Доналд Трамп Млађи данас у Бањалуци, безбедност подигнута на висок ниво

Svi cemo tamo. Samo u razlicita odjeljenja. Ja cu ono zlatno, suncem okupano, a ti ces s onim cikom sto ima rogove.
Tvoj odjel. :hahaha:
657395399_1670890097514606_4492387849146642319_n.jpg

Taj klaun Trump Junior je doslovno stavio cijenu s kojom ga možeš unajmiti. Čovjek posjet naplaćuje 100-200k dolara a video konferenciju od 50-100k. :roll:

Onaj drugi zgrće pare na dionicama prije i poslije neke Trumpove provale, a ovaj drugi ide po svijetu i naplaćuje imbecilima svoju prisutnost.
eto, nek i federacija plati 200k dolara i dzunior dodje lijepo kod njih, pa nek se i federacija kurchi..

eto, nek i federacija plati 200k dolara i dzunior dodje lijepo kod njih, pa nek se i federacija kurchi..
Pa nek plati. Je.e mi se. Moj komentar je bio u kontekstu famoznih opservacija kako je Mile Partner poštovan od Amera i kako je ovaj posjet svojevrsna geopoliticka poruka.

Kad ono, upišeš u obrazac adresu gdje da dođe, uplatiš lovu, on se pojavi i baljezga po svome.

Dodik je od Amera dobio jasnu uputu što mora raditi, i toga se drži, a Ameri sigurno neće dozvoliti cijepkanje BIH i rušenje Daytona.

Pa nek plati. Je.e mi se. Moj komentar je bio u kontekstu famoznih opservacija kako je Mile Partner poštovan od Amera i kako je ovaj posjet svojevrsna geopoliticka poruka.

Kad ono, upišeš u obrazac adresu gdje da dođe, uplatiš lovu, on se pojavi i baljezga po svome.

Dodik je od Amera dobio jasnu uputu što mora raditi, i toga se drži, a Ameri sigurno neće dozvoliti cijepkanje BIH i rušenje Daytona.
niko nije nista upiso u obrazac adresu i platio da dzunior svira pod satorom..doso dzunior da ulozi lovu u auto put..

Klint Istvud, izrazio zelju da umre u Srbiji...trenutno ima 95g, rodjen je u proslom veku, davne 1930g...AV, pozvao ga, da poseti Srbiju...dobice besplatnu parcelu broj 123/34 u selu Donje Brijanje...to bi bila velika razvojna sansa Srbije, u grobarskom biznisu...da bi umro, mora se uplatiti donacija za Nasu Decu i Kuma...kum slupao Meklaren

Back