- Poruka
- 50.494
Ево како се опходи домаћин човек

А како ви?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Parče pičččke da podgreje da ima za doručakA šta su mu spakovale za poneti?![]()
.prvo ga je gazda dočekao pogačom i solju i sa 3 ljute jer je na 3 noge došao
a onda su mu domaćice dale slatko i vodu...![]()
Zato što je kulturno brojke pisati slovimaa zasto pise sto grama umesto 100 grama?![]()
iliz ato sto je bosanacZato što je kulturno brojke pisati slovima![]()
Ovo je svakako fejk vijest, Bosanac ne ebe po javnim kućamailiz ato sto je bosanac![]()
Ја контам није ј.ебо, дошо да посети само. Радозналост.Ovo je svakako fejk vijest, Bosanac ne ebe po javnim kućama![]()
А ти то експертски?a zasto pise sto grama umesto 100 grama?![]()
Znaš kad su Mujo i Haso pošli u javnu kuću, došli, pozvonili i otvara im vrata frajko od 2 metra.Ја контам није ј.ебо, дошо да посети само. Радозналост.![]()
ja sam mislio da to vazi za pirocanceOvo je svakako fejk vijest, Bosanac ne ebe po javnim kućama![]()
Ne zato što su škrti nego što drže do sebe i svog vršnjakaja sam mislio da to vazi za pirocance![]()
Jes vala okle mu pareOvo je svakako fejk vijest, Bosanac ne ebe po javnim kućama![]()
na sto se stavlja zenska a 100 se stavlja u brusА ти то експертски?![]()
Ne ebe ko ima para već ko ima šarma i taktike. Ostali žive na forumu i prcaju normalan svijet u mozakJes vala okle mu pare
Asi nakucala 53 000 masalaNe ebe ko ima para već ko ima šarma i taktike. Ostali žive na forumu i prcaju normalan svijet u mozak![]()