Domaćin preminuo zbog računa za struju

NE-ZGODAN

Poznat
Poruka
7.555
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/238471/Domacin-preminuo-zbog-racuna-za-struju

BEOGRAD - Dragiša Bogdanović (68) iz Stare Pazove preminuo je u petak u svojoj kući nakon verbalnog sukoba sa radnicima „Elektrovojvodine”. Prema rečima Dragišinog sina Željka, radnici koji su došli u njegovo domaćinstvo da isključe struju zbog neplaćenih računa ponašali su se bahato i nasilnički.
- Moj otac nije nikada imao zdravstvenih problema. Taj dan je čak čistio i sneg. Međutim, kada su radnici distribucije završili s njim, on je zbog stresa doživeo srčani udar i umro za stolom rekao je Željko, opisujući za „Blic” šta se dešavalo ispred kapija dvorišta porodice Bogdanović.



Radnici „Elektrovojvodine”, tvrdi sin, došli su tog dana da iseku struju zbog duga od 19.000 dinara. Međutim, on je sat vremena ranije otišao po penziju i da plati račun, zbog čega je sa radnicima razgovarala sestra.

- Sestra im je rekla da roditelji nisu tu. Ali, oni u to nisu poverovali, pa su prema njoj postali drski i bahati - prepričava Željko stresnu situaciju u kojoj se našla njegova sestra.

On tvrdi da su radnici kada su videli da njegova sestra ne želi da ih pusti u dvorište pokušali nasilno da otvore kapiju.

- U međuvremenu, roditelji su se vratili iz grada i otac im je objasnio da je platio deo računa od 5.000 dinara. Za ostatak nije imao novca - kaže Željko, dodajući da je od penzije izdvojio i 9.000 dinara za lekove supruge.

Kada je Dragiša završio razgovor s radnicima „Elektrovojvodine” u kući je zatekao ćerku, koja je i dalje bila u šoku zbog maltretiranja, što ga je dodatno uzrujalo.

- Kada je video u kakvom je stanju sestra, počeo je da se trese. Nakon toga je umro od srčanog udara - objašnjava Željko, i podvlači da će protiv odgovornih da podnese tužbu.

„Elektrovojvodina” pokrenula istragu
Moramo prvo da ispitamo situaciju, pa bih vas molio da sačekate do srede kako bismo utvrdili šta se dešavalo. Poslovođi je izdat nalog da sve ispita, kao i da proveri radni i nalog za isključenje. Cilj nam je da saznamo i razjasnimo šta se dogodilo rekli su iz poslovnice „Elektrovojvodine” u Staroj Pazovi.

..i onda se bune kada ih ljudi odvale od batina...more...
 
Svasta ima u ovoj ovakvoj Srbiji!!




Zapalio kuću zbog „Dvora“
A.Č. | 01. 03. 2011. - 11:10h | Komentara: 100

VRŠAC - Rialiti programi postali su opasni po Vrščane. O tome svedoči požar u kući poznatog majstora Dragana M. u Ulici generala Emanuela Arsenijevića.

Tragedija je izbegnuta brzom intervencijom vatrogasaca, ali je šest osoba povređeno. Policija je privela Dragana M. i protiv njega podnela krivičnu prijavu za izvršeno krivično delo izazivanja opšte opasnosti, piše u policijskom saopštenju.


- Ukućani su gledali rijaliti “Dvor” i posvađali se, a potom je Dragan, besan zbog svađe, šutnuo kvarcnu grejalicu koja se zapalila, požar je zahvatio celu kuću i umalo ih sve pobio, kaže komšija poznatog vršačkog majstora, čuvenog po alternativnim rešenjima pri majstorisanju na automobilia.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/238561/Zapalio-kucu-zbog-Dvora
 
У целој овој трагичној причи, суштина је рак-рана данашње Србије - бахатаост !

Монтери су се толико бахато и наслнички понашали, да су јадног човека довели у такав стрес, да јадник доживи инфаркт и умре.

Ко су ти људи у ЕПС-у ? Шта је ... ''јавна тајна'' ?
Отворено треба рећи да су, конкретно у ЕПС-у, широм Србије у радном односу многе наше ''избеглице'' са КиМ. Они који су имовину продали шиптарима за велике паре, настанили се по градовима у унутрашњости Србије, и наставили радни однос ... или поред куће/стана, локала, купили и радно место у ЕПС-у, Телекому, ПТТ-у, ... Е такви су најбахатији, највеће силеџије !
И не само у ЕПС-у. Колико таквих је по управама многих округа, колико их је по разним инспекцијама ... тржишној, финансијској, инспекцији рада, ...
Од њихове бахатости, надмености, локално становништво, домороци кукају, док господа и даље има разне избегличке привилегије (бесплатан градски превоз, ослобађање од партиципација, избеглички додатак ...)

Србин је Србину највећи непријатељ ! Туга
 
pitanje je šta je tu istina...
Zapalio kuću zbog „Dvora“
pitanje je šta je tu istina...

.............

pitanje je šta je tu istina...
Монтери су се толико бахато и наслнички понашали,
pitanje je šta je tu istina...

Tantor je najtačnije napisao! Nažalost, razni “rijaliti” i “trenuci istine” sasvim su poremetili i ono malo zdravorazumskih merila što je narodu još bilo preostalo. Nimalo me ne iznenađuje što i porodica i novinari sada pokušavaju da smrt tog čoveka, na bilo koji način, naplate od EPS-a.

Ja vec godinama KRADEM STRUJU.
Ovo mi još deluje najuverljivije iako i tu važi:
pitanje je šta je tu istina...
 

Back
Top