Донета одлука о реконструкцији Владе Републике Србије

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Званично саопштење Кабинета председника Владе Републике Србије, господина Мирка Цветковића:

У понедељак, 14.02.2011. почеће дуго најављивана реконструкција Владе Републике Србије. Реконструкцијом ће прво бити обухваћен кабинет председника Владе у Немањиној 11 а затим и зграде већине министарстава у Немањиној улици од броја 22-26 као и зграда Министарства финансија Републике Србије у улици Кнеза Милоша бр. 20.

Реконструкција кабинета председника Владе обухватаће следеће радове: Прво ће се изнети новогодишња јелка и украси а затим ће се све фотеље и гарнитуре у кабинету пресвући новом кожом. Телећа кожа ће се заменити свињском која је боља и квалитетнија. Ормар ће се померити 2 метра улево да би могао да стане нов плазма ТВ екран који ће заменити стари телевизор а радни сто ће се удаљити још метар од прозора да би се избегло шпијунирање путем опреме на комбију. Опрема за прислушкивање ће се заменити новом а уместо челичних антеница ће се поставити оне од росваја. Сто од букве ће се заменити столом од трешњиног дрвета које је отпорније на земљотресе и падове.

У сали за седнице Владе ће се извшити следеће реконструкције: Избациће се кожне столице а убацити кожне фотеље које ће такође бити од свињске коже А класе и то са металним постољем и дрвеним рукохватом. Уместо поред шефице кабинета председника Владе, министар Динкић ће седети поред министра Драгина а Кркобабић ће се преместити на позицију одмах поред врата због потребе за честим обиласком WC-а у Влади. Донеће се још једна фотеља за Драгана Марковића Палму који ће седети између министара Драгина и Слободана Милосављевића. Позваћемо стручне службе да хируршким путем одвоје бившег министра здравља Томицу Милосављевића од фотеље. Ако то не буде могуће, бићемо принуђени да позовемо завариваче да га путем електролизе помоћу аноде и катоде одвоје од фотеље. Ново место господина Дачића у Влади Србије ће бити кухиња. Уместо Мирка Цветковића седницама Владе ће председавати господин Мирослав Мишковић да би се уштедело гориво и остали путни трошкови од центра Београда до Новог Београда, због честих одлазака премијера у Делта Холдинг код Мирослава Мишковића на консултације, а и због бржег и ефикаснијег рада Владе. Своје место у сали за седнице Владе Републике Србије имаће и по један представник ЕУ и Америке.

Реконструкција министарстава ће се одвијати на следећи начин: У зграду министарства здравља ће се унети нова фотеља пошто је досадашња фотеља господина Томице Милосављевића практично неупотребљива. У министарство трговине ће се унети нови теписи и слике неколико познатих српских трговаца међу којима ће највећа бити фотографија господина Мирослава Мишковића који је ипак дао највећи допринос развоју трговинског сектора у Србији. У министарству за инфраструктуру, тј. у кабинету министра Мркоњића ће се због дотрајалости услед зуба времена слика Слободана Милошевића заменити сликом Бориса Тадића. Фотеља господина Мркоњића ће cе заменити новом и већом пошто је стара пукла.

У министарству за НИП компјутерски сто ће се померити 7 метара удесно а сточић ће се поставити између левог зида и врата. У министарству одбране ће се заменити оквир за врата уместо ког ће се поставити пола метра виши. Осим тога, на десни зид ће се поставити велика застава НАТО-а. У кабинету господина Кркобабића, све мумије ће се померити 5 метара улево а уместо фигуре Рамзеса III ће се поставити фигура Тутанкамона. Слика Хоснија Мубарака ће се скинути са зида и уместо ње ставити слика Томе Николића.

Највећу реконструкцију ће претрпети кабинет министра Јеремића који ће осим кречења бити изложен комплетном реновирању укључујући унутрашњу изолацију, промену електричних и водоводних инсталација као и промену пода. Уместо паркета ће се поставити пливајући под. У министарству рударства и енергетике ће се заменити лустер а уместо на угаљ кабинет министра ће се грејати на дрва. Разлог овоме је несташица угља из Колубаре, а дрва за министра Шкундрића ће цепати лично његов партијски друг Мркоњић а у томе ће му помагати и Велимир Илић. У министарству финансија ће већи трезори бити замењени мањим, а поред њих ће бити промењен и кауч.

Реконструкција Владе ће бити завршена 31. фебруара 2014. године у 12h.

www.srbija.gov.rs

:rotf:
 
Poslednja izmena:

zplja

Poznat
Poruka
7.688
У министарству за НИП компјутерски сто ће се померити 7 метара удесно а сточић ће се поставити између левог зида и врата.

Ово је опасна дезинформација, јер се сточић већ налази на месту који предвиђа реконструкција. :rtfm:
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.