Sapica mala
Primećen član
- Poruka
- 600
Da li vam je nekad pisao poruke dečko od prijateljice i kako ste reagovale na to?Da li ste odma rekle njoj ili ipak ne?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slična situacija pre nekoliko godina. Upozorim je i kažem joj da ako meni može da piše, znači da piše još nekoj. Poslala me u pm, nije mi verovala iako sam joj pokazala poruke.Kasnije sam od drugih ljudi čula da su počeli da žive zajedno, da je počeo da joj brani da izlazi i da je fizički maltretira. Srećom, izvukao je otac iz sveg tog haosa. Posle svega toga mi se javila da mi se izvini, ali nismo nastavile kontakt. A dotični i dan danas hoda slobodno, a koliko znam, ponaša se isto.Meni se to desilo ali nismo bile najbolje prijateljice,i ja budala od šoka prosledim sa datum poruke godina vreme profil slika sve sve njoj stim misleći daju nepravi budalom,ona meni za uzvrat kaze da to nije istina i j.. mi mater i kaze kako ja hoću njih da zavadim...pa jbt koji sam debil odtad nikad vise sad kadbi pisao nzm ko nebi to napravila,što bolji veća si budala
Ko zna zna,ne ko ja i bryaxis ispadnemo budalePreskačem poruke, odma’ pređem na sex.
to sto ti operater salje obavestenje o racunu ne znaci da ti se neko udvara !Da, rekla sam joj. I ništa, ja kriva, on fini, pogrešno sam ga razumela. Otad, blok takve i ogromna distanca po cenu prekida prijateljstva.
Pa ono kad hoćeš da budeš čovek.Ko zna zna,ne ko ja i bryaxis ispadnemo budale
To si u pravu al zavisi kakva si osoba koliko god dasi zaljubljen,meni kad bih tako se desilo ja nebi nikad vise imala poverenja u tu osobu i nebi sa njim mogla ostati i živeti nedaj boze dalje,navukla bih ga dase dokaže jel takav stvarno.Najgore od svega je to što zaljubljena osoba vrlo često i pored dokaza neće verovati da se tako nešto zaista desilo, tako da i kad kažete imaćete situaciju samo da se neko posvađa sa vama.
to sto ti operater salje obavestenje o racunu ne znaci da ti se neko udvara !
To si u pravu al zavisi kakva si osoba koliko god dasi zaljubljen,meni kad bih tako se desilo ja nebi nikad vise imala poverenja u tu osobu i nebi sa njim mogla ostati i živeti nedaj boze dalje,navukla bih ga dase dokaže jel takav stvarno.
Preskačem poruke, odma’ pređem na sex.
Da nije tebe, ostala bih doživotno glupa, hvala što si tu, za meneto sto ti operater salje obavestenje o racunu ne znaci da ti se neko udvara !
Otkud sam ja znala ko je čiji dečko.Da li vam je nekad pisao poruke dečko od prijateljice i kako ste reagovale na to?Da li ste odma rekle njoj ili ipak ne?
Nije mi nikad pisao dečko od prijateljice jbgDa li vam je nekad pisao poruke dečko od prijateljice i kako ste reagovale na to?Da li ste odma rekle njoj ili ipak ne?
Dobro onda nemaš šta komentarisati ako nije napišeš ako jesteNije mi nikad pisao dečko od prijateljice jbg
ali imam potrebu da komentarišem čak i kad ne znam šta rećiDobro onda nemaš šta komentarisati ako nije napišeš ako jeste
ali imam potrebu da komentarišem čak i kad ne znam šta reći