i nije bio baš konkretan, i iskreno, ne sećam se kako sam rešio stvar. Inače, u tom prvom periodu sam često postavljao neka pitanja u vezi sa tehnikalijama i radom foruma, ali i mog PC-ja. Sad kad pogledam, neka od njih mi se baš čine glupim, ali tada sam o svemu tome znao daleko manje nego danas.

Prvo što sam uradio po pravljenju naloga je bilo pitanje u vezi sa problemom oko povezivanja na pričaonicu Krstarice. Dobio sam samo jedan odgovor koji i nije bio baš konkretan, i iskreno, ne sećam se kako sam rešio stvar. Inače, u tom prvom periodu sam često postavljao neka pitanja u vezi sa tehnikalijama i radom foruma, ali i mog PC-ja. Sad kad pogledam, neka od njih mi se baš čine glupim, ali tada sam o svemu tome znao daleko manje nego danas.
eh da...i ja sam sa Pričaonice došla na forum...:lol:

Back