- Poruka
- 127.221
I onda zuuum zuuuumTo samo kad mi nađe G tačku. Tad mi se otvara treće oko![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda zuuum zuuuumTo samo kad mi nađe G tačku. Tad mi se otvara treće oko![]()
Po tome onaj casopis znaci dobio ime...To samo kad mi nađe G tačku. Tad mi se otvara treće oko
Inače koristim samo dva![]()
Odoh da ne spamujem dalje.![]()
Pa one su posebna kategorija, InstasponzaPa ove sponze sa Instagrama ne deluju kao neke domacice, tbh.
Instagram je samo tool za advertisement.Pa one su posebna kategorija, Instasponza![]()
Folouvaj Istoka Pavlovica i Aleka Middlemana.Треба обрнемо неке паре, па да будемо спонзори.
Nema vise domacica, zene rade, kao i muskarci. U kuci se sada dele poslovi. Sponzoruse gledaju da ne rade, tj da budu domacice.Belovukova tema o sponzorusama mi dade ideju za ovu konrtraverznu temu.
Da li je osnovna a mozda i jedina razlika izmedju domacice i sponzoruse sto domacica kuva i pere a sponzorusa ima sobaricu koja to radi?
![]()
Sto bi rekli ocima ga jede, pardon okom hahahaI onda zuuum zuuuum![]()
Ako joj fali skillsa nek vodi na rucak nema problemaZnas kako prepoznas te folirantkinje.
Gledas sta sprema i koliko potrosi za jedan rucak i koliko je ukusan.
Domacica potrosi 1k za rucak max i plus bude zdrav i ukusan za 4x.
Ove sto su kao jadnice i zrtve, htela bi da radi al ne bi, htela bi da bude kuci i kuva al ne bi. Ta potrosi 7 k na rucak i jedino ga ona jede s milinom u ocima.
Ta ne vodi na rucak. Ili ce te voditi o tvom trosku. Ili ces na kraju ti nekako to platiti kroz druge troskove. To ti je ono za zabavu ali nista ozb.Ako joj fali skillsa nek vodi na rucak nema problema
Ja sam imo kombinaciju gde je sve placala i trudila se,dal da predje u vezu nemam pojma al se znalo sex bez klope nistaTa ne vodi na rucak. Ili ce te voditi o tvom trosku. Ili ces na kraju ti nekako to platiti kroz druge troskove. To ti je ono za zabavu ali nista ozb.
Ma samo se beba oblizuje.Sto bi rekli ocima ga jede, pardon okom hahaha
Ja sam imo kombinaciju gde je sve placala i trudila se,dal da predje u vezu nemam pojma al se znalo sex bez klope nista
Tacno! Jedino sto one kuvaju rucak od 300 Evra.Mislim da je u pitanju lažna dihotomija.
To što je žena sponzoruša ne isključuje mogućnost da bude i domaćica.
I obrnuto.
Za sendvic sa parizerom bi morala da tverkujes.