Dominacija

Šta mu to dođe dominantna žena, i kači se to meri?
Dominantna u odnosu na ostale žene, ili dominantna da može bolje da se od muškarca, kada i ako do toga dođe?

Jbg nez sto jer tako hlade odnos u seksu
Ženu treba pustiti da pokaže onu zver i životinju u njoj koja tinja kao vulkan pred erupcijom ❤️,,izv na izrazu
Nema sta da se izvinjavas,mene sad interesuje mišljenje,jer vidim u svojoj okolini da se muški pale na mene i to sta sam ali ne iznose to u javnost nego krišom prilaze kao da ih je sramota biti sa dominanom devojkom ,dok drugi javno kazu da se vidi po meni i po mom ponašanju i izgledu sta sam

Nema sta da se izvinjavas,mene sad interesuje mišljenje,jer vidim u svojoj okolini da se muški pale na mene i to sta sam ali ne iznose to u javnost nego krišom prilaze kao danih ej sramota biti sa dominanom devojkom ,dok drugi idete javno kazu da se vidi po meni i po mom ponašanju i izgledu sta sam
Nisam ginekolog al moram da pogledam da bi znao sto su tako tupavi 🤣

Dominatrix je osoba (najčešće žena) koja preuzima dominantnu ulogu u BDSM odnosima (*******, disciplina, dominacija, sadizam, mazohizam), fizički ili psihološki kontrolišući partnera, poznatog kao submisivna osoba. One mogu biti „lifestyle“ dominatrices (konstantna uloga) ili se baviti specifičnim fetišima i kinki igrama, često uz prethodno dogovoreni pristanak.

Volim žene koje znaju šta hoće i traze to..
sad više to ne rade ali u starom japanu su imali posebnu vrstu kurvi na čamcima se joj muški stavi i onda joj gurne glavu ispod vode. kad već dolazi do gušenja ona mu doli zbog grčenja stiska napravu do te mere da mušterija svrši. i kad svrši pušta joj glavu, izranja iz vode i hvata zraka. ovakve egzibicije su često završavale smrću tih kurvi.

1000016142.jpg

Interesuje me mišljenje o ženskoj dominaciji u sexu
🤗 🤗 🤗
,svi znamo da su uglavnom muškarci dominantni ali zasto su u Srbiji takve žene drugačije gledane?
Delimično zbog muške sujete, straha, a i dobar procenat ljudi nam je seksualno zatucan ...
Zašto ih osuđuju?
Imaš solidan broj šovinista u našem društvu, oni svakog živog osuđuju
I pored svega toga zasto se muškarci koji vole takve žene skrivaju ?
Da i njih ne bi pod.ebavali ...

Back