Dosadne veze

ppp ne voza me moja koza dobro radi posao :lol:
aman ljudi jeste mutavi? pitam šta radite vi? tema ima 1 hebenu rečenicu!

boli tebe uvo šta radimo mi, zbog nas.
Ko smo mi? Ne znaš nas.Kake veze ima jbt..

I šta je to dosada? Koja je jedinica za merenje dosade?
Šta je "veza"? Koliko vremena..mesec, dva..6 godina?

Neko ima antenu za to i posle pogrešne rečenice onog drugog zna da prepozna "okej to je to..ovako više neće ići"

Neko razvlači ko žvaku i izdržava, menja, khenja

Nekoga pokreće neizdrž.

Vidiš kolko nepoznatih u jednačini..?

osim toga - sa nekim ljudima možeš ovako, sa nekima onako.
Nekima možeš direktno i sve ok, nekima moraš izokola da te ne bi zadavio ili ga ti našla u kadi punoj krvi.

Neko će ti doći pod prozor sa tamburašima jer ne može da prihvati da je nekome dosadio

Neko će ti ponuditi prsten, nadajući se da si potkupljiva i da se se šalila da ga testiraš

Život piše romane i cepa gi

isad kako JA to rešavam? Hello..?
Koji broj cipela nosim? :roll:

kako okončavate veze koje su vas smorile direktno ili oko kere pa na mala vrata?:)
Odglumis da si u veoma teskom zivotnom periodu... Da ne mozes da mu kazes o cemu se radi... Nisi spremna za vezu ni sa kim... Mozes da kazes i da su problemi psihicke prirode, zasto da ne...Uglavnom budi mracna... E sad on ce verovatno pokazati zelju da ti pomogne na sve nacine, ali onsistiraj na pauzi... Ako je pametan shvatice, ako nije zaboravice...

boli tebe uvo šta radimo mi, zbog nas.
Ko smo mi? Ne znaš nas.Kake veze ima jbt..

I šta je to dosada? Koja je jedinica za merenje dosade?
Šta je "veza"? Koliko vremena..mesec, dva..6 godina?

Neko ima antenu za to i posle pogrešne rečenice onog drugog zna da prepozna "okej to je to..ovako više neće ići"

Neko razvlači ko žvaku i izdržava, menja, khenja

Nekoga pokreće neizdrž.

Vidiš kolko nepoznatih u jednačini..?

osim toga - sa nekim ljudima možeš ovako, sa nekima onako.
Nekima možeš direktno i sve ok, nekima moraš izokola da te ne bi zadavio ili ga ti našla u kadi punoj krvi.

Neko će ti doći pod prozor sa tamburašima jer ne može da prihvati da je nekome dosadio

Neko će ti ponuditi prsten, nadajući se da si potkupljiva i da se se šalila da ga testiraš

Život piše romane i cepa gi

isad kako JA to rešavam? Hello..?
Koji broj cipela nosim? :roll:

ajde ne palamudi..nego konkretne praktične mere koje sprovodiš napiši..ili stavi te neke kategorije ženskinja ka kojima gravitiraši kako ih odlepljuješ?

ppp ne voza me moja koza dobro radi posao :lol:
aman ljudi jeste mutavi? pitam šta radite vi? tema ima 1 hebenu rečenicu!

- - - - - - - - - -

ništa ti ne reče na temu..

U suštini bi da ti sve svoje veze ukalupim i kažem da je svaka bila ista i na isti način završena jer je tvoj dobar drugar tako radio pre negoli devojke provale da nema šta drugo da im ponudi da ostanu?
Pokušao sam podpitanjima dobiti nešto konkretnije pitanje - nije uspelo. Kako ti objasniti kad ne dobacuješ, kako rekoh? Integralima?

ajde ne palamudi..nego konkretne praktične mere koje sprovodiš napiši..ili stavi te neke kategorije ženskinja ka kojima gravitiraši kako ih odlepljuješ?

Ne odlepljujem.
ako mi je dosadno u seksu, nađem drugu i vozim paralelno dve, ili tri.
ako neka od njih oseti da ja nisam više ja i da mi nismo više mi, odlazi sama.

Ako mi je dosadno u priči, kažem dosadno mi je u priči, obrći ploču.

ako mi je dosadno u ..
Nema više samo to.

Ne odlepljujem.
ako mi je dosadno u seksu, nađem drugu i vozim paralelno dve, ili tri.
ako neka od njih oseti da ja nisam više ja i da mi nismo više mi, odlazi sama.

Ako mi je dosadno u priči, kažem dosadno mi je u priči, obrći ploču.

ako mi je dosadno u ..
Nema više samo to.
Znači, malo si fin..više si nefin i nisi direktan kao i moj pommenuti drug :neutral:

Hajde da podelim pričicu, da se zanimate ljudi :)

Bio sam u takvoj situaciji da sam morao da povredim jednu devojku zbog druge, što mi nimalo nije prijalo niti došlo lako, ali jednostavno nisam bio srećan u toj nazovi vezi koja se odvijala u nekom platonskom besmislu. Vezica nije bila dosadna u suštini, već je bilo mučno održavati vezu u kojoj ne vidim budućnost.

Sa jednom devojkom sam ušao u vezu nakon nekog muvanja pre desetak godina, što je nekim ljudima bilo veoma čudno kako smo se spojili. Ta vezica se, po mom mišljenju, odvijala katastrofalno jer je tu uvek bila neka drugarica tetka-saveta koja je pričala šta i kako treba da se odvija u vezi. Tu nije bilo obostranog poverenja. Ne sećam se da li beše SKC ili nešto slično, ali tu sam rešio da uzmem njen poslednji poljubac. Rekao sam da moram hitno da idem, uzeo jedan strastven poljubac i zapalio dalje. Sa ortacima sam se vraćao kući to veče, čekao noćni bus. Zapalio sam neki fini cigarilos koji sam dobio od pevača jednog benda koji se smucao po Žici, Dangubi, SKC-u itd. Klopao neki dobar sendvič koji sam kupio u Nemanjinoj.

Kasnije, možda dan-dva, sam joj napisao da postoji druga i da mislim da treba da raskinemo jer je ta vezica u kojoj smo jedna velika glupost i ne sviđa mi se takva vrsta neozbiljnosti sa njene strane. Sa drugom devojkom sam se uveliko dopisivao i shvatio koliko je zrelija i prisutnija u ostvarivanju veze, iako smo bili odvojeni desetinama kilometara daleko. Bivša je to k'o bajagi prihvatila solidno, nešto mumlala u slušalicu.
Saznam posle od nove evojke da su se ona i bivša nešto malo i pokačile online. Čuo sam da je bivša čak i plakala, što sam saznao preko zajedničkog prijatelja, što je po mom mišljenju apsurdno jer je realno meni bilo daleko gore nego njoj jer smo se viđali možda jednom nedeljno, a i to je bilo nešto kratko i uvek sa nekim pratiljama oko nas. Bilo mi je malčice krivo, alisam znao da to mora da bude tako i nikako drugačije. Preko telefona tek nismo mogli da pričamo jer je uvek bilo nekog dopisivanja sa nekim. Posle je govorila nekim ljudima kako je ona raskinula sa mnom, na šta se ja i dan danas nasmejem :lol:

I tako, ja sam sada super-srećan sa mojom devojkom :mrgreen: :heart: :whistling: :bye:

Poenta? Šta god da ne valja, odmah prekidaj pa ako mora da plače, neka plače, jbg.

Poslednja izmena:
kako okončavate veze koje su vas smorile direktno ili oko kere pa na mala vrata?:)

Daj prvo svoj primer duso draga :)

- - - - - - - - - -

pa ono, kucam ja, kuca ona i oboje mastrubiramo..

- - - - - - - - - -

penzionerski :)

:hahaha:

- - - - - - - - - -

moj drugar mi je rekao da kad ga smore nikada ih direktno ne otkači nego nekako smrači atmosferu i one same se povuku uz njgevoe reči da su divne, ali njemu nešto fali..
meni to malo pheterski,ali je džentlmenski..

- - - - - - - - - -

ne znam..nisam to konzumirala :(

ma tebe nesto opasno muci, a ovamo momci zategnuti, lrpi pametni, ima tu neki "jadac", :lol:

Back