- Poruka
- 19.416
Svi cemo tamo. Samo u razlicita odjeljenja. Ja cu ono zlatno, suncem okupano, a ti ces s onim cikom sto ima rogove.I sad on svira,al na drugom svijetu.
Neka ga tamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi cemo tamo. Samo u razlicita odjeljenja. Ja cu ono zlatno, suncem okupano, a ti ces s onim cikom sto ima rogove.I sad on svira,al na drugom svijetu.
Neka ga tamo.
Kukam na ljude. Nisu normalni.E pa super.Šta onda kukaš da ti je loše?
Tvoj odjel.Svi cemo tamo. Samo u razlicita odjeljenja. Ja cu ono zlatno, suncem okupano, a ti ces s onim cikom sto ima rogove.
Ajde,al u titino vrijeme nisi kukala?!Kukam na ljude. Nisu normalni.
Kukam I na platu. Necu pola plate, nego cijelu.
Ti si citao samo onu ,, O kako sam zdrmo Djuku, ko zemljotres Banjaluku,,!Ja sam čito Jugo,Jugo nećeš dugo.![]()
Nisam. Bila sam mala. Divno djetinjstvo.Ajde,al u titino vrijeme nisi kukala?!
eto, nek i federacija plati 200k dolara i dzunior dodje lijepo kod njih, pa nek se i federacija kurchi..Taj klaun Trump Junior je doslovno stavio cijenu s kojom ga možeš unajmiti. Čovjek posjet naplaćuje 100-200k dolara a video konferenciju od 50-100k.
Onaj drugi zgrće pare na dionicama prije i poslije neke Trumpove provale, a ovaj drugi ide po svijetu i naplaćuje imbecilima svoju prisutnost.
Ne,ne Jugo,Jugo nećeš dugo.Ti si citao samo onu ,, O kako sam zdrmo Djuku, ko zemljotres Banjaluku,,!
Bosonogo?Nisam. Bila sam mala. Divno djetinjstvo.

Budimo realni, samo si dvije generacije odmakao od majmuna
Ako ćemo bit još realniji ti si u generaciji krapinskog pračovjeka.Budimo realni, samo si dvije generacije odmakao od majmuna
E, moj Simo! Da znas crko bi od muke!Bosonogo?![]()
Pa nek plati. Je.e mi se. Moj komentar je bio u kontekstu famoznih opservacija kako je Mile Partner poštovan od Amera i kako je ovaj posjet svojevrsna geopoliticka poruka.eto, nek i federacija plati 200k dolara i dzunior dodje lijepo kod njih, pa nek se i federacija kurchi..
Ciciban znao sam.E, moj Simo! Da znas crko bi od muke!
Simecki, Ciciban, Peko, Borivi, Astra ..

Novi sam pa ne znam, odakle je dušebrižnik...iz Šehera ili iz Kruga dvojke?Ne brinite vi za nas![]()
niko nije nista upiso u obrazac adresu i platio da dzunior svira pod satorom..doso dzunior da ulozi lovu u auto put..Pa nek plati. Je.e mi se. Moj komentar je bio u kontekstu famoznih opservacija kako je Mile Partner poštovan od Amera i kako je ovaj posjet svojevrsna geopoliticka poruka.
Kad ono, upišeš u obrazac adresu gdje da dođe, uplatiš lovu, on se pojavi i baljezga po svome.
Dodik je od Amera dobio jasnu uputu što mora raditi, i toga se drži, a Ameri sigurno neće dozvoliti cijepkanje BIH i rušenje Daytona.
Kad bi baba da bude deda cist primerBudimo realni, samo si dvije generacije odmakao od majmuna
Novi sam pa ne znam, odakle je dušebrižnik...iz Šehera ili iz Kruga dvojke?
Predizborna prica!niko nije nista upiso u obrazac adresu i platio da dzunior svira pod satorom..doso dzunior da ulozi lovu u auto put..
Dede ti moga, porucio ti Simo.Kad bi baba da bude deda cist primer![]()
Cekaj ,ne razumem SESELJ je vas a on je za Iran? Mada je on uvek promasivao.Ma baca i vas da se ne lazemo![]()
Dodik se verovatno dodvorava svima. Jevrejski lobi bi trebao da je dosta jak i Dodik je super sa Izraelcima.Da, eto dopali se Trampu i malom.
Amerikanci ih preziru, a mi ih dovlacimo na izlozbu i jos dobro platimo.
Ko je uspavao stanovnistvo sirom planete?
Trumpov sin stigao u Banju Luku, na aerodromu ga dočekao Igor Dodik