petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
kako okončavate veze koje su vas smorile direktno ili oko kere pa na mala vrata?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako okončavate veze koje su vas smorile direktno ili oko kere pa na mala vrata?![]()
ne znam šta ovo znači...
to znači izokola...
uglavnom slažem kako mora da nosim komp na opravku..
aaa, ok...
pa to nije objašnjenje..traje dan..
kako? natenane ili odmah?Izađem iz takve veze.....To su ti obicno patologije.....
a ti misliš na ove veze..uživo?
i kako ti to radiš?
kako okončavate veze koje su vas smorile direktno ili oko kere pa na mala vrata?![]()
pa ako ne skonta moram da kažem da me smorilo.
jel ima neki blaži način?
koje su veze umrtvo?veza je veza ne može biti življa..kakve ti veze praktikuješ?
ne znam..nisam to konzumiralapa ono, kucam ja, kuca ona i oboje mastrubiramo..
- - - - - - - - - -
penzionerski![]()
moj drugar mi je rekao da kad ga smore nikada ih direktno ne otkači nego nekako smrači atmosferu i one same se povuku uz njgevoe reči da su divne, ali njemu nešto fali..
meni to malo pheterski,ali je džentlmenski..
meni je mnogo pederski.
meni je mnogo pederski.
meni je mnogo pederski.
Ako te je nešto smorilo, zašto gaziti po jajima?
Da ostaviš odškrinuta vrata za kasnije?
moj drugar mi je rekao da kad ga smore nikada ih direktno ne otkači nego nekako smrači atmosferu i one same se povuku uz njgevoe reči da su divne, ali njemu nešto fali..
meni to malo pheterski,ali je džentlmenski..
i meni, baš sam naglasila to..ne bih volela da me neko voza kako sam predobra za njegajer znam da nisam.
pitam..
skapirao?
ne gazim po jajima..pitam vas šta radite?