Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

NalimInTheHous

Primećen član
Poruka
735
Сребренички мит и причу о геноциду над муслиманима који је 1995. наводно починила Војска РС искреирали су покојни бошњачки ратни лидер Алија Изетбеговић и тадашњи председник САД Бил Клинтон, тврди Швајцарац Александар Дорин, аутор књиге „Сребреница – историја једног салонског расизма”!

http://3.***************/_kJarVuKMPAQ/ShkRzesq_AI/AAAAAAAAJHQ/Pp5WpfKSYCE/s400/dorinsbr.jpg​

Годинама сам скупљао њихове анализе, док ме једног дана један познаник није питао зашто не искористим све те документе и податке и напишем књигу. На крају сам управо то учинио. На немачком језику сам 1999. године издао своју прву књигу о западно-медијским манипулацијама у току југословенских ратова, која се зове „In unseren Himmeln kreuzt der fremde Gott“ („Небесима крстари туђи бог“). Немачка издавачка кућа „Ахриман“ из Фрајбурга је 2001. године издала други тираж. Једног дана ме је поново једна особа, овога пута једна независна новинарка из Немачке, питала што не напишем књигу о истини у Сребреници. Поново сам сео за рачунар и једно годину дана непрекидно писао. Издавачка кућа „Каи Хомилиус“ из Берлина је показала интерес, и тако смо књигу крајем 2009. године издали на немачком језику. У тој књизи се бавимо чињеницама које доказују да је тврдња да је армија Републике Српске убила негде око 8000 босанских Муслимана измишљотина. А годину дана касније, у сарадњи са новинаром Зораном Јовановићем, објавио сам поново једну књигу о Сребреници („Сребреница – како се збило“), коју је издао „Ахриман“, издавач моје прве књиге. У тој књизи се бавимо претежно страдањем Срба у околини Сребренице. Тај крај се зове Бирач, и обухвата општине Сребреница, Братунац, Власеница, Зворник, Осмаци, Шековићи и Милићи. Књизи смо додали и један филм, са насловом „Досије Сребреница“. Аутори филма су Милан Кнежевић и Далибор Јосиповић из Бања Луке.


pametnome dovoljno :rtfm:

ISTINA SE NE MOŽE ZAKOPATI :rtfm:
 
sarajevski kalifat je ZLOČINAČKO - TERORISTIČKO - KRIMINALNA TVOREVINA.

RS ima pravo na samostalnost.

raspad bih je neminovan i neizbežan
:rtfm:

Значи, да пођемо од тога да је било око 7400 жртава?

41.jpg


Апсолутно не! Има још много више и много значајнијих случајева манипулације. На пример, да је припадник муслиманске армије Несиб Бурић у босанском магазину „Дани“ (18.1. 1999.) рекао да је муслиманска армија у току борбених дејстава после пада Сребренице имала око 2000 жртава. Има још много више муслиманских сведока који исто то тврде. Ти сведоци су набрајали око седамнаест тачака где су муслиманска и српска армија између Сребренице и Тузле наишле једна на другу. Оснивачи „Историјског пројекта Сребреница“ су на својој страници објавили једну анализу изјава тих сведока (
 
Треба се борити за истину! Кад Турци крену да наричу за својима у Сребреници,треба им овај филм пустити да знају зашто им се десило оно што им се десило!
 
Треба се борити за истину! Кад Турци крену да наричу за својима у Сребреници,треба им овај филм пустити да знају зашто им се десило оно што им се десило!

Apsolutno !! Možda ove kalifatske fukare (i jesu fukare, pošto ih na ovom "forumu" štite ko bele medvede) misle da svi treba da klimaju glavom na sva njihova drobljenja, laprdanja i nebuloze... i da im pišu ode i hvalospeve...

A ZABORAVLJAJU DA U PRAKSI TO TAKO NITI IDE - NITI PROLAZI - NITI ĆE PROĆI... ISTINA SE NE MOŽE ZAKOPATI (koliko god se i politikanti i kalifatske fukare i njihovi brabonjci - kojima su mržnja, rts, g92, pink, peščanik, krek i koka-kola isprali mozak trudili da proture svoju bolesnu, izvitoperenu, zakržljalu pričicu)...

Da ponovim: sarajevski kalifat je ZLOČINAČKO - TERORISTIČKO - GENOCIDNO - KRIMINALNA TVOREVINA.

RS ima pravo na samostalnost.

raspad bih je neminovan i neizbežan !!

ako imate argumente, DEMANTUJTE ME
:rtfm:

http://2.***************/_d3Tzjzhz9V8/TD6B7PHb4rI/AAAAAAAAA7Y/8K9NJ8jyM_k/s400/hanzar-flag.jpg

http://3.***************/_d3Tzjzhz9V8/TD6wUGJaC7I/AAAAAAAAA74/3w7-aCDY-1A/s400/handzar-ss.jpg

http://1.***************/_d3Tzjzhz9V8/TD_INsa4EJI/AAAAAAAAA8Q/VKbJ80KeIzg/s400/Waffen-SSHandschar.jpg

http://3.***************/_d3Tzjzhz9V8/TFAzl3QIMUI/AAAAAAAABes/MFT_UhcmtVA/s400/mujahideen.jpg

71003_strasno_f.jpg

Reč-dve o humanosti vaših dobrotvora :rtfm:

Propaganda Exhibit: Sarajevo and the Markale Marketplace Bombings

http://2.***************/_d3Tzjzhz9V8/TEHE6RYyxWI/AAAAAAAAA9g/McItegTCQ0k/s400/markale2ss1.jpg

http://2.***************/_d3Tzjzhz9V8/TEJlanbyiUI/AAAAAAAAA9s/w90Dis1VjEk/s400/Markale_Massacre_in_Sarajevo2.jpg

http://1.***************/_d3Tzjzhz9V8/TEWDz6Z-ZcI/AAAAAAAAA_M/40Ju4u2vIwM/s400/Sarajevo_Massacre_Markale1995.jpg

The attacks came shortly before a meeting by European Union ambassadors to consider imposing sanctions on the Federal Republic of Yugoslavia. UN officials from the start were "suspicious about the circumstances but would not go public with their thoughts without jeopardising the UN mission" in Bosnia.

Classified reports given to the commander of the UN peacekeepers, General Satish Nambiar, concluded that it was likely that the army of the Bosnian Muslim government in Sarajevo carried out the attack. In fact, they were reported to believe it wasn't a mortar attack at all but a "command-detonated explosion - probably in a can".

The impact mark left by the "mortar" on the market square floor was "nowhere near as large as we came to expect with a mortar round landing on a paved surface". There was also none of the fragmentary evidence that accompanies a mortar projectile found, as well as the fact that of the multiple UN personnel and observers in the immediate area that day, none heard artillery or mortar fire - which is fairly easy to recognize, and somewhat hard to miss, actually.

a sada, po uzoru na šiptare, ovom ratnom zločincu i psetu

http://4.***************/_d3Tzjzhz9V8/TE5za1kCspI/AAAAAAAABbY/iEFJkNwFjqA/s400/albright-klinton.jpg

podignete barem 10-15 spomenika :rtfm: jer da nije bilo njega, ne bi bilo ni vašeg us***og kalifata :rtfm:

[/QUOTE]​
 
vreme je da se konačno sazna istina o tom izmišljenom genocidu.... odlična tema... dovoljno je samo malo da se raskrinka bošnjačka laž, jer su se izgleda bošnje prihvatile one Gebelsove "Stotinu puta ponovljena laž postaje istina"... ali istina se kad tad sazna...
 
Zlocin se ne moze pravdati zlocinom.

Nismo vise u fazi krvnih osveta.

Srbi, kao strana koja je optuzena za zlocin, nisu MORALNO KOMPETENTNI da pricaju da li je u Srebrenici bilo zlocina ili nije.

To ce reci Medjunarodni sud u Hagu iza koga stoje UN.

Dopadao se Srbima taj sud ili ne.
 
Zlocin se ne moze pravdati zlocinom.

Nismo vise u fazi krvnih osveta.

Srbi, kao strana koja je optuzena za zlocin, nisu MORALNO KOMPETENTNI da pricaju da li je u Srebrenici bilo zlocina ili nije.

To ce reci Medjunarodni sud u Hagu iza koga stoje UN.

Dopadao se Srbima taj sud ili ne.

... napisa lešinar koji se zalaže za vojvodina republjik, a "navodno" živi u venecueli... mogu samo da se dobro :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

nego, blajbi, zašto si ti uklonio moj komentar ? Nikakvih uvreda tu nije bilo, niti je bilo vulgarizama, bljutavosti... ja sam samo pokušao da ti otvorim oči... taj komentar nikako ne bi naškodio tvojoj tituli dvorske lude :lol: ako tebe ne mrzi da bez ikakvih dokaza ponavljaš poput zagrebane ploče jedno te isto, mene ni najmanje neće mrzeti da te spustim na zemlju... za početak, ti si srebrnjicu veideo samo na tv-u, jesi li ti nekada bio tamo ? ja znam da nisi, a takođe, jako dobro znam da dečica koja najviše vremena provode na telepu, kad porastu, postaju glupi, zatucani volovi kojima se život svodi na wc, 4 zida i povremeni odlazak do prodavnice/kioska... takođe, jako dobro znam (budući da sam čitao tvoje genijalne postove) da ti nisi previše inteligentan i bistar "čovek"... oskudan rečnik, prilično primitivan, jadan i jeftin način komunikacije sa drugim ljudima, dolikuje nuspojavi (i produktu mešovitog braka - koji su prilično česta pojava u vojvodini, mada ne toliko, koliko su bili pre 15-20 godina) poput tebe... obojica znamo da kod mešanaca nema sredine, ili su ljudi sa srcem i dušom, ili su najgori mogući otpad, gori od najgoreg škarta... mislim da sam se zeznuo, nisu domine i šah za tebe... pre bi ti to pojeo, nego što bi naučio igrati... za tebe bi najbolje bilo da baciš komp kroz prozoor i malo izađeš među ljude... da nađeš dečka/devojku... i da ostatak svog mizernog života provedeš lečeći se od zavisnosti, mržnje, kompleksa...

a sada da odgovorim na ovu tvoju mudrost... današnje vreme je gore od krvne osvete (koja još uvek postoji), jer danas ljudski život vredi manje od 2-3 kapi nafte... u današnjem svetu, zemanija je nasljednica ndh, srbija je vrsta automobila, srebrenica, to je ono između reklama za pivo i orbit... pravo i pravda su u rukama jačeg (a kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečoveštvom), ali zub vremena čini svoje :per::per: zločin ne zastareva, bez obzira na sve, istorija je podložna reviziji, prema tome i svaka se nepravda može ispraviti...

medžunarodni sud i pravo su pali na nirnberškom procesu... toliko... ni manje ni više...

ps: hvala za reputaciju, a ubuduće da znaš, trougao je prijava :cool:

ps2: ovaj avatar bi ti najbolje pasovao

default.jpg


:ok::bye:
 
Srbi, kao strana koja je optuzena za zlocin, nisu MORALNO KOMPETENTNI da pricaju da li je u Srebrenici bilo zlocina ili nije.

Naprotiv, Srbi moraju, zbog sledećih generacija da razotkriju ovu prevaru da se ne desi da se izrodi još degenerisanih koji će da veruju neprijatelju.
 
Zlocin se ne moze pravdati zlocinom.

Nismo vise u fazi krvnih osveta.

Srbi, kao strana koja je optuzena za zlocin, nisu MORALNO KOMPETENTNI da pricaju da li je u Srebrenici bilo zlocina ili nije.

To ce reci Medjunarodni sud u Hagu iza koga stoje UN.

Dopadao se Srbima taj sud ili ne.

Ali ko sto znas. taj sud u Hagu u opste ne interesuje zlocin kao takav. Njih interesuju samo zloocini Srba. Oni drugi, ko da se nisu dogodili, za njih.

A sam fehabizam... pa valjda svako zna da su oni americki projekat... zaboga. U koliko to nije jasno, rado cu ti obrazloziti i pruzi cu ti niz dokaza.
 
Poslednja izmena:
... napisa lešinar koji se zalaže za vojvodina republjik, a "navodno" živi u venecueli... mogu samo da se dobro :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

nego, blajbi, zašto si ti uklonio moj komentar ? Nikakvih uvreda tu nije bilo, niti je bilo vulgarizama, bljutavosti... ja sam samo pokušao da ti otvorim oči... taj komentar nikako ne bi naškodio tvojoj tituli dvorske lude :lol: ako tebe ne mrzi da bez ikakvih dokaza ponavljaš poput zagrebane ploče jedno te isto, mene ni najmanje neće mrzeti da te spustim na zemlju... za početak, ti si srebrnjicu veideo samo na tv-u, jesi li ti nekada bio tamo ? ja znam da nisi, a takođe, jako dobro znam da dečica koja najviše vremena provode na telepu, kad porastu, postaju glupi, zatucani volovi kojima se život svodi na wc, 4 zida i povremeni odlazak do prodavnice/kioska... takođe, jako dobro znam (budući da sam čitao tvoje genijalne postove) da ti nisi previše inteligentan i bistar "čovek"... oskudan rečnik, prilično primitivan, jadan i jeftin način komunikacije sa drugim ljudima, dolikuje nuspojavi (i produktu mešovitog braka - koji su prilično česta pojava u vojvodini, mada ne toliko, koliko su bili pre 15-20 godina) poput tebe... obojica znamo da kod mešanaca nema sredine, ili su ljudi sa srcem i dušom, ili su najgori mogući otpad, gori od najgoreg škarta... mislim da sam se zeznuo, nisu domine i šah za tebe... pre bi ti to pojeo, nego što bi naučio igrati... za tebe bi najbolje bilo da baciš komp kroz prozoor i malo izađeš među ljude... da nađeš dečka/devojku... i da ostatak svog mizernog života provedeš lečeći se od zavisnosti, mržnje, kompleksa...

a sada da odgovorim na ovu tvoju mudrost... današnje vreme je gore od krvne osvete (koja još uvek postoji), jer danas ljudski život vredi manje od 2-3 kapi nafte... u današnjem svetu, zemanija je nasljednica ndh, srbija je vrsta automobila, srebrenica, to je ono između reklama za pivo i orbit... pravo i pravda su u rukama jačeg (a kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečoveštvom), ali zub vremena čini svoje :per::per: zločin ne zastareva, bez obzira na sve, istorija je podložna reviziji, prema tome i svaka se nepravda može ispraviti...

medžunarodni sud i pravo su pali na nirnberškom procesu... toliko... ni manje ni više...

ps: hvala za reputaciju, a ubuduće da znaš, trougao je prijava :cool:

ps2: ovaj avatar bi ti najbolje pasovao

default.jpg


:ok::bye:

Штета што немам репутација тренутно...
 
sarajevski kalifat je ZLOČINAČKO-TERORISTIČKO-GENOCIDNO-VEHABISTIČKO-KRIMINALNA TVOREVINA !!!!

raspad bih je neminovan i neizbežan !!!!

RS ima pravo na samostalnost !!!!
:rtfm:

Неколико изјава новог председника Србије Томислава Николића је усталасало прозападно оријентисане медије, политичаре и аналитичаре. Прво она о Вуковару као српском граду, па она да ће иницирати у скупштини тему признања Јужној Осетији и Абхазији, а на крају и изјава да у Сребреници није почињен геноцид. Док се о првим две може расправљати колико су извучене из контекста, колико су „исцеђене“ од вештих новинара, те колико као такве завређују толику медијску харангу око треће ствари стоје много јасније.

Та изјава, први пут изречена од стране председника Србије, руши основни мит на коме је заснована „дејтонска проклета авлија“ звана Босна, а то је мит о српској искључивој кривици за рат и кривици за „геноцид у Сребреници“. Тај пропагандни мит је потребан западним силама да би маргинализовали Републику Српску и притискали Србију „бременом историјске кривице за највећи злочин после Другог светског рата“.

Стога није ни чудо што је на ту изјаву која не пристаје на медијске лажи о Србима реаговала и Кетрин Ештон, висока представница ЕУ за спољну политику и безбедност, која је оценила да одговорни политичари треба да буду „привржени духу сарадње и помирења у региону”. И из Европске комисије су поручили да је „масакр у Сребреници био геноцид, како су то потврдили Међународни кривични суд за бившу Југославију и Међународни суд правде, а злочини у Сребреници у јулу 1995. били су злочин против целе људске врсте и то никад не смемо заборавити и никад дозволити да се то понови”. Дакле Срби су ратни злочинци, геноцидан народ, а Хрвати и муслимани или бошњаци су просто доброћудни „Хобити“ које су без икаквог повода напали српски агресори који су при томе починили геноцид над мирољубивом популацијом „домаћина“.

http://1.***************/_vADGnqDkynw/SUHC4gM_KRI/AAAAAAAAANc/kNJIH6iGWO4/s400/Naser+Oric+ICTY.jpg

Ко год се имало бавио дешавањима око Сребренице у српско-муслиманском сукобу од 1992 до 1995 зна да је оно што кружи у медијима као „званична истина“ и иза чега су стали и Међународни суд правде и сада Европска комисија заправо и нема много везе са истином. Имамо на терену једну муслиманску енклаву Сребреницу у којој царује екстремиста и злочинац Насер Орић чији „муџахедини“ излазе из заштићене зоне и чине злочине над српским цивилима – чији се број пење на више хиљада. Онда 1995. пада Сребреница у руке војске Републике Српске и муслимански војници и припадници паравојних формација се пробијају кроз шуме Републике Српске. Тада су неки погинули у борби а неки су очигледно стрељани као заробљени. Дакле са српске стране је било много цивилних жртвава, жена, деце и стараца док су са муслиманске стране стрељани у највећем проценту припадници неких војних и паравојних формација. То јесте ратни злочин, али никако и геноцид.

http://3.***************/_d3Tzjzhz9V8/TEzrFWvmeTI/AAAAAAAABZM/aLiN0MSFh7A/s400/operation+flash+-+3+yr+old+cecavac+boy-bodies.jpg
http://2.***************/_d3Tzjzhz9V8/TEzqN86K3AI/AAAAAAAABZI/Q3y2knqkmIM/s400/operation+storm+-trajkovic-vukovar-dual.jpg
http://1.***************/_d3Tzjzhz9V8/TEf2GPIVA4I/AAAAAAAAA_c/Qp_pl79PXcQ/s400/krajina-graffiti-livestockdual.jpg

Да би се Србима залепио жиг срама – жиг геноцида око Сребренице морала се направити читава вратоломна конструкција. Прво се морала редефинисати дефиниција геноцида која до тада није познавала идеју геноцида у оквиру једне општине, који при томе није ни планиран, а у коме скоро и да нису страдали цивили, то јест жене, деца и старци који су пропуштени у конвоју аутобуса. Имамо пренатегнуту редефиницију геноцида који је до сада био дефинисан Повељом УН о Геноциду ("намера да се унисти етничка група као таква") а пресуда Хашког трибунала представља увреду за све жртве свих истинских. Пре свега за јеврејске милионске жртве планираног и од државе спроводеног систематског геноцида од стране нацистичке немачке, па и за српске жртве које су пале као део плана хрватске државе НДХ чију традицију данас следи и „хрватска демокрација“ кроз етничко чишење и геноцид над Србима у Хрватској, који се десио само неколико недеља пре фингираног геноцида у Сребреници. У том моменту се чинило да „Сребреница“ има за циљ да се покрије оно што ће следити – потпуно протеривање и уништење Срба у Хрватској. Но на томе се ствар није завршила, Сребреница је постала конститутивни мит „бошњачке нације“ и евроатлантског пројекта мултикулти БиХ. Исто тако се митом о геноциду у Сребреници покушавају Срби и Република Српска натерати на прихватање централизације институција БиХ, што значи гушење Републике Српске и маргинализацију и дискриминацију Срба преко Дрине.

Davutoglu-527.jpg


Да би тај пројекат успео није било довољно да Међународни суд правде редефинишући дефиницију геноцида Србе жигоше за „геноцид из нехата почињеног на територији једне мале општине над припадницима војних и паравојних формација“ већ и да на тај пропагандни наратив пристане и Србија. Том прихватању ове историјски нетачне и изузетно опасне по националне интересе „самооптужбе“ су доста допринели и људи на врху српске државе, бивши председник Тадић и министар Јеремић. Они су својим посетама Сарајеву и „извињавањима за злочине са српске стране“ дали легитимитет мито о „7000 или 8000 невиних жртава“ (што оспоравају готово сви западни извештаји са терена из тог времена). Поред тога беспотребно и штетно по националне интересе су увукли у балканска питања, па и унутрашњополитичка питања Србије и Турску која је данас све само не српски пријатељ. То је дошло дотле да се министар спољних послова Турске Давутоглу хвалио како су у Истамбулу писали „Деларацију о Сребреници“ која страшно оптужује српски народ и поткопава Републику Српску. Тако је српска спољна политика пала на најниже гране вероватно од када постоји, јер су на тај начин и Тадић и Јеремић довели поново Турску на Балкан и отворили јој врата да се меша и око уређења Босне или око Косова, где представља најагилнијег лобисту сесцесије ове јужне српске покрајине, па чак и у питања у Рашкој области.

Данас када је нови председник направио дуго очекивани од ирационалне мазохистичке и сервилне политике претходног председника према наметању мита о геноциду у Сребреници, на њега су се оечкивано обрушили странци који више од деценију негују тај мит. Но на њега су кренули и домаће испоставе глобалног невладиног сектора који су у успостави и пропагирању мита о српском геноциду имали и до сада улогу „првог ешалона“. Питање је само да ли ће патриотска Србија на овом питању подржати председника који се осмелио да каже не великој историјској лажи која при томе може деценијама које следе да нам буде демоклов мач над главом ако је прихватимо. Исто тако питање је ко може у влади да седи са онима који промовишу отворено да је Република Српска геноцидна творевина, то јест да је створена на темељу наводног геноцида у Сребреници или пак да морамо прихватити сецесију Косова као „реално стање на терену“. Србија је данас на важној раскрсници и они који желе да формирају владу треба о томе да мисле ко ће и са каквом политиком чинити владу, а не да брину само о подели министарстава и јавних предузећа.


... zveckaju oružjem, prete novim sukobima i ratovima i prizivaju/priželjkuju nove zločine i zverstva, stare zločine proslavljaju, a zločince veličaju :rtfm:
 
Zlocin se ne moze pravdati zlocinom.

Nismo vise u fazi krvnih osveta.

Srbi, kao strana koja je optuzena za zlocin, nisu MORALNO KOMPETENTNI da pricaju da li je u Srebrenici bilo zlocina ili nije.

To ce reci Medjunarodni sud u Hagu iza koga stoje UN.

Dopadao se Srbima taj sud ili ne.

Kakva osveta? Samo ti veruj HTV-u i islamskim tv kucama iz trule federacije ...

U Srebrenici je bila bitka koju su islamisti izgubili, sve koji su u borbi poginuli oni su pripisali onim streljanima posle zarobljavanja

Ko nije poginuo u borbi probijao se u onom marsu prema Tuzli

Nije im ni to bilo dovoljno, pa su na spiskove stavljali i zive ljude, pooginule iz 16 ili 18 opstina bivse BiH ... cak i one umrle prirodnom smrcu

Ne bi ti stetilo malo lojalnosti prema svom narodu

Ili mozda ipak bi, mozda ja gresim ...

Ti verujes u ono sta zelis, iz nekog samo tebi poznatog razloga mrzis Srbe

Ne verujes ni kad neko njihov kaze istinu, jer istina te ne zanima, vec samo pljuvanje "svog" naroda

Imas obraz ko da si Hrvat

NULA

 

Back
Top