Dopisivanje

Meni se to desilo ali nismo bile najbolje prijateljice,i ja budala od šoka prosledim sa datum poruke godina vreme profil slika sve sve njoj stim misleći daju nepravi budalom,ona meni za uzvrat kaze da to nije istina i j.. mi mater i kaze kako ja hoću njih da zavadim...pa jbt koji sam debil odtad nikad vise sad kadbi pisao nzm ko nebi to napravila,što bolji veća si budala:rtfm::roll:

Meni se to desilo ali nismo bile najbolje prijateljice,i ja budala od šoka prosledim sa datum poruke godina vreme profil slika sve sve njoj stim misleći daju nepravi budalom,ona meni za uzvrat kaze da to nije istina i j.. mi mater i kaze kako ja hoću njih da zavadim...pa jbt koji sam debil odtad nikad vise sad kadbi pisao nzm ko nebi to napravila,što bolji veća si budala:rtfm::roll:
Slična situacija pre nekoliko godina. Upozorim je i kažem joj da ako meni može da piše, znači da piše još nekoj. Poslala me u pm, nije mi verovala iako sam joj pokazala poruke.Kasnije sam od drugih ljudi čula da su počeli da žive zajedno, da je počeo da joj brani da izlazi i da je fizički maltretira. Srećom, izvukao je otac iz sveg tog haosa. Posle svega toga mi se javila da mi se izvini, ali nismo nastavile kontakt. A dotični i dan danas hoda slobodno, a koliko znam, ponaša se isto.

Najgore od svega je to što zaljubljena osoba vrlo često i pored dokaza neće verovati da se tako nešto zaista desilo, tako da i kad kažete imaćete situaciju samo da se neko posvađa sa vama.
To si u pravu al zavisi kakva si osoba koliko god dasi zaljubljen,meni kad bih tako se desilo ja nebi nikad vise imala poverenja u tu osobu i nebi sa njim mogla ostati i živeti nedaj boze dalje,navukla bih ga dase dokaže jel takav stvarno.

To si u pravu al zavisi kakva si osoba koliko god dasi zaljubljen,meni kad bih tako se desilo ja nebi nikad vise imala poverenja u tu osobu i nebi sa njim mogla ostati i živeti nedaj boze dalje,navukla bih ga dase dokaže jel takav stvarno.

Zavisi kakva si osoba, ali uglavnom kad sugerišeš nešto prijatelju da ta osoba nije za njega/nju, da ga/je vara, da ovo i ono, obično ispadne ono "ma, ne znaš ti, on/a je ovo i ono" i ti ispadneš grbav u celoj toj priči.

Retko ko je u mogućnosti da naročito u zaljubljenom periodu gleda kroz racionalne oči, čak i kad im doneseš dokaz.

Ima svakakvih osoba ja nebi mogla,imala sam situacija sa mužom,ali to opet zavisi kako je čovek dali želi drugu,dobije poruku na tada fb i postoje pošten samo prosledi meni pokaže i blokira,pošto sam i ja imala njegov nalog a on moj,i nema svadje...

Back