Зоки
Legenda
- Poruka
- 50.978
crkla mi veš mašina, kako da operem tange na ruke?
Hvala
Hvala
el ti ne ostane žut kanap?progutaj tange i deterdžent pa kad počneš da kenjaš nemoj brzo da iskenjaš nego vuci polako na mom si odskako
crkla mi veš mašina, kako da operem tange na ruke?
Hvala
ne znam pitaj ovu ružnuel ti ne ostane žut kanap?
tako jep.s ako si mushko i nosish tange treba te ubiti
tako je
inače Ruki jel briješ čku ili furaš šubaru?
zoki tje mi netjemotema je o tangama
p.s da znate da tje da fasujete hemoroide od tog kanapa
![]()
zoki tje mi netjemo
inače esi mi dobro![]()
okaj nego kakotachno
jesam dobro sam ovo ono vamo tamo al sve u svemu dobro
kako si ti !? sve okay!?
okaj nego kako
jebesh li neshto pomalo
chuvaj se korone zdravlje nam je najvazhnije :******ponekad nadjem vremena pa ebem u zdrav mozak ali i za to sve manje nadjem vremena![]()
chuvaj se korone zdravlje nam je najvazhnije :******
Chuvam se kolko mogu pod maskom sam od marta vetj
chuvaj se i ti![]()
xixixixiChuvam se kolko mogu pod maskom sam od marta 1992 vetj
chuvaj se i ti![]()
xixixixi
Progutaj ti moj ***** pa kad počneš da kenjaš nemoj polako nego iskenjaj brzo na mom si se smrzo xixixixixiprogutaj tange i deterdžent pa kad počneš da kenjaš nemoj brzo da iskenjaš nego vuci polako na mom si odskako
na mom si visioProgutaj ti moj ***** pa kad počneš da kenjaš nemoj polako nego iskenjaj brzo na mom si se smrzo xixixixixi
Ja sam lud, a vi svi budite zbunjeniJa mislim da su sada svi zbunjeni posle ove bizarne trojke.
Ma i ja se jos uvek premisljam.Ja sam lud, a vi svi budite zbunjeni
Odseces tanak komad sapuna pa ga stavis medju guzove (spoljna upotreba,ne klizma).I energicnim hodom prosetas kilometar,ako su fleke jace kilometar ipo.crkla mi veš mašina, kako da operem tange na ruke?
Hvala
Eebe lud zbunjenog dok zbunjen ne poludi pa zbuni ludog?Ja sam lud, a vi svi budite zbunjeni