Dopuna windowsa

odamir1977

Početnik
Poruka
6
Pozdrav svima!
Imam jednu malu molbu za one koji su sa ovim upoznati. Naime radi se o tome da kad reinstaliram windows kako mogu da mu instaliram njegove dopune a da ne moram da ih instaliram jedan po jedan vec da to on nekako sam odradi. Da li je tako nesto moguce da se uradi?
PS: Pre reinstalacije sam sve dopune prebacio u na drugu particiju.
Hvala!

Koliko sam ja upucen tako nesto ne mozes da uradis, sem dopuna sto se tice SP-ova. SP1 SP2..

Jedino ako koristis Autopacher, pa imas te vrste dopuna onda nije problem, a opet kazem da ako si kopirao instalacije sa starog wina sa opcijama sa pocetnim $, to se ne moze..

Svasta, sa ovim se nisam zezao.. Mozda neko ima drugo iskustvo...

Imam jednu malu molbu za one koji su sa ovim upoznati. Naime radi se o tome da kad reinstaliram windows kako mogu da mu instaliram njegove dopune a da ne moram da ih instaliram jedan po jedan vec da to on nekako sam odradi. Da li je tako nesto moguce da se uradi?
PS: Pre reinstalacije sam sve dopune prebacio u na drugu particiju.

Nakon instalacije Microsoft Windows XP (Xperience), i instalacije Windows Service Pack 2 (SP1,SP2) kao sto je kolega GZ napomenuo, postoji nachin i reshenje kako update-ovati putem interneta dodatne service pack-ove, a da se ne instaliraju jedan po jedan.

Na oficijalnom sajtu: Windows Update.
Potrebno je izabrati Custom opciju za instalaciju service pack-ova, a zatim review and install updates. Pre toga mora da se izvrshi validnost samoga Operativnog System-a i da se skine program Microsoft Windows Installer 3.1 velichine 2.5 MB. Samime time sprechava se gubljenje vremena, jer ce automatski skidati i instalirate sve update-e sam bez tvoga prisustva, nakon toga posle ogromne kolichinine instalacije, potrebno je i ekstremno se savetuje restart Operativnog System-a.

Na oficijalnom sajtu: Microsoft-a.
Takodje postoje instalacioni paketi poput Service pack-a 1 i 2 koji su omoguceni za skidanje, kako bi se sprechilo gubljenje vremena prilikom update-a Operativnog System-a putem interneta.

Back