Domaći Trgovački Lanac - DTL

Pinocchio

Elita
Moderator
Poruka
19.771
1720168288313.png

Da li ste bili u njihovim prodajnim objektima?

Svratih neki dan prvi put, ima svašta nešto ali ništa posebno osim nekih povoljnih artikala tipa omekšivača za veš (neki naš brand, 3l oko 250 din) i Fairy za suđe veliko pakovanje, oko 170 din. Voćni sokovi, Fructal je oko 90 din litar.

Nisam nešto posebno upoređivala cene ali ćerka se podrobnije bavila time.

То је Домаћи трговински ланац, једна од ретко добрих ствари која се код нас десила.
Чланице су власници већег броја малопродајних објеката и домаћи произвођачи.
Цене су ниже него у Максију или Идеи на акцији.
Купујмо домаће и од чланица ДТЛ-а, сачувамо наше трговине.
Доста је Лидла, Максија, Идее и осталих странаца који нам скидају кожу.

Ali gde su u Beogradu, da ne googlam :)
Не знам ко је све члан у Бг, али сви имају таблу ДТЛ испред. Имају и своје камионе, све у свему сјајна прича...нешто као задруге некада.
Само се плашим да их не угасе или не купе кад много ојачају, па почну да муте воду странцима.

Ima vise DTL, nekad je bio crveni DTL koji je mozda postao DIS, nisam siguran...
Ali DTL su mahom male radnjice, ima ih na svakom cosku , ali nisam siguran da imaju usaglasene akcije ili cene, ali sam ja npr kupovao tiganje u DTL na akcijama, nekad su bili metalac , nekad tefal, nekad turci...ali su uvek bili ispod 1000 din, ranije 500 din, a celicni i ne teflonjaci...keramicari ili bolje..

E sad, imaju oni akcije i ovi zeleni , i ovi crveno zeleni , ali nisam informisan...
DTL ume da iznenadi , kao i sumadija....

Juče svratih. Radnja je pored plastičarske radnje prekoputa poštice u Lominoj.
Ima dosta toga po stvarno pristupačnim cenama. Kupila sam litar mleka (mlekara subotica) za 100 din,noblice (duplo pakovanje) 120 din i jafa keks (duplo pakovanje) za 200 din

Back