Donald Tramp je pedofil i osuđeni silovatelj!": Slavni glumac izneo stravične optužbe u javnost

Vlad88

Iskusan
Poruka
6.229
Poznati glumac Mark Rafalo izneo je na crvenom tepihu Zlatnih globusa stravične stvari na račun američkog predsednika, kojeg, moramo priznati, ne voli većina javnih ličnosti u toj zemlji.

"Nalazimo se usred rata s Venezuelom, zemljom koju smo ilegalno napali. On poručuje svetu da mu međunarodno pravo nije važno. Jedino što mu je važno jeste njegov vlastiti moral, a reč je o osuđenom kriminalcu, osuđenom silovatelju.“

Rafalo je nastavio s još oštrijim optužbama:

"On je pedofil. On je najgori čovek. Ako sudbinu najmoćnije zemlje na svetu prepuštamo moralu takvog čoveka, onda smo svi u ozbiljnoj nevolji."

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tr...-da-je-donald-tramp-pedofil-i-silovatelj.html

Sta vi mislite da li je Trampara pedofil ?

Ја мислим да је овај глумац Воук идеолог. Ако се испостави заиста да је педофил, то је друга ствар. И зашто ви Трампа болело уво за међународно право још од деведесетих, кад су каубоји лупали ракетама по Србији и тровали децу радиоактивном муницијом. Тад се, занимљиво, овај глуац није јавио да критикује Клинтона. Зато су Клитона критиковали јоги-летачи из Земуна, и једни мало друштванце покрај једног дрвеног моста. Без зазора и веома прпошно и храбро. Овај глумац није смео. Е сад, пошто су сви џендери и цео холивуд ротив Трампа, ајде и он мало да досоли.

Poznati glumac Mark Rafalo izneo je na crvenom tepihu Zlatnih globusa stravične stvari na račun američkog predsednika, kojeg, moramo priznati, ne voli većina javnih ličnosti u toj zemlji.

"Nalazimo se usred rata s Venezuelom, zemljom koju smo ilegalno napali. On poručuje svetu da mu međunarodno pravo nije važno. Jedino što mu je važno jeste njegov vlastiti moral, a reč je o osuđenom kriminalcu, osuđenom silovatelju.“

"On je pedofil. On je najgori čovek. Ako sudbinu najmoćnije zemlje na svetu prepuštamo moralu takvog čoveka, onda smo svi u ozbiljnoj nevolji."

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tr...-da-je-donald-tramp-pedofil-i-silovatelj.html

Mislim da je jako nebitno sta jedan glumac misli, posebno kad iznosi ovakve tvrdnje bez ikakvog dokaza. Posle kad popije tuzbu bice "pa nisam ja to tako mislio, izvadjeno iz konteksta blah blah blah"

mondo je juče kupljen od vuçiçevog mts telekoma. Nije me zanimao ni pre ali još jedan qurir i b52 u najavi.
"osuđeni silovatelj" Kada, gde ????
Njake mi se od tih "poznatih" glumaca.
Na šta sve ljudi klikaju na net-u

Glumac, sportista, pevač .. su u diktatorskim (i ne samo) režimima podignuti na nivo koji diktatorima služi da zamajavaju raju da raja ne misli o svojim problemima.
Dok su bogati, obrazovani, naučnici, inženjeri, doktori..bili na tribinama i dvoranama i gledali siromašne zabavljače kako udaraju loptice i drže mikrofone, svet je išao napred. Od kad se obrnulo, civilizacija propada i neka će.
Evolucija je protivnik inteligencije!
Idiocracy

Gde je dokaz da je pedofil?

Imati sex sa punoletnom osobom nije isto sto i sex sa maloletnim licem.
šta je radio sa epstainom i onim
devojcicama na onom ostrvu :think:

mondo je juče kupljen od vuçiçevog mts telekoma. Nije me zanimao ni pre ali još jedan qurir i b52 u najavi.
"osuđeni silovatelj" Kada, gde ????
Njake mi se od tih "poznatih" glumaca.
Na šta sve ljudi klikaju na net-u
Pa osudjen je za silovanje one spisateljice

Ni na jednoj slici još nisam video maloletnice-devojčice.

To ona spisateljica što koristi samo debelo penkalo?
Stvarno ne znam koja druga 🤔
Screenshot_20260114-043751~2.png

Pedofilcina raspala
Pravosnazno je osudjen i platio je milione $ :rtfm:
ko si ti da prosudjuješ ko je kakav

Pogledajte prilog 1846991

Pedofilcina raspala
Pravosnazno je osudjen i platio je milione $ :rtfm:
ko si ti da prosudjuješ ko je kakav
Ove slike su debelo obrađene i postoje originali gde se vidi da su to jako punoletne devojke..U Vranje bi bile već babe.
PS: Pravosnažno osuđen a postao predsednik Amerike😯🤔😯?
A kako to znaš..kako znaš🤔
Ne volem više čemeriku. Neću tu više da ulazim.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 1846992

Zna se ko brani i podržava pedofile......
Slike su toliko obrađene da ja to tebi ne bih mogao dočarati .. danima da ti crtam.
Ne znam da'l si od bajdenovaca koji pipka decu u direktnom prenosu ili si od ajšinih silovatelja i pedofila..i ne zanima me.
Samo čekam da krenu da udaraju po mulama..kol'ko danas
🍟

Back