Doručak

mmm
C1F88yGW8AALhNr.jpg

Ljudi često dovode u pitanje kakav doručak treba da bude.

Neki se zalažu da bude što obilniji, jer je to prvi obrok u danu, sigurno će se potrošiti, a i prošlo je minimum 8 sati od kad smo poslednji put jeli, ako ne i više.

Drugi su opet za varijantu musli, voće, jogurt.

Ja više volim ovu prvu opciju i nekako mi je logičnija, ali obzirom da sam sebi postavila restrikcije da bih skinula 4-5 kila koji mi smetaju, onda sam prešla na musli i voćke... A inače čim otvorim oči, glava mi je u frižideru. Navika. :hahaha:

Šta vi mislite? Šta vi jedete ujutru?

Таква ми је професија да ручак ретко једем у животу сем недељом и празницима са породицом, доручак ми је најважнији оброк и мора бити јак обзиром на природу посла мога.

Jok i nisu. Svacije programiranje pociva na masonskoj piramidi ishrane. Ima je u svakom osnovnoskolskom udzbeniku. Rucak bez mesa se dan danas smatra neuravnotezenim.

p da samo nije tako obilan

- - - - - - - - - -

bas i nije neko umetnicko delo
IMG_2771-1.jpg

- - - - - - - - - -

mislim ok al mesozderi nikad nisu sarali ovoliko da se jede slanina

Prvi je nikao ispod Brankovog mosta, kasnije su se pojavile razlicite velicine i vrste zivotinja i poruke, "Nismo hrana", "Prijatelji nisu hrana", "Moje sise moje mleko"...bili umetnicko delo ili ne postigli su svoj efekat, skrenuli su paznju javnosti i dobili dosta pozitivnih kritika, sto od domaceg auditorijuma poput Rase Popova preko stranih medija.

29847483072_f474db5d94_b.jpg

dobro a sto nema nekih tipa ostavite pusenje,ne trujte nas i vasu decu,ne palite automobile,vozite bajs,oterajmo lopove sa vlasti,ne kupujte stranu robu,vratite se na njive,srusite kafice,mislim ima toga u nedogled sto nas cini boljima i sto ugrozava druge sto se treba promovisati,mislim da bi gledanje u tudj tanjir bila jedna od poslednjih opcija,ako se potencira ubijanje zivotinja onda postoji opcija stradalih koji su opcija prehrane cele porodice ako se nema alternativa u tom trenutku,tipa zaklao vuk stado ovaca a zima je nema nista u basti,tako da hocu reci vegani se pogube u toj tzv borbi da li se brinu za zivotinje ili potenciraju zdravlje bez mesa

ma kakvi, ja sam tad najživlji, treba taj jaki doručak utrošiti, napraviti mesta za ručak :hahaha:

- - - - - - - - - -

eto npr ja sam jutros doručkovao dva gigntska salčića i pola litre bele kafe :ok:

ja u poslednje vreme voca raznog dosta ,to otprilike negde do 12, pa onda rucak obicno riba ,i kasnije ili vocka ili nesto da se zaslanim,nije puno hrane izbacio sam pecivo na srecu ali opet bez fizicke aktivnosti na vagi kao da se dobro jede hm

Ja radim samo nocne smene pa mi je dorucak 12h-14h :) a cesto ga i preskocim... Glavna klopa mi ne oko 22h i ona je najjaca :D a nije strano ni u 2 nocu da mi bulja viri iz frizidera...

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Back