Роле
Poznat
- Poruka
- 9.843
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čemu tolika briga oko Čeha, taman da malo spuste nos, par njih koje sam upoznao ovde su se povodom članstva u EU držali kao da su zagospodarili Kosmosom. Mali je to pad u odnosu na ono što tih nekoliko zaslužuje.Carine na uvoz u SAD, koje je najavio novoizabrani predsednik Donald Tramp, najviše će od zemalja EU pogoditi Češku i Irsku, uz predviđeni pad češkog BDP-a od 3,5 odsto do 2027. godine, što će iznositi 11,61 milijardu evra. Prema procenama, svako domaćinstvo u Češkoj će zbog ovih carina godišnje gubiti oko 3.700 evra, piše Mlada fronta Dnes.
https://nova.rs/vesti/svet/trampove-carine-kostaju-ceska-domacinstva-3-700-evra-godisnje/
Ma ljubomoran Trump sto vUCIC ima vise para od njega.Tramp je sa Vučićem namenski hteo da pokaže da nisu jednaki, da je Vučić negde nižeg statusa, odnosno poniženog statusa.
Amerikanci su svesni da zive mnogo losije nego nekad
Nije ti jasno, ali se nisi potrudio da saznaš, dakle, ne zanima te.Ja sam navijao za drugaricu Kamalu i civil war , nije mi jasno kako je ovako glatko izgubila kada su CNN ankete predviđale pobedu, tesnu ali pobedu.
#teskoe
Onako okvirno, svi.Ja ne znam ko na svetu danas zivi ekonomski bolje nego ranije? Samo mozda bivse kolonije.
svaka cast, ja sam smeo, bajden pedofil je sklonjen, a ocekivanja su nam ogromna, tako da pozdrvaljam temu, i ja cu se nastaviti potom..., sada samo da kazem da nastavljamao agendu MAGA, uvodimo sa Kenedijem agendu MAHA, fejk njuz smo satrli jos u prvom mandatu, a sada se ustremljujemo na onu koji nazivate dubokom drzavom, za koju ja tvrdim da ni ne postoji uopste, ali nema veze, da je satremo bice nam gust - vracamo se na nas sajt sa prvog mandata https://www.thegatewaypundit.com/Čestitam Donald Trump na podršci gradjana Amerike , nisam mogao a ovde ni smeo ranije.
.A kada bude bila prodje inaguaracija onda ću napisati post.
nego sta, maha agenda ce da prodrma kavez prehrambenoj i vakser industriji - za pocetak, a posle cemo da vidimo
pa nego kako? mi ameri ne mozemo da se ustremimo na kinu dok prvo potpuno ne porazimo eu., aljek siftar nemoj uopste da sanja neki litijum da ce da da solcu - nece se desiti, samo ce nas isprovocirati da ga srusimo jednom za svagda, a ako je pametan odustace od litijumaNeka se EU oprosti od industrije koja im je preostala:
sta me bre 'vatas za ruku babohebac? si normalan? s'a glumis bajdena koji mazi crnca po ruci? jo', ludaka?
nego sta, maha agenda ce da prodrma kavez prehrambenoj i vakser industriji - za pocetak, a posle cemo da vidimo
jel tramp ima mandat da postavi nasu tulsicu za glavu obavestajnih agencija? ima!Џефри Сакс: Да ли би ЦИА извела напад хемијским оружјем само да би оклеветала Асада?
jel tramp ima mandat da postavi nasu tulsicu za glavu obavestajnih agencija? ima!
sta ce oni da urade osim sto vec cvile za milost?> NISTA.
enjoy the ride
Sad sam sazno.Nije ti jasno, ali se nisi potrudio da saznaš, dakle, ne zanima te.
Opet pišem.svaka cast, ja sam smeo, bajden pedofil je sklonjen, a ocekivanja su nam ogromna, tako da pozdrvaljam temu, i ja cu se nastaviti potom..., sada samo da kazem da nastavljamao agendu MAGA, uvodimo sa Kenedijem agendu MAHA, fejk njuz smo satrli jos u prvom mandatu, a sada se ustremljujemo na onu koji nazivate dubokom drzavom, za koju ja tvrdim da ni ne postoji uopste, ali nema veze, da je satremo bice nam gust - vracamo se na nas sajt sa prvog mandata https://www.thegatewaypundit.com/
sta reci? slede fajrovanja, ima da leti perje, i da ih razjurimo sve, - za pocetak, a posle cemo da vidimo
REPORT: Trump Can Fire Anyone in DC He Wants to, Thanks to What the Democrats Did to Sean Spicer in 2021