Dominantni muskarci

To ne postoji, samo postoje umišljeni i narcisoidno poremećeni.....i sve ostale vrste psihičkih poremećaja i kod m i kod ž slučajeva. Pa sada ako neko nije ni dovoljno edukovan da spozna sopstveni poremećaj te sebe i izleči, već ga počne ignorisati...ne može izaći na dobro.....mada je još gore kada poremećena osoba krene umišljati kako voli drugu poremećenu osobu.....u osnovi malo je zdravih i istinski prosvećenih Ljudi, te samim tim sposobnih na zdravu bliskost pa i ljubav.
 
Stabilan, vredan i odgovoran muškarac nije dominantan, već je baš to što znače ti pojmovi...dominantni su obično bliski narcisima i ostalim poremećenim slučajevima, pa nalaze codependent ž i ostale poremećene ž da ih 'vole' paa se kao 'vole'. U prevodu mizerni vole 'društvo' pa hajde......zato što biti stabilan, vredan i odgovoran nije lako.
 
Pozdrav.Zasto zene vole dominantne muskarce?
Ne znam brate, ali znam da je ta moja dominantnost opterecujuca, ponekad osecam kao da mi je nametnuta, koliko puta samo pozelim da se otabacim u krevetu i pustim snasu odozgo, pa neka ona dominira, a ja da kuliram, ali ne brate, ne, ebi ga samo skaci, te menjaj poze, te udri, jasi, spreda, straga, ta trane, ovo, ono, tacno mi dodje kao sto neko rece da obustavim to moje dominiranje u krevetu, da ishejtujem sve to i odmorim se posteno, onako psiho-fizicki. :aha:
 
Volim ljude koji "dominiraju" u nekoj oblasti koju izaberu da izučavaju, usavrše, savladaju, koji postanu eksperti, koji rade nešto savršeno, bili muško ili žensko

(ja kao žena se više ugledam na takve žene)

A kao osoba da l je neko dominantan me zabole, za život, a naročito ljubavnu vezu, ne treba dominacija ili potčinjenost, nego naizmenično mobilisanje jednog ili drugog, i preferabilno ne u odnosu na drugu osobu, nego u odnosu na život sam
 
Zdravi Ljudi preferiraju sklad u sopstvenom zdravlju i zdravim povezanostima sa ostalim Ljudima, te razlikuju barem umno, ako im se zadesi da su već duševno otupeli....te barem umno jesu sposobni razlikovati, šta znači koji pojam i termin i sve iza istih....ali njih je veoma malo i ne postaje se zdrav dok pucneš prstima....a kamoli čovek ili čovečica.
 
Dominantnih nema mnogo zato su i trazeni.
Muskarac misli da je dominantan ako ima kljuceve od bmwa ili nznm audija.
Ako ima dovoljno para da placa provode, splavove.
Ako ima dobru garderobu.
To nije dominacija nego sponzorisanje i sminkeraj.

Dominantan, znaci dominirati, ne placati splavove, prevozno sredstvo ili garderobu.
Znaci, biti iznad, nad, prvi, najbitniji, postovan, autoritet. A to se ne postize genetski, ne mozes da nasledis kao imanje koje prodas i kupujes postovanje tim parama. Vladaj sobom da bi vladao drugima.
 

Back
Top