Доналд Трамп Млађи данас у Бањалуци, безбедност подигнута на висок ниво

https://www.rtv.rs/sr_ci/region/don...zbednost-podignuta-na-visok-nivo_1705634.html

http://www.nspm.rs/hronika/donald-t...aluci-bezbednost-podignuta-na-visok-nivo.html

БАЊАЛУКА - Доналд Трамп Млађи, син америчког председника Доналда Трампа долази данас у посету Бањалуци где ће се састати са привредницима из Републике Српске, и са њима разговарати о могућностима сарадње и инвестирања.

Трамп Млађи би требало да у Банском двору, одржи панел дискусију, преноси РТРС.
904z509_-Donald-Trump-Jr.jpg

Министар унутрашњих послова Жељко Будимир каже да ће безбедност бити на високом и професионалном нивоу и да МУП ради у складу са својим мерама и радњама које предузимају када долазе све ВИП личности.

Због обезбеђења несметаног боравка и кретања високе америчке делегације која је данас у посети Републици Српској, издата је забрана саобраћаја за сва моторна возила преко 7,5 тона масе, од 10 до 24 часа на деоницама Бањалука - Маховљани - Александровац - Клашнице - Бањалука, ауто-путу на деоници Градишка Бањалука, свим улицама на територији града Бањалука и локалном путу Крнете - Бакинци.

(Танјуг)
Da nije mozda placen parama RS da dodje i pusti par floskula?

Ne znam šta da ti kažem dok su u prošlosti susJedi lobirali u SAD protiv Srba i to je predstavljana kao suštinska pobeda i glavni promašaj srpske spoljne politike ja teško mogu ovo smatrati nebitnim.
Donald Tramp Junior je izvršni potpredsjednik porodične kompanije Trump Organization i jedan od najistaknutijih političkih promotera politike svog oca.

Iako nema formalnu funkciju u američkoj administraciji, aktivno je učestvovao u predsjedničkim kampanjama Donalda Trampa u oba mandata, kroz javne nastupe, predizborne skupove i medijske aktivnosti.

Tramp mlađi nema zvaničnu ulogu u donošenju odluka administracije SAD-a, uključujući i pitanja spoljne politike i aktuelne sukobe na Bliskom istoku.

Njegova uloga ograničena je na političku podršku i javno djelovanje.

Osim političkog angažmana, Tramp Junior, kao izvršni potpredsjednik Trump Organization, rukovodi kompanijom koja upravlja hotelima, poslovnim i stambenim kompleksima, golf terenima i brend licencama širom svijeta.

U toj ulozi često učestvuje u razgovorima o investicijama i poslovnim projektima, uključujući kontakte u Evropi.

U više navrata prethodno je boravio u Srbiji, najprije u septembru 2024. godine kada se sastao s biznismenima u Beogradu.

Potom je u martu 2025. godine razgovarao je s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, dok je krajem aprila iste godine ponovo boravio u Beogradu na sastancima s predstavnicima poslovne zajednice.

Znaš ono u školi kada je loš učenik učitelj mu podvuče samo par bitnih rečenica.

Donald Tramp Junior je izvršni potpredsjednik porodične kompanije Trump Organization i jedan od najistaknutijih političkih promotera politike svog oca.

Iako nema formalnu funkciju u američkoj administraciji, aktivno je učestvovao u predsjedničkim kampanjama Donalda Trampa u oba mandata, kroz javne nastupe, predizborne skupove i medijske aktivnosti.

Tramp mlađi nema zvaničnu ulogu u donošenju odluka administracije SAD-a, uključujući i pitanja spoljne politike i aktuelne sukobe na Bliskom istoku.

Njegova uloga ograničena je na političku podršku i javno djelovanje.

Osim političkog angažmana, Tramp Junior, kao izvršni potpredsjednik Trump Organization, rukovodi kompanijom koja upravlja hotelima, poslovnim i stambenim kompleksima, golf terenima i brend licencama širom svijeta.

U toj ulozi često učestvuje u razgovorima o investicijama i poslovnim projektima, uključujući kontakte u Evropi.

U više navrata prethodno je boravio u Srbiji, najprije u septembru 2024. godine kada se sastao s biznismenima u Beogradu.

Potom je u martu 2025. godine razgovarao je s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, dok je krajem aprila iste godine ponovo boravio u Beogradu na sastancima s predstavnicima poslovne zajednice.

Znaš ono u školi kada je loš učenik učitelj mu podvuče samo par bitnih rečenica.
Pogrešna analiza. Trampovi su biznismeni milijarderi. Hotelijeri, vlasnici kazina, investitori i graditelji oblakodera.
Za Trampovu porodicu lično je ovo što si nabrojala daleko bitnije pitanje od funkcije u SAD vladi da ne govorim da je Junior ceo život upravo ovo radio.
Trampova porodica će iskoristiti njegov mandat za stvaranje uslova za dodatno bogaćenje to je sigurno.
Na primer imaće priliku da gradi zgrade i hotele po svetu. Ja lično ne vidim šta ima toliko atraktivno u RS za njega, ali ako je Dodik uspeo da ga dovede znači da nešto postoji.

Na primer, građevinske firme iz Banjaluke će ići da gradi u renoviranju Gaze ili hotele po svetu za Trampovu porodicu.
Win-Win scenario. Sad ne znam i ovo je čista moja apstrakcija, ali ja ovde ne vidim ništa loše za Republiku Srpsku.

Pogrešna analiza. Trampovi su biznismeni milijarderi. Hotelijeri, vlasnici kazina, investitori i graditelji oblakodera.
Za Trampovu porodicu lično je ovo što si nabrojala daleko bitnije pitanje od funkcije u SAD vladi da ne govorim da je Junior ceo život upravo ovo radio.
Trampova porodica će iskoristiti njegov mandat za stvaranje uslova za dodatno bogaćenje to je sigurno.
Na primer imaće priliku da gradi zgrade i hotele po svetu. Ja lično ne vidim šta ima toliko atraktivno u RS za njega, ali ako je Dodik uspeo da ga dovede znači da nešto postoji.

Na primer, građevinske firme iz Banjaluke će ići da gradi u renoviranju Gaze ili hotele po svetu za Trampovu porodicu.
Win-Win scenario. Sad ne znam i ovo je čista moja apstrakcija, ali ja ovde ne vidim ništa loše za Republiku Srpsku.
Zašto je bio i u posjeti Vučiću? Da ga vidi i popije koju čašu vina?!
Tip je nakupac, gleda gdje šta ima povoljno i ispod tezge.

Nije zanemarljivo i što je sin čovjeka koji je izrekao ovo:
Cijela jedna civilizacija će večeras umrijeti i nikada se više neće vratiti.

Neće proći nekažnjeno za ove riječi. Na pogrešnoj smo strani! Pljuvaće nas opet!

Nije zanemarljivo i što je sin čovjeka koji je izrekao ovo:
Cijela jedna civilizacija će večeras umrijeti i nikada se više neće vratiti.

Neće proći nekažnjeno za ove riječi. Na pogrešnoj smo strani! Pljuvaće nas opet!

Nismo pucali samo trgovali. Nismo na pogrešnoj strani. Svet će vremenom krenuti mnogo da mrzi islam to je sigurno.
Ako misliš da će se ovoliki terorizam i kriminal dugoročno održati pod plaštom tolerancije i multikulturalizma mislim da si naivna.

Nismo pucali samo trgovali. Nismo na pogrešnoj strani. Svet će vremenom krenuti mnogo da mrzi islam to je sigurno.
Ako misliš da će se ovoliki terorizam i kriminal dugoročno održati pod plaštom tolerancije i multikulturalizma mislim da si naivna.
A zašto misliš da muslimani širom svijeta trebaju biti podređeni hrišćanima?
Zašto da mrzim Islam? Različitosti obogaćuju svijet.
Više je zla svijetu donijelo hrišćanstvo nego islam, ako ćemo istinu da pišemo.
Multikulturalizam je za urbana mjesta, ostali neka žive ,,svoj,, život.

Više je zla svijetu donijelo hrišćanstvo nego islam, ako ćemo istinu da pišemo.

Ma sigurno ovo piši na srpskom forumu gde smo svi bili robovi turskog sultana i njegovi janičari koji su plaćali danak u krvi.
Ja nešto ne bih žalio za tim vremenima i mislim da su Zapadna Civilizacija i industrijska revolucija doneli najveći procvat čovečanstva u svetu.
Te priče o zlu zapadnog kolonijalizma kada u smo u sopstvenom našem dvorištu videli turski i islamski kolonijalizam ja sigurno neću prihvatiti.

Da ti nisi možda iz BeHa i voliš majčicu Tursku i sultana Erdogana?;)

tip je pre svega odgojen i vaspitan od jednog od glavnih glumaca EPSTINOVOG kanibalsko pedofilskog horora

pa kao tatko vodi biznis jel, putuje po svetu...

drzati tinejdzerke u banja luci sto dalje od sina epstinovog horora!

Ma sigurno ovo piši na srpskom forumu gde smo svi bili robovi turskog sultana i njegovi janičari koji su plaćali danak u krvi.
92ge su usa krvnici zarad svog interesa i love od irana i ostalih radikalnih islamista podrzali sultaniste...

99te su usa krvnici ubijali nasu decu na nosama zarad siftarskih islamistickih terorista

to si zaborvio jel de...

92ge su usa krvnici zarad svog interesa i love od irana i ostalih radikalnih islamista podrzali sultaniste...

99te su usa krvnici ubijali nasu decu na nosama zarad siftarskih islamistickih terorista

to si zaborvio jel de...
Kad je propao Prvi srpski ustanak armije iz Bosne i Turske su uništile oko trećinu celokupnog srpskog stanovništva.
U poređenju sa tim NATO bombardovanje je sitna čarka i pucanje praćkom. Trebao bi da razumeš kvantitet sukoba.
A takođe da razumeš i sa kim bi Srbi mogli da ostvare normalne odnose i uslove, a ko bi nam bio opasan i smrtni neprijatelj.

Zamisli situaciju kada bi Turska bili moćni kao što su SAD sada, a bili su svojevremeno strah i trepet za Evropu kada su opsedali Beč i imali imperiju na 3 kontinenta.
Tu bi naša deca mogla da budu samo janjičari.

Ja nešto ne bih žalio za tim vremenima i mislim da su Zapadna Civilizacija i industrijska revolucija doneli najveći procvat čovečanstva u svetu.
Te priče o zlu zapadnog kolonijalizma kada u smo u sopstvenom našem dvorištu videli turski i islamski kolonijalizam ja sigurno neću prihvatiti.

Da ti nisi možda iz BeHa i voliš majčicu Tursku i sultana Erdogana?;)
Nisam govorila za Balkan, mislila sam uopšte na svijetu.... globalno.
Hvala ti na toj zapadnoj demokratiji. Davno sam je dešifrovala.
Neki dan gledam dokumentarac na TV-u, pod naslovom:

Democratic Republic of the Congo​

Ništa gore, zvjerskije, neljudsko itd. nisam do tada vidjela. Demokratska republika?! To demokratska treba označiti kao znak opasnosti po život!
Nisam, nemam nikakvog dodira sa muslimanima, da sada ne objašnjavam, ali su mi ljudi kao ljudi. Svugdje imaš kukolja.

Nisam govorila za Balkan, mislila sam uopšte na svijetu.... globalno.
Hvala ti na toj zapadnoj demokratiji. Davno sam je dešifrovala.
Neki dan gledam dokumentarac na TV-u, pod naslovom:

Democratic Republic of the Congo​

Ništa gore, zvjerskije, neljudsko itd. nisam do tada vidjela. Demokratska republika?! To demokratska treba označiti kao znak opasnosti po život!
Nisam, nemam nikakvog dodira sa muslimanima, da sada ne objašnjavam, ali su mi ljudi kao ljudi. Svugdje imaš kukolja.
Afrika je ludnica koja nema veze sa Zapadom već sa njihovim plemenskim i svakim drugim sukobima.

Back