Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, a ja sam nepopravljivi optimista i izlgeda idealista....Noe:Mnogo toga je kod nas sto nije nigde u svetu![]()

Ma totalno imbecilno..Eeej, da bi kupio domen, moras da imash regovanu firmu...codemaker:I jeste Agente, napravila se takva zajebamcija za tim domenima ovde da sam odavno prestao da o tome razmisljam.
Pa to nema nigde na svetu. Kad sam jednom priliko na jednom stranom forumu to spomenuo, ljudi su se pokrivili od smeha i to na nekoliko strana 
Pogledao sam, ali tamo je ovakav hosting (100MB) 60 dolara, mozda nisam kliknuo na dobar link, jer kad izaberem hosting otvori mi neki strani sajt.Hackers:Heh, pa covece imas za 10 eura host i 10 eura domen na www.artcommunication.co.yu
stvt:Pogledao sam, ali tamo je ovakav hosting (100MB) 60 dolara, mozda nisam kliknuo na dobar link, jer kad izaberem hosting otvori mi neki strani sajt.
Zvezdica:Meni treba samo da se produzi domen, imam hosting obezbedjen, i DA, mnogo mi je da dajem 1800 din. ako mogu da dam 5 eura. Ako ne moze bez posrednika, ici cu sa posrednikom, samo me nervira sto nemam karticu. Zato sam i pitala da li moze nekako bez posrednika. Jos jednom: ne treba mi hosting, samo domen. Ako neko zna mogucnost kako da se ovo obavi jeftinije i bez kartice, molila bih ga da mi kaze. Ako ne moze, nista, platicu 1800 din.