S
slobodan decko
Gost
sta misle dame o tako necemu, da li ih to uzbudjuje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Gazdarica:Vezivanje da, ali samo ponekad kao dio jedne "normalne" ljubavne igre...
Bicevanje i sl. me ne uzbudjuje...
Da, postojala je radoznalost nekad, ali kad sam probala, vidjela sam da me to ne uzbudjuje...
blondi:
dugi777jezik:blondi:
Slatka Blondika, slazem se i ja - sa tobom, elegantno, sa latentnom prisilom, vise golicavo no silom, ali da se zna da si ti glavna, igra se po tvojim pravilima, a ugovorimo signal za otkaz ili prekid
blondi:dugi777jezik:blondi:
Slatka Blondika, slazem se i ja - sa tobom, elegantno, sa latentnom prisilom, vise golicavo no silom, ali da se zna da si ti glavna, igra se po tvojim pravilima, a ugovorimo signal za otkaz ili prekid
signal... pozvoniš (samo trebaš imati dovoljno snage da se domogneš zvonca) kao US seals when they give up the traninG
blondi:uobraziču se ako nastaviš ovolko da me hvališ a nisi me ni probao... šta češ onda praviti medijsku kampanju???
blondi:pa zar ti nemaš straha da se petljaš sa @ ???
dugi777jezik:blondi:pa zar ti nemaš straha da se petljaš sa @ ???
a zasto bih, kad sam zavisnik od riblje corbe, macine trave i slatke piletine... cekam te na pricaonici, Blondika ! Kissssssssssss !!!
kosmopolit:e blondie, blondie , nema ti kraja
blondi:dugi777jezik:blondi:pa zar ti nemaš straha da se petljaš sa @ ???
a zasto bih, kad sam zavisnik od riblje corbe, macine trave i slatke piletine... cekam te na pricaonici, Blondika ! Kissssssssssss !!!
...nađi me tj uhvati kad gore švrljam... uspeh nije zagarantovan![]()